Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
almy spune:
Chiar ca frumoase burtici
Si noi am fost aseara la un botez, dealtfel pozele mele sunt "proaspete", chiar de acolo. Am stat pana tarziu, iar azi sunt si eu cam zombie. Am si fost la un magazin care are reduceri mari weekendul asta si am stat vreo 3 ore, le-am luat la cei mici geci pt la iarna si alte chestii la preturi super bune, mai una-alta, ma ustura calcaiele de nu mai pot.
Am vazut un carucior Chicco si mi-a cazut cu tronc, eu mereu am avut o afinitate pt firma asta. Dar era $439, il astept sa intre in sale si el, ca nu am sonda in curte.
Chiar as propune sa deschidem o discutie pe tema firme de carucioare, sa vedem din experienta fiecareia care sunt mai bune, usoare, comod de strans, carat, etc, pt mamicile noi, dar nu numai, ca si eu sunt impas ca nu stiu ce sa aleg. Ca poate sa-ti placa ceva la nebunie, sa-l iei si apoi sa vezi ca e prea greu,sau prea ceva...Asa daca inveti din experienta altcuiva, te ajuta. Ca sunt momente cand trebuie sa strangi caruciorul cu o singura mana de exemplu, fiindca tii bebele in brate. Deci sa fie usor de strans e f important. Va invit la impartasit pareri si experiente personale
Alma 22+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
Helloooo, burticileeee, am comis-o si noi cu pozele azi, asa cum am promis!
E mi-nu-nat sa ne cunoastem si sa punem chipuri calde si frumoase nick-urilor si mesajelor, e suuuper!!
Incantata de cunostinta, dragelor!
Va pup pe toate, cu muult drag!
O sa mai adaugam poze pe parcurs, pe masura ce burtica tot creste..Zambeam, gandindu-ma ce mesaje dragute sunt din cand in cand gen "burta mea e cam mica", pai stati, dargelor, ca mai e numai o picatura si tzop!-o sa fie mare mare mare si apoi:"hello, eu sunt minunea din burtica, am venit sa facem cunostinta!!"
Mica, sa incep cu un "la multi ani!" pentru sotul tau.Sanatate si toate cele dorite si sa aveti un pui cuminte, sanatos si la termen!
Camitu, nu te lasa cuprinsa de temeri, de griji, de intrebari carora oricum nu le gasesti acum raspuns..Stai linistita, gandeste pozitiv si ai incredere ca rezolva Doamne-Doamne totul astfel incat sa ai un pui sanatos tun, ai sa vezi!
Onuuutz, iar m-ai prins din urma, ce ma fac?Felicitari pentru schimbarea saptamanii! tot inainte!
Cu piciorul meu..hmmm, eu am probleme cu circulatia pe piciorul stang.De mult timp, nu de acum, de aceea medicul mi-a recomandat sa port ciorapi din aia medicinali cu nu stiu ce grad de compresie, maine cand ne ducem ii iau..
Cred ca mi se umfla si datorita faptului ca trebuie sa stau atatea ore nemiscata la job, desi ma ridic si ma mai fatzai cate 5 minute, cand pot sa fug de langa telefon si clienti..In weekend nu se umfla, ca ma misc mult, asa ca ..E moale, de regula, cand e umflat..
Angelique, scumpa, felicitari si tie pentru schimbarea saptamanii!Tot inainte cu sanatate si cu ganduri pozitive! si cumintica, da?
Cu bebelusii:) e adevarat:nu au ei treaba cu ce se intampla pe afara, ei stau bine-merci in gogoasa lor, fara sa se deranjeze ca (ne)e cald sau frig..Ceea ce nu le place, de la vreo 6 luni incolo, e zgmotul f mare, se sperie..Aveti grija la muzica ce o ascultati si sa nu cumva sa scapati ceva vase/ustensile pe jos cand gatiti, ca e furtuna in burtici! aveti grija..
Almi, super idee cu carucioarele, sunt foarte interesata!
