Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna dimineata!

A iesit si caritipul, 46,xx, ariotip feminin normal, deci .... codite impletite scrie pe noi.
Fuseram si la Best Fest, ne-am semi-bestializat pe acolo. Totul in grafic. Am pozat si casuta si-am scos-o la mezat ...si da-i si boceste, ca deh, e munculita mea de 7 ani acolo; in primii 4 ani n-am stiut ce-i aia distractie si hainute ca sa pot plati ratele, si-acum trebuie s-o vaaaaaaand. Cand s-o angaja fi-mea o sa am grija sa-i bag sub nas excelul cu datoriile pe care le are la ma-sa .

In concluzie, mai aveti si altele oscilatii de-astea de dispozitie? EU deja m-am luat de ganduri, sunt fie foarte agitata si ma enervez din orice, apoi o dau in plans, si plang taticu, cate 2-3 ore cu lacrimi de crocodil, nimic soft, fie shinny happy people. Dar momentele de "shinny" sunt rare, cele venite in mod natural. In rest incerc sa par cat mai vesela pentru rude si prieteni. Dar aseara deja m-am luat de ganduri .... am senzatia ca-s nebuna de legat uneori. Si-mi vine sa trang pe toata lumea de gat. Daca judec apoi la rece motivele pt care-mi ies din pepeni sau plang, mi se par stupide, dar in momentele alea mi se par .... vitale. Ma sufoc, ma innec, ma congestionez, imi tremura mainile. Vi se intampla si voua? Sau e cazul sa ma duc la psihopupu?

Ina, felicitari pentru morfo. Abia o astept si eu pe a mea...pana pe 17 iulie mai am o saptamana.
Chiar, ce mai urmeaza dupa morfofetala de T2?

Menics, eu cu benzile am reusit sa ma invinetesc nasol de tot. Cald, piele transpirata (cu toate prosoapele mele cu tot), ceara aia s-a meltenit si cand am tras, adio mama, parul a ramas la locul lui, pielea in schimb era pe banda. Mai bine te duci la salon, serios. Nici noi nu suntem casatoriti . Nu v-a luat lumea la intrebari? Cand va luati, de ce nu va luati ca e mai bine pt copil, bla bla? Pe noi ne caraie pana si cei de varsta noastra.

Legat de nastere .... poate se inventeaza teleportarea pana ne vine noua sorocul . Eu prefer sa nu ma gandesc, asa ca nu am nici o opinie. Va decide docul in locul meu cand va fi cazul. Pana atunci .... ce e aia nastere? (nu de alta, dar ambele variante ma inspaimanta, cel mai groaza imi este de anestezie, fie ea epidurala, totala sau ce s-o mai face, si indiferent cum ar fi eu tot hartanita voi iesi, asa ca ..... alelui si zvac, cum o fi mai bine pentru ploada).

Mena, ceilalti oameni lesina . Desi am casuta pe nord, si niciodata n-am avut dileme calduroase (deci nu am pus AC), anul asta mi-e din ce in ce mai greu. Banuiesc ca e si din cauza ca am alta temperatura decat in mod normal....

Aqua felicitari pentru codite!

Cami, nu stiu exact ce efecte poate avea toxo, dar daca a fost atat de ambigua determinarea la tine, nu m-as hazarda sa cred chestii nasoale (nici macar eu care am paranoia in floare).

Bun venit noutaturilor!

Ma duc sa fixez pozele cu privirea. Saptamana usoara.

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

A! Acum mi-am amintit, apropos de discutia despre IR-uri. Mie dr. mi-a zis la prima sarcina, cred ca la morfo de trim 2, ca le am la limita si ca trebuie tinute sub observatie, dar ca la 9 din 10 femei, de regula asta e o chestiune care se rezolva de la sine in urmatoarele sapt. Deci nu va faceti griji, dar tineti cont sa va faca doppler la urmatoarea eco, sa vedeti cum au evoluat.
Legat de mancarimile pe burta si la mine au inceput sa apara. De la Sara, am ramas cu niste brazde pe burta, pe care le-am capatat in ultima luna de sarcina, desi mi-am dat cu crema (Mustela) inca de la 3 luni. Deci depinde de organism cum reactioneaza si cum creste bb. Acum ma dau cu unt de cacao si alte uleiuri.
Zilele trecute am simtit ca o durere ciudata exact sub buric, in linie dreapta in jos. Suspectez ca este cusatura de la cezariana care se intinde. Sper sa nu am probleme din cauza asta. La ultima eco mi-au spus ca placenta nu e inserata pe cicatrice, deci e ok.

