Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Astazi schimbam saptamana si modificam semnatura .

18+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Hellooooo!!
Toata lumea doarme in Ro la ora asta, iar mie imi vine sa dansez, sa tzopai, sa fac tumbe..orice nebuneala! Sunt happyy!

Cozonacelul nostru....are cuculetz!!Si inca ce mai cuc! -pai sa se vada, domnule, ca sunt baiat, daaaaaa?
Care va sa zica instinctul meu nu s-a inselat, cu toate predictiile de "ai burta de fetita" hi hi

Fetelooor, ne-am indragostit raaaau de el! e minunaaaaat, statea ca si data trecuta, relaxat si fara griji, pe spate, cu nasul in sus si se juca fericit cu manutzele:):).Un profil perfect.E un frumos!
Are 452 de grame si e perfect in parametri, super bine dezvoltat si sanatos tun, ne-a pus sa vedem si cum ii circula sangele prin valve, la inimioara, si prin rinichi..
144 batai pe minut:)inimioara azi.

Parca era pregatit de vizualizare, a fost un adevarat spectacol: si-a supt degetelul, a inghitit lichid- a facut o gurita maaaaare, apoi inca o data:),- apoi a ridicat degetzelul in sus, apoi si-a adus piciorusul catre fatza, si-a impreunat mainile, s-a scarpinat in cap..a jucat ceva fotbal cu vezica mea-cred ca imi incearca puterea de rezistenta- si cand sa ne spuna ce e, si-a dus amandoua mainile si l-a acoperit,- ei poftim! a fost suuuuper super, muream de dorul lui si a stiuuuut! ne-a facut fericiti de nu mai stiam pe unde mergem, Alinul meu plutea...A zis ca a scapat, nu mai trebuie sa cumpere pusca, fiindca isi lua arma daca avea fata:):):)

Ne-am dus la restaurant, ne-am plimbaaat prin parc, am visat cu ochii deschisi, am cascat gura prin magazinele de bebe(inca si inca, o sa devina un sport constant chestia asta), ne-am imaginat camera lui bebe si am inceput sa o construim "mental":):)
Eh, a fost o zi super faina, sunt foarte fericita!!

So: Nicholas al nostru echilibreaza, in clipa asta, balanta la baietei.
Iu-huuuuuu!!

Acum ma duc sa il odinesc un pic pe pui, apoi vin si citesc tot si adaug ce am de adaugat:), as usual:)

Va imbratisez cu mult drag, fete dragi si frumoase.
Sunt fericitaaaaaa!!

20 +

Ce frumos stii sa-ti impartasesti fericirea cu noi! Felicitari,Bubulina pt.baietel si pt.ca ti-a umplut inima de bucurie.Chiar,dupa morfo fetala de trim.2,mai faceti ceva in plus?Eu o sa continui cu eco normal o data pe luna si spre sfarsitul sarcinii sau la 7 luni ( nu mai tin minte ) din nou analizele de sange.Parca asa,nu?

Alina 21+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU FELICITARI pentru baietel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma bucur mult ca stii ce e si ca te-ai mai linistit acum ca l-ai vazut din nou....bravo voua!

MAMI sa vi si tu la fel de fericita maine de la eco!!

embarazada de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna fetelor! Eu vin de la odiseea mai-iunie si am o propunere ptr voi, sper sa nu deranjez... am fost nevoita sa fac cezariana si am ramas cu o trusa de epidurala si fiola ( o dau la 150) , cine e interesata rog sa trimita un mesaj privat sa vorbim.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bubulici felicitari pentru cucsa fie sanatos si sa va umple inimile de fericire mereu

Mami nici eu nu mai dorm de la 10 ca inainte,acum adorm pe la 12 sau unu si ma trezesc pe la 9 iar ziua nu dorm mereu.

Fetelor voi mai aveti dureri de burta ca si cum ar trebui sa va vina menstruatia?Ca pe mine ma doare burtica cel putin o data pe zi asa,dar nu dureaza mult.

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Bubulici felicitari pentru cucsa fie sanatos si sa va umple inimile de fericire mereu

Mami nici eu nu mai dorm de la 10 ca inainte,acum adorm pe la 12 sau unu si ma trezesc pe la 9 iar ziua nu dorm mereu.

Fetelor voi mai aveti dureri de burta ca si cum ar trebui sa va vina menstruatia?Ca pe mine ma doare burtica cel putin o data pe zi asa,dar nu dureaza mult.

18+ cu

Despre problema asta vroiam sa vb si eu, mai am dureri de burta in timpul zilei dar si in timpul noptii, mai ales cand ma intorc de pe o parte pe alta, aseara aveam niste junghiuri surde, am luat un nospa si m-am culcat la loc. Poate ne lamuriti si pe noi de la ce ar putea sa fie aceste mici disconforturi.

18+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

referitor la dormit, nu am probleme.cel putin deocamdata.sunt seri cand nu e ora 10 si ma ustura ochii.am inceput sa dorm putin si dupa-masa.dar nu zilnic.
dureri de burtica nu am avut, insa sciatica nu ma lasa...umblu cu paracetamol la mine.

plec la munca.sa aveti o zi faina!

embarazada de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Bravo Bubu! Felicitari!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Angelique - si eu am astfel de dureri ca la menstruatie, numai ca nu ma doare burta ci colul, uterul...nu stiu. Am citit ca se maresc uterul si ligamentele, cica e normal. Nu-mi fac griji pentru ca saptamana trecuta am fost la control si colul era perfect inchis.
Eu astept rezultatul de la Triplu test, ma uit ca disperata de 10 ori pe zi daca nu e publicat...La analizele din primul trimestru mi-a iesit ca nu sunt imunizata la toxoplasmoza, cand ar trebui sa repet analiza?

O zi frumoasa si racoroasa va doresc!

mamica de Mara - 3 ani si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Bubule, felicitari pentru Nicholas sexacios (astia nascuti in scorpion sunt "iubareti" tare)

Insomnii am inceput sa bifez si eu, dar nu e exclus ca la mine sa aiba legatura cu mutatul si vanzarea. Dureri gen junghiuri bifam, mai ales la anumite miscari.

Cam atat deocamdata. pentru silfide

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput