Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bioana

neata,
azi noapte am dormit cam prost...aseara iar am avut dureri in partea dreapta si imi amortea piciorul drept.ma ajuta cateva minute daca schimbam pozitia, dar nu dura mult.cel mai rau era in sezut si cel mai bine in picioare...am luat un paracetamol si m-a lasat in 30 de minute.daca pana acum ma manca pielea in jurul buricului,acum ma mananca si pe sani.e cumplit....si ma creia o pauzasc la greu...
AGUA felicitari pentru fetita!!

BUBU tinem pumnii.te cred ca ti-e dor sa iti vezi cozonacelul....abia astept sa ne povestesti ce ai vazut, daca ii place rozul sau albastrul,ce facea....

CAMUTZU sa dea dumnezeu sa fie toate bine pentru bebele tau!!
ONUTZ,la placinte te invit la fiecare sfarsit de saptamana ca sotul e mare placintar....

embarazada de 18+

Buna dimineata,
Draga Bioana,
Si eu am aceasi problema ca tine, dureri de mijloc in partea stanga cu junghiuri pe tot piciorul si cateodata dureri in partea dreapta cu piciorul drept, domnul doc mi-a spus ca este din cauza nervului sciatic, uterul apasa pe el :(. Nu prea avem ce sa facem , si pe mine aseara m-a durut piciorul stang, din cauza durerii am stat treaza o ora in toiul nopti, de dim abia m-am trezit sa ma duc la munca.

17+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ALEXA .asa o tinem pana la sfarsit???

embarazada de 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor!
Va invit la o limonada sau un ceai gastric, sau hepatic ... La mine s-au intors greturile si varsaturile intr-o veselie, dupa o sapt in care am indraznit sa ma apropii de niste mezeluri. Altfel de carne nici gand.

Eu am stat acasa mai mult de jumatate de saptamana si am dormit. Am avut o zi f. plina martea trecuta si m-a dat gata. Mi-s prins f bine odihna. N-am fost insa deplin linistita caci ai mei, si Sara si sotul, au facut amandoi bronsita. La Sara a fost ceva mai light, doar cu tuse si muci, dar sotul a facut 4 zile la rand febra mare peste noapte, deci am stat de 6. Acum multumesc lui Dumnezeu ca sunt amandoi bine. Deci de-aia am disparut din peisaj.

Felicitari fetelor, pt rezultatele de la eco! Bubu, tinem pumnii pt azi! Sa ne spui ce ati aflat.
Camitu, alunga gandurile negre, asa cum ti-au spus si fetele! Stiu ca poate sa para stupida intrebarea, dar esti sigura ca nu e doar o eroare de laborator?!
Mami, tu ziceai de mameloane, parca. Nici eu n-am avut deloc la Sara. S-au format in timp, insa la mine povestea cu alaptatul e lunga. Am avut cezariana pt ca depasisem termenul, desi mi-am dorit din rasputeri sa nasc natural. Apoi am facut o depresie din cauza asta si recunosc ca nici acum nu ma simt 100% impacata cu ideea ca am facut cezariana. In consecinta n-am avut lapte imediat, si nici dupa n-am avut suficient. Sara a mancat mixt pana la 8 luni, cand am intarcat-o absolut natural: n-am mai avut lapte deloc. La noi programul era asa. 20 de min la fiecare san, apoi supliment, apoi scos gazele, apoi ma mulgeam (inca vreo 10-15 min la fiecare san, dar scoteam f putin), apoi sterlizam totul si apoi o luam de la capat. Da a meritat fiecare clipa! Pt mameloane, in spital mi-au dat o seringa careia i-au taiat capatul la care se pune acul, au intors pistonul ca sa nu ma zgarii si mi-au dat-o sa "trag" de ele ca sa se formeze. O alta solutie, e ca aproape de nastere, sa ti le masezi tu ca sa se formeze, dar e musai sa fii aproape de termen pt ca iti provoaca contractii.

Legat de carucior, noi avem chicco trio enjoy: landou, scoica si carucior normal. Am fost foarte multumiti de el si l-am carat peste tot cu noi, inclusiv pe partea cealalta a pamantului. Il vom folosi si acum, caci e inca in stare de functionare, iar husele se pot spala usor. Nu e super usor, dar nici f greu. Noi stam la et. 2 si n-avem lift, dar a fost rezonabil.

