Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Mami_de2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa1986 Buna, Sa ne tii si pe noi la curent cu rezultatele, si eu sunt destul de stresata din cauza valorilor(le-am avut cam maricele) dar domnul doctor a spus ca vb dupa 20 de sapt, de la 12 sapt i-au aspenter, au mai scazut dar nu suficient... |
Da alexa, va tin la curent. si eu iau aspenter inca de dinainte de sarcina, asadar si eu sper ca acesta sa fie suficient. vom vedea.
Danaa pe mine m-ai convins cu nascutul;))) faza e pe mine ma coonvinge zilnic cate cineva cum sa nasc... asa sucita sunt: azi daca imi povestessti o naturala, vreau si eu..maine daca imi zici o cezariana: clar vreau si eu..deci ce ma fac :))))))) cred ca depinde de ultimele povestiri de atunci :)))))))))) Deci Popi si eu sunt sucita la multe.. nu numai tu... si eu am stari cand si cand.. numai ca incerc sa ma autoeduc: fara nervi, fara stress... de multe ori imi iese..sper sa imi iasa mai in toate cazurile si de acum incolo. Bebe e cel mai important!
19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
andie_n spune:
Buna din nou!
Cu nascutul, eu sper sa pot naste natural, sa nu fie probleme care sa contraindice. Singura chestie e ca trebuie cel putin 12 h (dar unii zic 24h) intre ultima injectie cu Clexane si momentul in care se poate face anestezie in coloana (rahi/epidurala). In conditiile astea, daca am ghinion, s-ar putea sa nu apuc sa fac epidurala, si nu stiu daca ma pot incumeta la nascut natural fara epidurala. Daca as face cezariana programata, as sti cand sa intrerup Clexane-ul cu 24 de ore inainte si n-ar fi pb cu anestezia. Dar eu tot as vrea sa se poata natural. Ma rog, mai vedem, mai e cale lunga pana acolo, sa dea Dumnezeu sa fim toate bine.
Cu rezistentele pe artere, sper si eu ca de data asta sa fie ok valorile. O sa va zic miercuri seara sau joi ce am facut la eco.
O zi buna in continuare tuturor!
Andreea 21+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
petrojola spune:
Am uitat sa spun ca maine am programare la medicul ginecolog,este posibil sa vedem si ce avem,fetita sau baietel..poate se vede la 13 saptamani. Doresc si eu multa sanatate burticilor si o sarcina cat mai usoara,ca la mine este destul de grea,si la servici nu am mai fost...tensiune mica,greturi,somnolenta,ameteli,frisoane..poate si din cauza varstei,nu stiu.
bioana spune:
buna, e luni si nu am chef de nimic....cand ma gandesc cat mai e pana la 1 august cand intru in concediu, parca trece si mai greu...
imi pare rau ca v-am facut pofta cu placintele. sorry!!! nu a fost cu intentie.eu cum fac in fiecare weekend pentru sot,de multe ori nu mananc nici una...el nu se mai satura de ele...
v-am zis ca acum ma mananca si sanii?si ii dau cu crema la greu. oare mai cresc?ca ma streseaza.de la 75 b am trecut la 90...fara burete.un cosmar...
ALEXA inca ma mai supara in partea dreapta. joi merg la dr. dupa rezultatul la analizele de urina si il intreb daca e ok sa iau paracetamol de fiecare data cand ma doare..ma mai linistesc daca schimb pozitia, dar pentru scurt timp. palpitatiile ma iua doar daca dorm pe partea stanga mult timp...rezist o vreme..
IPOPICA felicitari pentru codite!!!e normal sa treci de la o stare la alta, cel putin asa se spune. nu am trecut personal prin asa ceva, dar nu te panica ca mai rau faci.o sa treaca..
VALICUTZA bine ai revenit. odihnita?
si eu sunt pentru nastere naturala.nu ma gandesc cum o sa fie ca mai e pana atunci dar voi trece cu bine,asta sigur.nu as vrea cezariana, desi nu prea conteaza ce vrei aici.decid doctorii ce e mai bine.
primul patut, in care poate sta pana la 5 luni mi-l da o prietena. apoi o sa luam unul din lemn, categoric.carucior inca nu ne-am hotarat.asteptam reducerile...
embarazada de 18+
mena1906 spune:
Buna burtici!!!
Am vazut ca ati scris de carucioare si patuturi. Am un nepotel de 3 anisor, asa ca in prima faza o sa apelez la patutul si caruciorul lui, de cand era bebe mic. Apoi putem sa ne decidem la altele.
Astazi mi s-a confirmat ca bebelusul nostru e baietel, ca are mugurelul intre picioruse si e tare nazdravan in burtica acolo. Sughita:)). Are 7,12 cm si 13 saptamani si 4 zile. Abia astept sa il simt in brate.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+
andie_n spune:
Felicitari mena pentru , sa fiti sanatosi amandoi!
Andreea 21+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
tnicoleta spune:
Mena - felicitari pentru baietel
Bioana - stai asa ca te prind din urma cu sutienele, abia ce le-am schimbat acu o luna si deja ma strang.
Nicoleta
angelique_19 spune:
Mena si Adageo felicitari pentru baietei
Aqua si Popi felicitari si voua pentru codite
Petrojola bine ai venit si sarcina usoara
Popi sa stii ca si eu experimentez stari de nervozitate si imi vine sa plang de la orice asa ca nu esti singura
Bubu te asteptam cu vesti
18+ cu
almy spune:
Doura, arata bine graco symbio, dar nu-l vinde graco canada vad. Oricum, mai am timp sa caut. Eventual il luam de la americani, ca au preturi bune si nu e mult pana la granita. Multa lume face asa. Aici la toate carucioarele se fixeaza scoica, ceea ce vazusem eu ieri era travel system, adica scoica+carut. Dar mai caut. Da-mi un link te rog cu asta de care zici tu ca se poate adapta sa mearga cu fata sau cu spatele, ca imi place ideea. Ca am gasit mai multe modele la symbio. Merci
Alma 22+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)