Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
alexa1986 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menics yupiiiiiiii Alexandru este un dolofan de670g, a stat frumos la morfofetala... arterele sunt foarte bine, placenta super ok, cordon ombilical lung , col de 4,3 cm inchis.. dna dr Ciufu mi-a spus ca as putea naste normal fara probleme...daca m-ar lasa.. asa ca voi insista sa stau pana in ultimul moment.. se pareca acum data nasterii dupa echograf ar fi in jur de 26 oct... sunt foarte incantata de cate amanunte mi-a dat mi-a explicat fiecare segment si organ cum trebuie sa fie si mi-a aratat unde este si cum este ...ca este bine... uraaaaaaaaaaaaa ce copil frumos si sanatoas am , doamne fetelor abia va astept si pe restul cu vesti bune.. eu sunt in al 9-lea cer, mi-am vazut sufletelul, abia astept sa-t trag de nasucul ala carn... va pup pe toate... 22+ |
Oau ce vesti bune , super!!!Felicitari, sa fiti sanatosi si cuminti pana la termen .
18+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.
angelique_19 spune:
Alexa mie dr. mi-a spus ba ca o schimb martea ba duminica,si eu am zis ca duminica o las ca sa nu mai bajbai.Acum mai pus pe ganduri
18+ cu
alexa1986 spune:
citat din mesajul lui angelique_19 Alexa mie dr. mi-a spus ba ca o schimb martea ba duminica,si eu am zis ca duminica o las ca sa nu mai bajbai.Acum mai pus pe ganduri 18+ cu |
Mie mi-a spus de la inceput(6 sapt) ca martea se schimba sapt chiar daca ea e un pic mai mare la eco decat ar fi in mod normal, si m-am uitat si pe calendar si fac 40 de sapt intr-o marti(11.12.) , ultimul CM l-am avut tot pe 6.03..
18+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.
angelique_19 spune:
Inseamna ca martea schimb si eu,puiul meu este mai mare cu trei zile, deci poate din cauza asta.Si eu tot pe 06.03 am avut ultimul UM.Acum trebuie sa ma obisnuiesc iar cu ziua de marti
Menics ma bucur de vestile bune pe care le ai
18+ cu
andie_n spune:
Felicitari menics, sa fiti sanatosi in continuare si tu si bb!
Andreea 21+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
A.C spune:
citat din mesajul lui menics yupiiiiiiii Alexandru este un dolofan de670g, a stat frumos la morfofetala... arterele sunt foarte bine, placenta super ok, cordon ombilical lung , col de 4,3 cm inchis.. dna dr Ciufu mi-a spus ca as putea naste normal fara probleme...daca m-ar lasa.. asa ca voi insista sa stau pana in ultimul moment.. se pareca acum data nasterii dupa echograf ar fi in jur de 26 oct... sunt foarte incantata de cate amanunte mi-a dat mi-a explicat fiecare segment si organ cum trebuie sa fie si mi-a aratat unde este si cum este ...ca este bine... uraaaaaaaaaaaaa ce copil frumos si sanatoas am , doamne fetelor abia va astept si pe restul cu vesti bune.. eu sunt in al 9-lea cer, mi-am vazut sufletelul, abia astept sa-t trag de nasucul ala carn... va pup pe toate... 22+ |
Felicitari,menics ! Doamne ajuta sa ne fie tuturor bine pana la capat! Si sa nastem niste puiuti sanatosi tun!
Alina 21+ mami de Delia ( 6 ani)
Mami_de2 spune:
citat din mesajul lui angelique_19 Aaaa,si puiul meu a trecut de la impingeri mai timide la ghionturi in toata regula.Aseara o ora jumatate s-a jucat,am pus mana pe burtica si am simtit toate miscarile pe care le facea,si nu erau deloc timide.Imi pare rau ca nu a fost si sotul acasa sa il simta,el nu l-a vazut pana acum decat in poza si nici nu l-a simtit dar lasa ca asteapta acum morfologia sa vada printul. 18+ cu |
:))te invidiez..eu desi il simt zilnic acum dar doar din interior..cand pun mana nu simt niciodata absolut nimic!!!!!si ma chinui si ma chinui si nik :)))
Ce vesti frumoase Menincs!!!! felicitari!!!!!!!
20+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Mica26 spune:
salutare burtici!
bubulina felicitari pentru cuc si pentru spectacolul de care ai avut parte! o sa fie un baietel minunat!
Menics felicitari pentru vestile bune!
Doamne ajuta sa o tinem asa pana la capat!
de vreo doua zile ma chinuie si pe mine o durere de butcica si de spate. cred ca azi o sa o tai pana la dr ca mi-e cam frica. nu prea mai trec nici cu no spa. recunosc ca am stat cam mult in picioare si am umblat, am inceput sa nu mai dorm nici eu noaptea de la caldura asta obosita...in fine
va pup pe toate si va doresc o zi buna!!!
Mica 16+