**Prichindei nazdravani 2008!** (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

ariana si ne mai miram de ce pleaca tinerii din Romania.Pleaca deoarece nu sunt rasplatiti pentru efortul lor asiduu depus, pleaca pentru ca sunt tratati putin spus cu spatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata !
sunt pregatite! Va las si cate-un piscot in caz ca va e foame .

O zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Nu da nime cafeiu?Hai ca-l dau euAm avut o noapte plina de povestiAu vorbit atomicele pe rand toata noaptea.Am neste ochi cat cepele!Azi si maine nu fac nimic,nu am chef,ma hodin pt.joi.Am mosafiri pana duminica,imi vin nasii de la Arad si verisori de la Bucuresti.

Aseara am lasat fetele la vecina si am tras si noi o tura cu bitoaclele prin "oras".
Mariana,in vis eram intr-o echipa de control finante,tu venisesi cu inca 3 colege,si ne-am asezat la o masa lunga si am inceput lucrul.M-a trezit Daria si nu mai stiu apoi.M-am si nimerit,eu si finantele,baba si mitraliera
important e ca am vorbit si am schimbat 2 vorbe.
Ce mai faceti voi azi?Alinaam vazut ca ai incurcat borcanele

Mergi la inceput

Iar mi-ai luat-o inainte

Mergi la inceput

Tatiana cum adica am incurcat borcanele?Nu am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Iar mi-ai luat-o inainte

tatiana

Salutare !
Si io-s tot la fel cu finantele.... Daca tot m-ai visat la adunare...pai sa vin sa-ti trag o vizita. Nu vin cu mana goala...imi iau si o sacosica ca poate ma lipesc de ceva de la tine din camara . Harnicuto ce esti !
Stiam ca atomicele dau stingerea devreme, nu? Noi ne culcam tarziu...dupa 22:30 . Asa-i ceasul biologic al mandrutei. Pana nu ascultam enshpe muzici la kiss tv nu ne culcam. Astazi de-abia am trezit-o la 06:00 . N-am spus...omu' are job si pleaca de acasa de la ora 05:30. Mi-a promis ca astazi ne culcam mai devreme...sa vedem.
Io-s la munci, deci alea-alea pana la 16:00, fug la cresa, cumparaturi si via home. Nu am chef sa prestez munci complicate...cred ca o sa ma bag si la un joc pe calc. Am descoperit unul de care devii addicted "Around the world in 80 days". Am scapat de Zuma si-am dat de asta...

Mergi la inceput

Eu astazi trag o calcatura putina putina supa de galusti de ieri am sarmale.Sa vad ce mai gasesc astazi de facut

Mergi la inceput

Hi hi hi,Alina,cred ca le-ai incurcat cu inotatul,cum a zis si Mariana

Mariana,poarta-i deschisa,camara e plina,am facut 4 portii de zacusca,gogosari cu sos,capia cu sos,capia copti,zarzavat,suc de rosii...,dulceata si compotul l-am primit,cu asta nu ma laud,cand vrei,esti binevenita.felicitari pt.job,era timpul,nu?Atomicele si-au cam luat nasul la purtare,acum se culca la 22.Dar cand incepem gradi,am eu grija sa revenim la normal

Mergi la inceput

AAAAAAA scuze.
Tatiana vin si eu la tine sa dau iama in camara.
Ce mi-as dori si eu sa fac zarzavaturi, compoturi,zacusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna fetelor!
Se pare ca-i liniste si la mine azi...sau cel putin asa pare de dimineata. Aseara am bagat repede putina curatenie...cat a fost Teo la balaceala. Tac'su cica: ' aproape c-a terminat toata apa din bazin...i-a ramas asa, doar cat sa se ude putin pe labute, restu' ...o inghitise'
Ar tb sa caut un cadouash pt un baietel de 9 ani...pt petrecerea de maine...si n-am idei deloc...daca ma puteti ajuta
Tatiana se anunta agitatie la tine...la sf de saptamana...relaxare maxima iti doresc!

Mergi la inceput