Iulia, mami de Sara Andreea si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello tuturor! Ce mai faceti? Am admirat si eu burticile din poze, sunteti foarte dragute, am pus si eu 2 poze azi dimineata.

Camitu, stai linistita, nu cred ca va fi afectat bb, o sa fiti bine amandoua.

Bubu, succes la ecografie, sa ne zici cum a fost.

Aqua, felicitari pentru , sa fiti sanatoase amandoua in continuare.

Eu abia mai am rabdare pana miercuri cand am si eu morfofetala. Abia astept sa-l vad pe bb.

Sanatate si o zi buna si racoroasa tuturor!

Andreea 21+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu pe fuga. O sa ma uit si eu deseara la poze si imi pun sotul sa imi faca cateva. Mie mu prea imi place sa stau la pozat.

Cami, zic si eu ca fetele sa stai linistita. Poate a fost totusi o eroare de laborator si bb sa fie sanatos.

Aqua - felicitari pentru fetita.

Noi am fost in we la tara si am murit de cald, dar in schimb am dat iama in rosiile soacramii si am mancat tot ce am gasit copt sau abia parguit. Si in borsul socrului, foarte bun la gust si racoritor.
Noi am avut pt Bia un carucior sport, nu mai stiu marca, care se lasa spatarul pe spate si se facea tip landou. In primele luni nu prea ne-a for de ajutor pt ca domnisoara dormea numai pe burta iar carutul avea ghimpi si de multe ori il plimbam gol prin parc pt ca domnisoara statea in brate. Apoi pe la 1 an, am avut unul tip umbrela foarte usor si la carat si la strans.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, Popi
Felicitari pt rez bune si pentru codite
Oscilatii de dispozitie am eu, dar usurele, nimic spectaculos. Dar stiu ca sunt normale, stai linistita (daca poti )
Da, da, subscriu pentru teleportare

Onutz 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui aqua80

Buna dimineata fetelor.Venim si noi cu vesti bune de la morfologica de trim 2.Suntem 100% fetita, in sfarsit s-a confirmat, avem 400 de gr, col inchis de 31 mm si in rest toate masuratorile sunt bune.Suntem m-ai mari cu 1 saptamana.

20 de saptm + mamica de alexandru (10.06.2009).

aqua80

Felciitari ,aqua pentru vestile bune !

Alina 21+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

buna ziua!
frumoase burtici avem noi pe aici! m-am laudat ca fac si eu poze si le pun si weekend-ul asta mi s-a stricat si laptopul de acasa si mi s-a stricat si cardul pe care facusem poze... se pare ca nu tine cu mine.
bubulina asteptam vesti bune de la morfo! sa ne anunti de indata ce te intorci! multumesc pt urari!
Aqua felicitari pt fetita!
petrojolaadageobine ati venit si bebei sanatosi si la termen!
Onutz s-ar putea sa ai dreptate in legatura cu weekend-urile...sunt scurte rau.
biona chiar mi s-a facut pofta de placinte! am sa ma duc sa caut sa cumpar!
popidraguta ca de obicei. si eu am inceput sa trec f usor de la o stare la alta..plang ca o prostuta din orice si zambetele sunt tot mai scumpe la vedere. pe 17 merg si eu la eco...numai ca la mine e eco pt triplu test,dar poate am sa aflu si eu ce e.
mdaa...cam atat! va pupacesc pe toate! ma duc acasuca..am de calcat si pe vremea asta o sa fie minunat!!!