Inca o data: sunt incantata ca v-am vazut/cunoscut si ca ne-am mobilizat sa ne intalnim pe PicassaE minunat!
Sa stiti ca in weekendul asta mi-am luat perna de burtici, de facut nani pe ea, - si e bestiala! cred ca are aproape 2 m, nu e dreapta, e curbata, ca sa fie si pe post de perna, e suuuper.Ce dorm eu bine de obicei, acum am dormit extra!
Tati a vrut sa ia si o perna de alaptat, ca era la reducere si arata asa de haioooos! asa ca asta e prima chestie pe care am luat-o pentru bebe si am primit si niste botosei (galbeni) de la fetita unei amice:):), care a spus ca ea vrea ca bebele sa fie fetita.
Feteleeee, ganditi-va o clipa la mine azi, ca la prima ora mergem la eco morfo, mi-e dor de nu mai pot de cozonacel, sa vedem ce giumbuslucuri mai face si cat a crescut! Doaaaamne, maine sper ca vom sti ce carucior adaugam si noi la nume..Ah, Doamne, sper sa pot dormi in noaptea asta, sunt extra-arhi-super nerabdatoare!Bubulinul meu nu mai vorbesc cum e!:)
Dar ne intelegeti, nuuuu?
fug la culcare, e aproape miezul noptii si maine la 6 am ne sculam, ca avem programarea la prima ora!
20 +
aqua80 spune:
Buna dimineata fetelor.Venim si noi cu vesti bune de la morfologica de trim 2.Suntem 100% fetita, in sfarsit s-a confirmat, avem 400 de gr, col inchis de 31 mm si in rest toate masuratorile sunt bune.Suntem m-ai mari cu 1 saptamana.
20 de saptm + mamica de alexandru (10.06.2009).
petrojola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NovDec2012 Petrojola, bine ai venit. Ne lasi UM si DPN ca sa trecem in listuta de la prima pagina. |
UM = 2 Aprilie
DPN = 9 Ianuarie 2013
Multumesc pentru primire!
Bebele este o surpriza si pentru mine in conditiile in care la ultima vizita de la med ginecolog mi s-a spus ca nu mai pot face copii natural datorita ovarelor lenese( a spus o denumire dar nu mai tin minte,a fost cu 2 ani in urma ) si trebuie facut tratament iar in ultima instanta fertilizare prin vitro.
Mami_de2 spune:
Aqua felicitari pt bebelusa!!:*
Bubulina burtica se vede senzational..de asemenea sunt ff incantata de absolut toate pozele de pe Picasa, suntem asa frumoase toate :)))))) fara modestie:P
avem niste burtici superbe..si vorba unor tipi de ieri de cand am fost la un gratar la Slanic Prahova, ca:" wow, ia uite ce gravida frumoasa!" deci ce sa mai..m-am simtit in al 9 lea cer :))))))) si la vreo 10 minute a coborat si nevasta-sa cu inca una pe langa mine sa imi zica: " acum ne bat si pe noi sotii la cap sa mai ramanem gravide iar ca cica": uite ce frumoasa devii" :))))" deci mai ziceti ceva!
BUbu' bafta azi la eco, abia astept sa vii sa ne zici ce ascunzi acolo!!!
19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
onutz83 spune:
Neata, cucuieteleeeeeeeeee!!!!!
Ce sa va ofer? Limonada, suc de portocale, cafeluta cu muuuuult lapte Si pe urma la munca, e abia luni Mi se pare doar mie, sau weekendurile sunt f f f f scurte?
Sunt foarte incantata de pozele de pe picassa si inca nu le-am vazut pe bubulici si pe bioana, ma uit de acasa, pentru ca la serviciu avem un filtru f restrictiv.
Bioana, eu sunt prima la placinte Baga si o reteta, daca tot suntem la capitolu' asta
Bubulici, deci pe seara (la noi) asteptam vesti despre , da?
