Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Dragelor, cum va simtiti in acest weekend? Cum il petreceti?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Fetelor sunteti foarte frumoase toate si cu burticile mari sunteti minunate.O sa pun si eu pozici maine ,sa vedem cum ma descurc.

Almy ai grija cu tensiunea,vb cu dr. si hidrateaza-te bine.

Bubu de la ce ti s-a umflat piciorul?

Eu nu stiu daca voi naste prin cezariana sau normal,eu tind spre cezariana,dar nu fac nici un plan ca s-ar putea sa mi-l de-a bebe peste cap.Va pup si ne auzim

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna seara,burtici!
Noi ne-am retras weekend-ul asta la tara la socrii mei, locul in care am stat de altfel pana acum o luna cand ne-am mutat separat in oras. La apartament nu mai aveam aer si nu reuseam sa ne odihnim deloc. Aseara am dormit ca un bebe...racoare, liniste.
M-am uitat peste pozici.... Sunteti foarte frumoase toate si burticile la fel.
Maine o sa mai facem si noi poze,mai ales ca il sarbatorim pe tati...
Va pupacesc pe toate si va doresc un weekend minunat in continuare.
P.S. Am uitat...fac cezariana si voi naste la un spital de stat.e aiurea cu spaga asta,dar cand m#259; gandesc ca e pt bebe imi mai trece.
Gata! Va pup.

Mica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Mamide2 am ramas datoare cu tensiunea pe artere. Iti scriu exact ce apare in rapoarte, extragi tu ce info vrei. PS : avem burtici cam la fel de maricele

Morfo RO 21w6d

Artera uterina IP stg 0,61 IP dr 0,66
A. ombilicala IP 1,40 IR 0,83

Morfo Viena 22w5d
A uterina IP stg 0,76 IP dr 0,67

Ambii medici mi-au spus ca e ok.

Mada' daca medicii tai ti-au zis ca e ok, inseamna ca asa e..oricum parerile cam dofera obesrv eu,depinde la medic la medic:))si oricum tu esti pe tratament cu clexane, deci don't worrie.
eu nu-s si dr Uschi mi-a zis cand mi-a vazut un IR stanga de 0,72 ca e mare si ca sa monitorizez ca nu trebuia sa fie mai mare de 0,55 ca sa fie ea linistita.. un IR pe dreapta il aveam 0,55 si unul pe stanga 0,72....abia astept acum pe 11 iulie, la 20 de sapt sa vad ce valoarea mai au Ir-urile mele ca sa o 'linistesc' pe dr U :)))

19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna seara fetelor,

Nu am mai intrat de mult timp.Am fost prinsa la servici si am tot alergat sa inteleg de ce am facut analize si consultatii de 18 mil si in final nu am inteles cand am avut toxoplasmoza si in ce masura exista posibilitatea sa fie afectat copilul.
Dupa multe alergaturi am ineles ca am avut cu certitudine intre sapt 11-15 dar nimeni si nici o analiza nu imi va spune cu certitudine 100 % daca copilul a fost afectat.
Prin urmare mi s-a spus ca singura sa trag concluzia si sa iau hotararea....acum ziceti voi ....fac investigatii de la sapt 15 la sapt 20 si ce hotarare sa iau la 20 sapt?deja am simtit bebelina, fimea imi pupa burtica si orbeste cu bebe in iecare zi ........
Asadar , chiar daca nu imi place si sunt omul care nu prea merg doar asa cu Dumnezeu inainte , acum nu am cum sa fac altceva decat sa merg inainte si sa sper ca nu voi fi printe cele 15-20% femei care sunta fectate in primul trimestru daca fac toxoplasmoza.
La eco de 12 sapt si la eco de 20 sapt bebelina e in grafic, nu pare nimic neinregula si asteptam eco de 24sapt pe 16 iulie.

Fetelor cam asta e povestea, incerc sa citesc cat mai mult din spate si va doresc la toate sarcina usoara in continuare, momente frumoase in continuare felicitari celor care deja si-au simtit bebelusii in burtica.

CAMITU 21+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Feeeeeeteeeeelooooooor, ce frumoase sunteti
Poate facem si noi azi o sedinta foto, sa ne laudam cu tuguiala
Bubulici, ia zi cum este piciorul umflat, i s-a schimbat si culoarea, acolo unde e umflat e tare sau moale? Ai sunat doctorul?
Eu iti sugerez sa incerci scamatoria aia cu saramura, dar sa te hidratezi bine inainte, in timpul si dupa
Camitule, ai aparut chiar cand vroiam sa te strig
Oau, ce ghinion...banuiesc ca amnio nu ai facut. Ooooof, sa speram ca e bine sanatos

Onutz 20+

Mergi la inceput

Camitu imi pare rau ca ai trecut prin asta,stai linistita,bebe e sigur sanatos,incearca sa nu mai gandesti decat pozitiv,ai sa vezi ca totul va fi bine.

18+ cu

Mergi la inceput

Azi am schimbat saptamana si am pus si pozici.Mi se pare ca eu am burtica mica fata de voi,da lasa ca o sa crestem si noi

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Fetele, mai puteti de cald? Eu sunt in stadiul de evaporare! Nu mai pot !

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+

Mergi la inceput

Mena eu tocmai m-am trezit si sunt fleasca,si trebuie sa ma apuc sa calc cateva camasi si mie si sotului,o adevarata placere pe caldura asta

18+ cu

Mergi la inceput