**Prichindei nazdravani 2008!** (26)
Raspunsuri - Pagina 17
alina_satena spune:
Mariana iti multumesc pentru aprecieri.Chiar nu m-am gandit la asta as fi putut sa folosesc niste ceara,acum am refacut pozele le pun pe blog sa le vedeti
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
Cafeluta-i fierbinte! Poftiti de serviti !
Mi-e si teama sa intru pe DC. Ma doare sufletul cand vad ca suflete calde se sting din viata . E foarte trist !
alina_satena spune:
Mariana multam ptr coffee.
Dumnezeu sa ii odihneasca in pace si sa ii aibe in grija Lui.
Gherman_in spune:
Neata Mariana!Eu am vazut aseara ce s-a intamplat,mi s-a facut pielea gaina si mi s-au umplut ochii de lacrimi,la ce frumusel era copilasul.Sa-i fie tarana usoara si sa-i ajute DD pe parinti sa treaca peste asta,desi va ramane o pata neagra in sufletul lor pt.totdeaunaDoamne fereste,nici nu vreau sa ma gandesc.
Azi vreau sa duc fetele la bazin,ca e canicula.La voi cum e?Sa aveti spor!!!
alina_satena spune:
Tatiana si la noi e canicula 38 de grade, astazi vreau sa trag o si apoi voi vedea ce voi face
MarianaPop spune:
Salutare fetelor !
Si la noi e cod galben de canicula, sper sa fie ultima zvacnire a verii ca de nu m-apuca iritarea instantaneu .
Tatiana, distractie maxima la bazineala. Ai rezolvat-o ieri pe Daria ?
Alina, bravo ! Pozele au iesit supeeer! Spor la munci !
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Mariana stii cumva cum pot face un album cu poze pe facebook? http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Nu, dar caut sa aflu si-ti transmit info! Nu-mi place fb-ul....
MarianaPop spune:
Uite ce mi-a spus o colega:
1. Apesi pe profil;
2. Te duci la fotografii.
3. In stanga, sus, trebuie sa vezi un dreptunghi pe care scrie: + Incarca fotografii;
4. Apesi pe el, selectezi pozele;
(acele poze vor fi in album, in ordine succesiva)
5. In timp ce astepti ca pozele sa se incarce scrii numele albumului
6. Poti modifica apoi descrierea, etc.
Succes !