Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Dannah analiza de toxoplasmoza mie dr.mi-a spus sa o fac la 2 luni.Deci zilele astea trebuie sa o repet si eu.

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Cami - capul sus si gandeste pozitiv. e bine si creste sanatos.

Bubulina, felicitari pentru Nicholas, sa va umple casa de bucurii.

Eu nu port sutien daca nu trebuie sa merg la serviciu, a facut odata un coleg o gluma proasta despre asta asa ca nu mai am de gand sa fiu tinta lui.
Cu somnul docamdata stau bine si pot dormi cam in orice pozitie. Dar am si eu perioade de insomnii si cu recupari dupa.

Angelique si eu am dureri din astea, nu chiar in fiecare zi dar am. Sunt normale, creste bb, uterul etc. si se simte.

Dana te asteptam cu vesti de la triplu test. Eu zic ca e bine.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello fetelor! Ce mai faceti? Cum suportati caldura?
Si eu am inceput sa am probleme cu somnul, nu reusesc sa ma culc suficient de devreme, dar ma trezesc pe la 5-6 dimineata si nu mai reusesc sa adorm ca lumea la loc. Mai atipesc (in weekend am stat in pat pana la 12), dar n-am dormit ca lumea.
Popi, ce ziceai ieri de mood swings experimentez si eu zilele astea. Sotul si-a schimbat serviciul, acum lucreaza in Pipera si asta inseamna ca petrecem vreo cateva minute mai putin impreuna pe drum in fiecare dimineata si seara. Desi stiu logic ca nu e o diferenta de mai mult de un sfert de ora pe zi, azi dimineata m-a podidit plansul ca stam mai putin impreuna. Sunt culmea starile astea de gravida .
Dureri gen junghiuri scurte am avut si eu, mai ales cand ma intorceam de pe o parte pe alta, dar nu mi se pare ca semanau cu cele de la menstruatie (si nu as vrea sa am ca alea, ca probabil ar fi vorba de contractii dureroase, eu genul asta de dureri aveam la menstruatie).
Bubu, felicitari pentru , ce frumos povestesti tu ce simti si ce ai vazut, sa fiti sanatosi amandoi in continuare.
Laurika, concediu placut, sa pui poze la intoarcere!
Abia astept sa vina maine seara, sa merg si eu la eco, sa-l vad pe bb!
O zi buna si sanatate sa aveti!

Andreea 21+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Eeeeeeeeeeeeee, ia uite cine are putzaaaaaaaaa!!!!!!!
Felicitari, Bubulici! Cred ca sunteti undeva dincolo de la 99-lea norisor
Alina, dupa morfologie si eventual analizele se sange mai e aceeasi schema in trim 3, dar nu stiu inca intre ce saptamani, morfo, sange si urina. Inainte si dupa facem ce ne mai recomanda doctorul, daca mai e nevoie. Spre sfarsit devine super amuzant, cand facem controale pe masa si/sau ecografii, ca sa vedem cum se prezinta bebelusii, in ce pozitii, cat mai e pana la nastere, dar tu stii asta deja
Angelique, Alexa1986, la asta ma gandeam eu azi, de cand nu am mai luat no-spa Asta este a treia saptamana fara, in afara de niste ghionturi inca rare si timide eu nu mai am crampe, dar nu trebuie sa va ingrijorati, fiecare burtica are alt ritm de crestere, crampele pot exista sau nu. Trebuie sa fugim la spital numai si numai daca avem crampe puternice care nu trec cu no-spa si/sau dureri ascutite. Unele dintre noi mai au crampe, altele nu. Mama mi-a spus pe un ton ingrijorat ca ea nu a avut nici o durere, nici o crampa si ca nu e normal sa doara, dar eu ignor tot, nu am urechi decat pentru ce imi spune doctorul meu. El a zis ca crampele usoare sunt normale si daca nu trec cu no-spa sa il sun din drum spre spital. Zen am zis
Popics, serios? Eu credeam ca leii sunt...
Mami, si eu dorm la fel de prost... si iubita mea (ii zic in toate felurile si nu e un frustrat care se supara daca il efeminez, asa ca profit ) sforaie cam la fel de mult ca mine zilele astea Ma trezesc si pentru shushu pentru ca am o fixatie sa beau multa apa ca sa aiba iubirea mea suficient lichid si uite asa dorm ca-n tren...
Cred ca depinde de organismul fiecareia dintre noi cat si cum doarme, la fel cum este posibil sa ne apuce un mare somn in timpul zilei, sau nu. Fiecare dintre noi se adapteaza acum vietii cu un colocatar si fiecare organism e diferit. Stai linistita, da?