Cu pat, eu il recomand ca permanent pe cel de lemn. Noi avem unul cu 3 niveluri de inaltime pt saltea, o laterala culisabila si Sara il foloseste si acum (3,5 ani). I-am dat jos laterala cu pricina si am luat o bara din Ikea speciala pt marginea patului ca sa nu cada din el. Suportul pt saltea e si el din lemn, dar din stinghii, nu placa intreaga, si avand saltea 100% cocos, a fost foarte bine asa pt ca s-a putut ventila corect. Altfel, salteaua de cocos poate sa dea probleme mari de alergie, daca ajunge sa traga umezeala. Avem si unul din material, plian, pe care il caram dupa noi peste tot unde mergem: bunici, tara, concediu, la capatul pamantului ca si pe carucior. E f. practic, dar salteaua lui nu mi se pare sanatoasa deloc: e invelita in ceva sintetic si transpira. In plus, unde se imbina bucatile de placaj, a facut niste cute care deranjeaza rau la spate. Folosindu-l doar pt voiaj, n-am avut saltea suplimentara la el. In plus cand e foarte cald, mie mi se pare ca in ciuda plasei de pe laterale, nu e aer suficient in el. Deci nu-l recomand pt dormitul permanent.

Uf, hai ca am vrut sa recuperez ce n-am scris toate zilele astea si am facut un ditamai mesajul!
pe toata lumea: mamici si pitici din burtici

Iulia, mami de Sara Andreea si 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bioana

ALEXA .asa o tinem pana la sfarsit???

embarazada de 18+

Eu sper din tot sufletul sa nu mai intampinam probleme, cel mai mult ma deranjeaza palpitatiile, le urasc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ah si tot legat de carutul graco symbio..scoice se poate monta la carut ca sa nu deranjezi bb daca adoarme in masina...eu landou nu am luat pt ca nu am avut nevoie, scaunul de la carut se lasa aproape pana la 180 grade...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adageo

Buna fetelor! Cu mancarimile am rezolvat-o, era de la uleiul de migdale, o reactie alergica. Si vineri am aflat ca vom avea un baietel, e putin mai mare decat UM, lucru care ma bucura enorm.

Bine ai venit
Felicitari pt

Ne lasi te rog DPN tau ca sa trec datele la prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Iulia multumesc pt sfaturi, nu o sa ma mai masez ..ca eu de acum imi masam sfarcurile..nu stiam ca pot da contractii.

Madalina, asa mi-au zis si mie majoritatea ca doar dupa 20 de sapt tensiunea pe artere e importanta, asadar astept cu nerabdare sa vad cum stau cu valorile pe 11 iulie acum cand am eco.

19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mami_de2

Iulia multumesc pt sfaturi, nu o sa ma mai masez ..ca eu de acum imi masam sfarcurile..nu stiam ca pot da contractii.

Madalina, asa mi-au zis si mie majoritatea ca doar dupa 20 de sapt tensiunea pe artere e importanta, asadar astept cu nerabdare sa vad cum stau cu valorile pe 11 iulie acum cand am eco.

19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Buna,
Sa ne tii si pe noi la curent cu rezultatele, si eu sunt destul de stresata din cauza valorilor(le-am avut cam maricele) dar domnul doctor a spus ca vb dupa 20 de sapt, de la 12 sapt i-au aspenter, au mai scazut dar nu suficient...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Fetele am vazut si eu acum albumele noi, sunteti superbe

Bubu asteptam vesti de la tine cat mai curand,diseara vii si ne spui ce ai in burtica, da?

Aqua felicitari pentru printesa

Biona mie imi place tare mult placinta mai ales cu branza,asa ca fa bine si trimite-mi si mie una de pofta

Bobutul meu vad ca de 2 zile ii da lui mami ghionturi numai intr-un loc.El care ma lovea peste tot s-a retras acum intr-un coltisor

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adageo spune:

UM 11.03.2012
DPN 15.12.2012

Mergi la inceput