Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

momentul ala de care vorbesc este cel in care sunt inca cele doua vezicule, Dr stanca spunea ca pt prezentarea ce urma sa o faca ar fi lolosit fotografia din manual.. singura pe care o avea pana atunci... cica nu a a surprins niciodata exact acel moment era asa de incantat...ei...

pai pun aparatul doar sus la slip... ca vreau la plaja maine... mai jos... nuuuuu

m-am injectat , va pup, noapte buna!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bubulina, nu e ok ca ti se umfla doar o glezna sau picior...e ceva in neregula ..vb neaparat cu un medic
almy, m-ai speriat cu tensiunea ta..ai grija sa nu lesini..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna seara,

o sa pun si eu poze sambata sau duminica.promit.azi am fost la cumparaturi...luna asta avem 8 onomastici!!dam faliment....maine seara suntem invitati la onomastica nr 1.

e drept ca am scapat de un stres-unde si cum nasc.e gratis.multumesc lui dumnezeu pentru sistemul de sanatate publica de aici. dar numai eu stiu cate tratamente am facut pana sa ajung aici..s-a dus tot avansul adunat pentru un apartament in tara.dar nu ne pare rau.deloc. a meritat fiecare banut.insa pe cuvant ca a fost tare greu cand mi-a zis doctorul, privindu-ma in ochi, ca nu pot ramane insarcinata, decat daca apelez la o donanta...au trecut toate..acum ne bucuram de fiecare zi!!

ONUTZ, am inteles de ce ma mananca buricul...trec la cremuiala...

MADALINA felicitari pentru masuratori.multa sanatate la clara!

ADAGEO bine ai venit!!o sarcina usoara si la nastere la termen!!habar nu am cum e cu mancarimea....ca pe mine doar in jurul buricului ma mananca...

o sambata si o duminica placuta!!noapte buna.

embarazada de 18+

Mergi la inceput

buna dimineata, am ratat plaja ca m-am trezit la opt jumate.. ei.. asta este...
bioana, bine ati avut acei banuti caci daca nu erau?? ce frustrant ar fi fost sa stii ca nu-ti implini visul pentru ca nu ai bani... iti doresc o sarcina usoara

douradoudou tu ce mai spui? ce-ti face printesa? e cald tare la voi? mergeti la plaja?

hmmam ajuns la capitolul cum nastem... pfuai... parca mai ieri asteptam toate sa trecem de cele 12 saptamani.. prima morfofetala...apoi nerabdatoare sa-l auzim pe bb sa-l vedem ce este... acum n elaudam cu micutii acrobati ...ce frumos este...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neata!
Chiar asa! Nastem natural sau cu cezariana? Eu sunt la prima nastere si sunt ingrozita de povestile cu dereri si alte alea. Vreau natural pentru ca asa e cel mai bine dar ma ia cu tremurat cand ma gandesc la ce ma asteapta.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+

Mergi la inceput

mena, si eu sunt la prima nastere desi dunt cam... coapta , eu voivorbi cu dra mea sa fac o cezariana la cald... sa vad cespune.. saptamana viitoare voi discuta cu ea...daca nu, sigur ma paste cezariana...sau cine stie... daca se declanseaza nasterea si va fi rapida...mie nu mi-e teama de dureri...oricum natural e cel mai indicat, dar din pacate in constanta se cam fac pe banda nasterile, cezariana.. asta pt ca sunt medicii comozi si, mai bine vin ei la program decat sa-i aduci in miezul noptii ca tu nasti...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor!
eu ma gandesc si ma razgandec zilnic cum vreau sa nasc..natural sau cezariana :)) dar prietenelle mele imi zic: nu te mai gandi ca socoteala de acasa nu tine cu cea din targ.. ca depinde in luna 9 totul: daca s-a intors copilul, daca nu apar alte complicatii,etc.. asa ca sa nu imi mai fac planuri degeaba.
si eu tot naturala as fi vrut dar parca ma sperie cel mai tare: epiziotomia.. mai tare decat durerile nasterii:))))))))))

ps: am sters eu albumul cu poze ce se repetau al Menei, am lasat numai unul.

ps2: hai fetelor, indrazniti sa va aratati burticile:X:X:X:X:X:X

19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

menics, suntem in romania de 1 luna :)
eu sunt 100 % pt nastere naturala...asta in cazul in care nu e vb de vreo urgenta si trebuie facuta cezariana pt a salva copilul...cu cezariana la cerere nu sunt de acord..cui i-e frica de dureri are optiunea epidurala...chiar daca copilil e in pozitia breech tot se poate naste natural...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Imi doresc sa am un copil rapid asa, sa dureze putin. Faptul ca o sa fiu asistata de oameni calzi si draguti si cunoscuti mie o sa ma ajute foarte mult.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Buna fetelor

Multumesc pt parola, am pus poze ... cat voi toate la un loc
Pe Picasa tot imi aparea avertizare ca numele si prenumele au fost verificate, si da conflict. Probabil ca nu sunt nume de pers. Ca sa nu mai apara am pus provizoriu Alina Mihai, un nume venit in cap, modificati voi daca va vine vreo idee.

Mamide2 am ramas datoare cu tensiunea pe artere. Iti scriu exact ce apare in rapoarte, extragi tu ce info vrei. PS : avem burtici cam la fel de maricele

Morfo RO 21w6d

Artera uterina IP stg 0,61 IP dr 0,66
A. ombilicala IP 1,40 IR 0,83

Morfo Viena 22w5d
A uterina IP stg 0,76 IP dr 0,67

Ambii medici mi-au spus ca e ok.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

23+

Mergi la inceput