Daca picioarele sunt moi cand se umfla atunci este lichid. Scoate sarea din alimentatie si incearca sa stai cat poti de mult cu picioarele ridicate mai sus de nivelul soldurilor. Si incearca scamatoria cu saramura
Mena, acusi trec saptamanile
Almy, eu propun sa extindem discutia si la patuturi. Zilele trecute intrasem in febra cautarilor de carucior pe net, dar cand am ajuns intr-un hypermarket si am vazut cat de grele sunt (pentru mine acum) toate, inclusiv cele mai mici, am decretat ca trebuie sa ajung la un targ ca sa si vad ce cumpar.
Si ma gandeam ca noi vom folosi carucioarele destul de putin iarna(in RO), asa ca acum am intrat in febra cautarilor de patut, care e indispensabil si necesar de cand venim acasa cu comorile
Astept cuminte impresiile si sfaturile mamicilor care au deja puiuti.
Aqua, felicitari pentru printesa
Petro, deci si tu ai o minune in burtica Felicitari!
Popics, pe unde umbli?
Mami, tu esti frumoasa ca asa esti tu , pot sotii aceia sa-si bata sotiile la cap sa ramana insarcinate pana poimaine, ca nu vor ajunde toate zane inalte, zvelte, blonde si cu ochii albastri (e doar un exemplu) Inteleg ca sarcina iti da o stralucire etc, dar tu erai frumoasa si inainte
Apropo de asta, trebuie sa va mai complimentez o data pe toate, sunteti f frumoase si imi este si mai drag de voi, acum ca v-am vazut, va pup pe toate!
Onutz 20+
adageo spune:
Buna fetelor! Cu mancarimile am rezolvat-o, era de la uleiul de migdale, o reactie alergica. Si vineri am aflat ca vom avea un baietel, e putin mai mare decat UM, lucru care ma bucura enorm.
bioana spune:
neata,
azi noapte am dormit cam prost...aseara iar am avut dureri in partea dreapta si imi amortea piciorul drept.ma ajuta cateva minute daca schimbam pozitia, dar nu dura mult.cel mai rau era in sezut si cel mai bine in picioare...am luat un paracetamol si m-a lasat in 30 de minute.daca pana acum ma manca pielea in jurul buricului,acum ma mananca si pe sani.e cumplit....si ma creia o pauzasc la greu...
AGUA felicitari pentru fetita!!
BUBU tinem pumnii.te cred ca ti-e dor sa iti vezi cozonacelul....abia astept sa ne povestesti ce ai vazut, daca ii place rozul sau albastrul,ce facea....
CAMUTZU sa dea dumnezeu sa fie toate bine pentru bebele tau!!
ONUTZ,la placinte te invit la fiecare sfarsit de saptamana ca sotul e mare placintar....
embarazada de 18+
douradoudou spune:
[b]almy[/], noi i-am luat lui misso carut graco symbio..are si scoica de masina super safe u 5 puncte de siguranta si adaptor ...sunt super mega incantata de el..si acum il mai foloseste...e usor, are 7.5 kg..din 2 piese..se poate pune cu fata spre drum sau spre parinti...se spala f usor husa la masina...are roti pneumatice f f f usor de manevrat
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
mada81lina spune:
Fetelor suntem toate f frumoase
Pune-ti cat mai multe poze
Mamide2, sa iei in considerare doar tens pe artere de dupa 20 sapt. Si eu inainte de 20 sapt le aveam mari, peste 1. Pe formularul de la morfo, la mine apar valorile si in dreapta un grafic, si arata daca valoare e in grafic sau nu. La mine e in grafic, chiar daca alea de peste 0.7 sunt o idee mai mari decat media, tot in grafic sunt.
Ce e adevarat, ca eu sunt pe tratament cu Clexane, AntiFXA facuta in urma cu cateva sapt arata ca doza este corecta. Am spus ca mai repet AntiFXA cand ajung la +10 kg (acusica, acum am +8 kg ; 47kg la 55kg)
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg
23+