PP-DD sau raul cel mai mic?!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Hai ca mi-am calcat pe inima si m-am uitat la otv :))))
Programul lor de guvernare, cu exceptia catorva puncte (gen interzicere traseism) mi se pare abureala pe fata, fac de toate, dau la toti, da nicio masura concreta economica sau informatii de unde vor lua banii aia sa le dea la toti.
In schimb vorbeau de viata personala a lui ponta. Voi stiati ca in timp ce roxana, prima lui sotie, era gravida cu baiatul lor, el o insela cu daciana sarbu? Cu care s-a si casatorit apoi, la scurt timp?

mda si Tariceanu s-a amorezat de o una din multele lui neveste pe cand o vizita la maternitate pe o alta...nimic nu e nou sub soare, "macho men"-ii nu au culoare politica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Cum naiba sa fie astia raul cel mai mic. Sunt batuti rau in cap, toate emisiunile alea ale lor de "descoperire a adevarului" sunt niste idiotenii. Cum poti sa alegi pe unii care se adreseaza unora care nu vor sa gandeasca deloc singuri?

Propune sa nu mai fi impozite, sa dea bani oamenilor, niste tampenii. Lor nu le pasa, pun toate enormitatile in "program" pentru ca tot exista unii care ii cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Nu stiu daca e vorba de "macho men", mie mi se pare semnificativ sistemul lor de valori din viata personala, care se extinde si in "cealalta viata"...jigodii sunt, jigodii raman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Cum naiba sa fie astia raul cel mai mic. Sunt batuti rau in cap, toate emisiunile alea ale lor de "descoperire a adevarului" sunt niste idiotenii. Cum poti sa alegi pe unii care se adreseaza unora care nu vor sa gandeasca deloc singuri?

Propune sa nu mai fi impozite, sa dea bani oamenilor, niste tampenii. Lor nu le pasa, pun toate enormitatile in "program" pentru ca tot exista unii care ii cred.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Exista acest segment social si vin din spate intariri masive - a se vedea procentul de peste 60% din "absolventii de la BAC"

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cu procentul de la bac..cei picati....plus deja 0tv-izatii......mama doamne..pana si Mru e mai bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si mie mi se pare multa gargara la OTV. Rar ma uit, mai citesc titlurile din bara, mai stau si ascult cateva minute.
M-am uitat intr-o zi, era la emisiunea lui DD programul lor de guvernare in 89 de puncte (nu le-am urmarit pe toate, cred ca doar vreo 20-30), destul de fantasmagorice toate
M-am mai uitat de curiozitate la campania lor electorala, mama ce intalniri si "bai de multuime" facea si Dan Diaconescu, mama-mama

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Hai ca mi-am calcat pe inima si m-am uitat la otv :))))
Programul lor de guvernare, cu exceptia catorva puncte (gen interzicere traseism) mi se pare abureala pe fata, fac de toate, dau la toti, da nicio masura concreta economica sau informatii de unde vor lua banii aia sa le dea la toti.
In schimb vorbeau de viata personala a lui ponta. Voi stiati ca in timp ce roxana, prima lui sotie, era gravida cu baiatul lor, el o insela cu daciana sarbu? Cu care s-a si casatorit apoi, la scurt timp?

mda si Tariceanu s-a amorezat de o una din multele lui neveste pe cand o vizita la maternitate pe o alta...nimic nu e nou sub soare, "macho men"-ii nu au culoare politica

Nina,mami de,

Stiam de Ponta ca are un baietel, dar nu mai stiam cu care din neveste, cu fosta sau cu actuala
Cu Daciana are copii acum?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nu ca altii ar fi mai breji

www.gandul.info/news/exclusiv-cum-am-cumparat-un-loc-de-parlamentar-de-la-partidul-lui-dan-diaconescu-in-24-de-ore-inregistrarea-discutiei-50-000-de-euro-cash-este-taxa-de-participare-alaturi-de-echipa-noastra-10266344" target="_blank">Cum am cump#259;rat un loc de PARLAMENTAR de la partidul lui Dan Diaconescu în 24 de ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dadeau aseara "Breaking news" la RTV ca urmeaza nu's ce sondaj/studiu cu o estimare privind procentul pe care-l va avea PP-DD. Am adormit si n-am vazut breaking-ul . A fost cineva pe faza? Sunt curioasa daca au mai mult de 15-20%. Si asa e foarte mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eu am vazut ca unu` zicea ca partidul saracilor are nevoie de oameni bogati........la rtv parca...

Mergi la inceput