**Prichindei nazdravani 2008!** (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Tatiana, doamne ce te-ai mai muncit. Offf...nu prea am chemare la copturi, gogoneala si castraveala. Daca-mi da saraca mama e bine, daca nu, cumpar de la Olympia....

Doinita, pai sa fie o zi usoara ca-i marti ! Cadou...depinde de ce-i pasionat. Eu i-am luat anul trecut finutului meu un joc darts ~ 50 RON din Carre...l-a fixat pe usa . Un joc de creativitate sau ceva cu battle star sau un walkie talkie...

Alina, sa ai spor ! Nu e de-ajuns? Parca aveai ceva de citit...lasa muncile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Eeeee Mariana si treburile trebuiesc facute din pacate.
Sper sa am timp sa fac ceeea ce imi doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana multumesc pt sugestii...sa vad ce gasesc pe la noi...
Cam gata cu linistea mea...a fost doar dimineata...apoi...se cunoaste ca-i marti

Mergi la inceput

Doinita un set de ala cu trnuletele aleea daca e pasionat zic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Doinita!Lasa linistea,sa o simtim si noi mai incolo,pe la 80-90 de aniPana atunci,cat mai mult tambalau,ca de asta suntem tinere,nu?

Mariana,Alina,sunteti de acord,sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Ma duc sa bag si eu o cafea,ca abia am terminat tona de calcat.Si ma laudam ca nu fac nimicDar pot?Atomicele dorm de un sfert de ora.Nici nu am plecat bine de langa ele,ca Daria m-a si intrebat ca ce fac?Eu:sunt la baie(ca doar nu era sa-i zic ca sunt la calculici),la care ea:aha,si a adormit la loc.Nu pot sa fac un pas,fara sa fiu monitorizata atent.Azi are Daria programare la nenea stomatologulSi mai trebuie sa-i fac o pereche de ochelari.

Mergi la inceput

Tatiana bafta la nenea dintaru, eu ma chinui sa pozez un deo stick facut de mine si o crema de corp dar na, crema cred ca nu o mai pozez, dar deo sticku neaparat.

Mergi la inceput

Tatiana, tambalau cat cuprinde numai ca-mi revin cam greu. Nu mai merge cum mergea, nu mai tine cat tinea.... Cand ai 40+ se schimba kalimera.... Monitorizare non stop, or fi primit instructaj de la tati . Bafta Dariei la stoma. Bineinteles ca o sa-si aleaga iar rama de ochelari...parca asa a facut si randul trecut, nu?

Alina, succes la pozat! Delia ce mai face?

Nyny, pregatim batzul sau vii de bunavoie ?

Mergi la inceput

Va pun pozele sa va dati cu parerea si va spun ca nu arata ca uun deostick luat din comert.Va astept parerile , imi cer scuze dar pozele sunt varza.
Gata am pus si pozele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Va pun pozele sa va dati cu parerea si va spun ca nu arata ca uun deostick luat din comert.Va astept parerile , imi cer scuze dar pozele sunt varza.
Gata am pus si pozele

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, un mare bravo pentru produsele pe care le faci . Eeeeei, nu sunt varza. Cred ca nu ai fost inspirata cand ai ales culoarea materialului din fundal, parca estompeaza valoarea produsului. Uite www.google.ro/imgres?q=homemade deodorant stick&hl=en&safe=active&sa=X&biw=1024&bih=571&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=lbcZKoggkyOWnM:&imgrefurl=http://delairina.wordpress.com/tag/deodorant-home-made/&docid=fX-tYi9IusREkM&imgurl=http://delairina.files.wordpress.com/2012/05/dscf0268.jpg&w=1200&h=1600&ei=vHwzUMa6KOSp0AX_iIHABg&zoom=1&iact=hc&vpx=104&vpy=176&dur=62&hovh=259&hovw=194&tx=131&ty=221&sig=117101876235322263327&page=3&tbnh=127&tbnw=126&start=39&ndsp=20&ved=1t:429,r:15,s:39,i:245" target="_blank">un exemplu sau adaugi in poza si ingredientele folosite .

Mergi la inceput