Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Mu;tumesc mult pentru urari gagici !!!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Mena ce frumos!!!
join to the club!

ps: fetelor va vad ca va plangeti de sutiene;)) daca va zic ca eu nu port deloc, radeti de mine? :)))) oare fac bine? nu vreau sa mi se lase sanii, ar trebui sa port oare?
e asa bine fara!:)) nu mi-am cumparat nik de cand am ramas la materie sutiene.. am un sg sutien si ala il iau la anumite bluze, f rar daca e transparanta treaba altfel nu:))

19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Mami nici eu nu port sutien,foarte rar cand chiar este necesar.Nici eu nu mi-am cumparat nici unul,aveam unul fara burete un pic mai mare care acum e tocmai bun.Eu cred ca este mult mai bine fara,daca nu e nevoie de ce sa porti?

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Mena, felicitari pentru baietelul sughitacios
Mami, Angelique, voi sunteti visulori carui barbat :))))))))

Onutz 20+

Mergi la inceput

Buna din nou!
Multumesc de urari! Vad ca vorbiti de sutiene... La inceputul sarcinii mi se umflasera sanii atat de tare incat aveam noduli formati la ei. Ulterior si-au revenit.( Nu suportam nicio atingere daramite sutien. Tot timpul am fost complicata la asta, fiind mereu foarte slaba si sanii fiind foarte mari, nu gaseam niciun sutien pentru mine. ) Eu am apelat la o bustiera. Daca, din greseala, ati vazut la teleshoping o reclama la o bustiera, din aceea am luat si eu la 50 de lei una, de la un targ de haine de langa liberty center. Acum nu prea mai port nici bustiere, nici sutien, de regula vara nu port asa ceva si acum profit de frumusetea sanilor mei .

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, am facut cunostinta cu sciatica. Am simtit zilele astea durere dar, ca de obicei, nu am bagat de seama. Astazi m-a intepenit la munca. Uracioasa mai este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

almy, noi tot din usa am luat symbio..de fapt magazinul a facut comanda pt ac in liban nu prea se stie de modelul ala..sunt super incantata de el..stai sa caut sa-ti dau link cu ce am eu

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

www.symbiobygraco.co.uk/" target="_blank">asta (dar fara landou..eu am luat rosu..cred ca chilli se numeste culoarea)

<hr noshade size="1" />
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

www.symbiobygraco.co.uk/" target="_blank">asta (dar fara landou..eu am luat rosu..cred ca chilli se numeste culoarea)

<hr noshade size="1" />
si 12+

Uau, super e! Merci. Fac sapaturi, sa vad ce si unde gasesc...Eu vreau carut si scoica, nu landou

Alma 22+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

scoica logico s hp deluxe e superrrrrrrrrrr...merge pana la 10 kg fara probleme...si mi se pare super ca se paoet monta la carut...eu am cautat neaparat carut usor, roti pneumatice, cu bb cu fata la parinti sau spre drum, cu 3 pozitii de inclinare si sa nu fie atat de inalt ca stokke..symbio pt noi a fost cea mai buna alegere...si pt cei care nu au prea mult loc , rotile se scot cu un sg click ca sa ocupe mai putin spatiu..

<hr noshade size="1" />
si 12+

Mergi la inceput