Eu dorm numai pe partea stanga de multi ani. Am o deviatie de sept care m-a ajutat sa fiu dependenta de picaturile de nas pana pe la 14 ani. Am reusit sa scap de ea autosugestionandu-ma ca (va tineti bine, da?) nasul meu e o clepsidra, nara dreapta, cea vesnic infundata, trebuie sa fie deasupra ca sa se desfunde asa cum se scurge nisipul in clepsidra. Pana acum nu mi se mai infunda nasul decat cand eram racita, dar acum e aproape vesnic infundat, mai ales daca mananc sau beau ceva rece.
Eu din cauza asta + shushu + iubit sforaicios dorm in ultimu` hal. Iubitul sforaicios imi mai spune ca la cat de tare sforai (eu, care sunt o finuta si o eleganta) e posibil sa ma trezesc din cauza propriului sforait, dar nu cred asa ceva. In primul rand, eu nu cred ca sforai

Onutz 20+

Mergi la inceput

Onutz stiu ca sunt normale crampele si junghiurile si daca nu trec cu no-spa si scobutil supozitor trebuie sa ne prezentam la spital.Dar eu la inceput nu am avut dureri din astea care seamana cu cele de la menstruatie si m-am ingrijorat.Vad ca nu sunt singura asa ca m-am linistit(nu mai vreau sa mai trec odata prin ce am trecut).

18+ cu

Mergi la inceput

Aaaa,si puiul meu a trecut de la impingeri mai timide la ghionturi in toata regula.Aseara o ora jumatate s-a jucat,am pus mana pe burtica si am simtit toate miscarile pe care le facea,si nu erau deloc timide.Imi pare rau ca nu a fost si sotul acasa sa il simta,el nu l-a vazut pana acum decat in poza si nici nu l-a simtit dar lasa ca asteapta acum morfologia sa vada printul.

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

yupiiiiiiii
Alexandru este un dolofan de670g, a stat frumos la morfofetala... arterele sunt foarte bine, placenta super ok, cordon ombilical lung , col de 4,3 cm inchis.. dna dr Ciufu mi-a spus ca as putea naste normal fara probleme...daca m-ar lasa.. asa ca voi insista sa stau pana in ultimul moment.. se pareca acum data nasterii dupa echograf ar fi in jur de 26 oct... sunt foarte incantata de cate amanunte mi-a dat mi-a explicat fiecare segment si organ cum trebuie sa fie si mi-a aratat unde este si cum este ...ca este bine...
uraaaaaaaaaaaaa ce copil frumos si sanatoas am , doamne fetelor abia va astept si pe restul cu vesti bune.. eu sunt in al 9-lea cer, mi-am vazut sufletelul, abia astept sa-t trag de nasucul ala carn...
va pup pe toate...

22+

Mergi la inceput

Angelique, d-aia zic sa nu ne ingrijoram, putem avea crampe sau nu, e la fel de normal. Mama si o prietena nu au avut nici macar o crampa, nimic, alte doua prietene au avut.
Important e sa fie bebelusii sanatosi

Onutz 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Aaaa,si puiul meu a trecut de la impingeri mai timide la ghionturi in toata regula.Aseara o ora jumatate s-a jucat,am pus mana pe burtica si am simtit toate miscarile pe care le facea,si nu erau deloc timide.Imi pare rau ca nu a fost si sotul acasa sa il simta,el nu l-a vazut pana acum decat in poza si nici nu l-a simtit dar lasa ca asteapta acum morfologia sa vada printul.

18+ cu

Angelique tu cand schimbi saptamana, adica in ce zi a sapt? Am vazut ca avem acelasi DPN si banuiesc ca astazi ai schimbat si tu saptamana, nu?

18+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.

Mergi la inceput

Bravo, Menics!

Onutz 20+

Mergi la inceput