Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

MADA, ai PM

Alma 22+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Menics, asa si cu mine, m-am pregatit ca o floricica sa ma epilez si am inceput sa bocesc cand am constatat ca nu o mai vad pe dumneaei
Mi-am infomat bubulinul si a zis ca ma ajuta, no problem, asa ca am sa scap, insa la faza asta chiar nu m-am gandit, ca NU o sa mai putem sa ne epilam singurele..Cu oglinda nici o sansa! faci invers decat ce vezi, NU se compara cu ce vezi TU:)

pup

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

benzile sunt o porcarie.. nu smulg nimic ba am ramas si manjita..iritata... beahhg

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

MENICS, ziceai ceva in poze de un moment rar?! M-ai facut curioasa! Asa se vedea si la mine la 6-7 saptamani. La ce te refereai?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+

Mergi la inceput

Si n-o s-o mai vedem mult timp de-acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Alma, ce e cu tensiunea aia groaznic de mica pe capul tau??? CAND vorbesti cu dr ta?? NU e ok, tre sa fie vreun remediu...

....Eu am o glezna enorma, cea care a inceput sa se umfle constant, de vreo saptamana..

Burta mea e mare, dar numai ea:),eu nu, hi hi, gataa, super, umblu si eu pe acolo pe la pozici diseara sau in weekend, :):), poate fac si o poza fresh, diseara:)

Hai va pup, burtici, acum faceti nani, cred..
Un super weekend sa aveti!

20 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menics

benzile sunt o porcarie.. nu smulg nimic ba am ramas si manjita..iritata... beahhg

22+

Manjeala se ia bine cu ulei. de care o fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

off ce m-am enervat.. am ramas la freza scurta.. si rotusi maine vreau la plaja.. cred ca voi incerca aparatul de epilat

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Alma, ce e cu tensiunea aia groaznic de mica pe capul tau??? CAND vorbesti cu dr ta?? NU e ok, tre sa fie vreun remediu...

20 +

Pai eu am sunat-o, dar zicea mesageria ca daca-i urgent, sa ma duc la urgente. Unde sa te duci pe caldura asta? Mai rau faci...Azi a stat la 9 cu 5-6, desi palpitatii am mai avut. Dar ieri am zis c-o bag pe maneca. Cand incepe bubuiala in urechi deja e clar ca e la 8 sau chiar sub. Tata l-a sunat pe dr nostru de fam din Ro, ca am incredere in el, si i-a zis sa beau MULT LICHID! Asta am facut. Apa, ciorbita, si am mancat multe fructe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menics

off ce m-am enervat.. am ramas la freza scurta.. si rotusi maine vreau la plaja.. cred ca voi incerca aparatul de epilat

22+

NU pune aparatul de epilat acolo, ca prinde pielea!! Am incercat eu!

Mergi la inceput