Mica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,

am revenit si noi din scurtul nostru concediu la mare, am fost mai mult pt cea mica, care s-a simtit super bine, eu m-am cam ferit si cu mancarea , si de soare , si in apa am intrat doar asa cu picioarele..asta e ..la anul vom petrece in 4 , Doamne ajuta!

am vazut si eu burticile, sunteti niste dragute si aveti o sclipire aparte eu nu am prea apucat sa imi fac poze cu burtica, dar o sa incerc si eu zilele astea

felicitari pt eco, rezultate tuturor care au facut..numai vesti bune, asa sa o tinem pana la sfarsit

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
23+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna fetelor,

vroiam sa va incurajez si va povestesc despre nasterea naturala. Eu am avut un travaliu lung si chinuitor de 13 ore, si primul lucru care m-a intrebat sotul a fost a fost daca mai vreau al doilea copil Se temea saracutzul ca nu mai vreau sa aud de nastere!
Aveam contractii puternice dar nu aveam dilatatia suficienta, asa ca a trebuit sa stau in sala de travaliu si sa astept...si lunga a mai fost asteptarea! Nascusera toate din jurul meu, eu nimik! La sfarsit, cand a trebuit sa am cea mai multa putere ca sa pot sa imping - eram sleita de puteri, obosita si imi era o sete de nedescris! Nu m-au lasat sa beau apa in tot acest timp! Dupa ce am nascut, am cerut apa, si fiind acolo pe masa am baut o sticla intreaga
Cand a vazut ca merge atat de greu, doctorul mi-a zis ca ma pregateste de cezariana. Atata mi-a trebuit: am strans din dinti si mi-am adunat toata forta si....am reusit! Aveam o prietena acolo cu mine, care mi-a spus: "Auzi, doar n-ai stat aici 13 ore ca sa faci cezariana!
Epidurala nu mi-au facut decat spre final, pentru ca i-ar fi trecut efectul si ideea e sa o faci cat mai aproape de momentul X. Pana la urma mi-au facut epidurala de doua ori - la cererea mea A fost dragutza anestezista - ma rog, dupa ce i-am dat ce i se cuvenea - si mi-a spus sa o chem din nou daca nu mai pot. Ii trece efectul dupa 45 minute. Credeti-ma, epidurala e o binecuvantare in tot chinul ala, poti sa sari intr-un picior dupa ce o faci :) Faceti-o fara frica, cred ca cel mai rau lucru care se poate intampla e sa nu-si faca efectul. Eu nu am auzit la nimeni (caz real) sa aibe probleme din cauza ei dupa nastere. Daca exista metode moderne de alinare a durerii - eu sunt pentru! Mi-as fi facut-o si singura daca puteam
Tin minte ca plangeam de durere...incercam sa ma concentrez asupra lucrurilor pozitive. Citisem eu in reviste ca in momentul travaliului trebuie sa te gandesti la "marea intalnire" cu puiul tau, si ca tot efortul pe care-l depui este pentru el. Sincer? In momentele alea nu poti sa ai ganduri din astea roz...nu reuseam deloc sa le pun in aplicare!
Mi s-a spus ca am nascut greu pentru ca nu am facut miscare in timpul sarcinii - sunt si mica de statura si poate si de asta. Asa ca mergeti cat mai mult pe jos, faceti miscare!
Sunt si femei care nasc imediat - o spun din cunostiinta de cauza, doar le-am vazut pe toate din sala de travaliu! Nasteau, plecau si veneau altele Pe mine m-a linistit acum doctorul, a spus ca a doua nastere e mai usoara. Sa vedem ....
Na, ca am umplut pagina cu povestile mele! Ideea e urmatoarea: dupa toate astea, voi naste TOT natural (cu epidurala, normal), nici nu vreau sa aud de cezariana. E adevarata povestea cu hormonul uitarii dupa nastere, imi amintesc ca a fost lung si greu, dar am uitat de durerea efectiva. Refacerea la nasterea naturala este rapida, te poti plimba imediat prim salon. Cezariana puteti face oricand daca medicul considera ca e cazul.
Va puuuuup pe toate!

mamica de Mara - 3 ani si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Dannnah - impresionanta povestea. Nici eu nu am nascut usor si travaliul a fost mai lung, dar nu povestesc. Vreau doar sa adaug ca intradevar, cand am vazut-o pe Bia, am uitat instant prin ce dureri am trecut. Dar si pot sa spun ca dupa catva ani, colica renala a fost mai dureroasa decat nasterea. Deci durerile nasterii nu sunt chiar atat de mari.

Nicoleta

Mergi la inceput