** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Adriana, m-am conformat. Ti-am admirat si eu brunetele.

Mamica Nataliei, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Oana, bine ati revenit si voi din concediu.
La multi ani pentru Marius senior.
Deci e frumos pt copii la Pheonicia.

Din pacate noi nu mai ajungem s-o sarbatorim pe SN la Phoenicia pt ca aveau pachete incepand cu trei nopti si noi vroiam doar doua. Pe unde am mai incercat la mare nu am gasit liber...
Asa ca luam pt acasa un tort, probabil o sa vina nasii, si seara iesim la un loc de joaca. Sa vedem pe cine mai gasim in Bucuresti la 'ora asta' (cum vine vacanta, toata lumea fuge din Bucuresti).

CE jocuri ati mai luat pentru delfinasi? Nu i-am mai luat demult jucarii, as vrea ceva educativ pentru varsta ei...
Pentru ziua ei ii fac diseara comanda pentru o masinuta electrica cu telecomanda.

Ochidut, cum mai esti cu piciorul? Bravo pt Larisa si pentru tine ca ati scapat de scutec.
SN a inceput sa se cera la pipi inca de cand eram in Turcia. Cum am ajuns acasa, am lasat-o fara scutec si primul pipi l-a facut pe ea. Acum ii pun scutec, dar folosim doar unul pe zi, care de cele mai multe ori ramane tot uscat la final de zi. Se trezeste si noaptea sa se ceara la pipi (asta de trei nopti). Face si la olita si pe reductor, dupa cum are chef.
Sambata duc fetele la tara si o lasa mama in chilotei, ca sta toata ziua pe-afara si n-o sa ne deranjeze accidentele.

Tina, poti sa-ti faci la comanda pe smilingshoes. ro. Eu am facut o data la ei o pereche de pantofi. Am fost multumita. Poti incerca si pe belpaso. ro. Am vazut ca fac si ei la comanda.

Mamica Nataliei, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

CrisSN imi pare rau de vestile care le-ai primit legat de analize. Tratamentul pt hiper nu e contraindicat in sarcina? Ti-am trimis e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

LA MULTI ANI VICTOR!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

CRIS IMI PARE RAU CA NU AI CELE MAI BUNE VESTI DESPRE TIROIDA, DAR AI MAI CERUT O PARERE SI LA UN ALT MEDIC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

cris, nasoala veste. Unde nasti de data asta, tot Filantropia? Cu ce medic?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Cris2010 imi pare rau pentru vestea proasta cu hipertiroidia . Intreb si eu ca si fetele: e sigur? Si e musai sa faci tratamentul in sarcina? Of, sanatate multa!

Si mie mi-a dat medicul de familie sa fac analize la tiroida si inca nu le-am facut . Si eu sunt obosita tot timpul...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ma simt tare in urma cu scrisul.

Gabriela, cum a fost petrecerea cu turta? Eu nu prea stiu cum e obiceiul si ce semnifica, pt ca la noi nu se practica delocz

Ce mi-a placut cum ati povestit de copilasi! E intr-adevar o perioada minunata.

Vazut pozele lui Cris, superbe! SN e o dulceata, atat e de frumoasa!

Laurika, nu iti fa griji, va fi f bine cu 2 copii, ai sa vezi. Mai ales ca esti asa hotarata si puternica de felul tau, nu te smiorcai atat ca mine. Asa ca te pup si ai incredere ca te vei descurca.

Victo, is foarte faine invitatiile, ai avut o idee grozava. Si eu de obicei fac invitatii manuale ( am facut si pt cateva nunti), dar anul asta am luat cateva gata facute. Mai ramane sa le impart.

Noi cred ca sambata ii vom tine ziua lui v, acasa. Iar duminica sarbatorim 6 ani de casnicie, vom manca o felie de pizza in plus.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Cris, nu esti smiorcaita, mai bine sa povestesti ce te doare, mai primesti un sfat, o incurajare.mai bine sa fii deschis decat sa aduni toate in tine .eu una sunt foarte fericita ca va am pe voi, acum se uita toti in jurul nostru la ce copil avem, mai ales socrii, ca ei nu au mai vazut asa copil cuminte...numai eu stiu cat trag cu el si cat alerg :*

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna ziua, fete dragi!

Eu sunt tare suparata. Se pare ca am facut hipertiroidie. Trebuie sa urmez tratament cu propiltiouracil, care nu se gaseste in Ro, asa ca maine mergem in Bulgaria sa cumparam medicamentul.
De aici mi se trag si starile de rau accentuate, oboseala, palpitatiile...
Am citit si pe net (pe platforme medicale) despre hipertiroidia in sarcina. Se pare ca sunt destule riscuri chiar si cu tratament.
Pe 12 am morfofetala de trim. I, sper sa fim in regula.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

OOfff, o sa fie bine, curaj si o sa fie bine

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

sa va zic de olita...

Andrei se cere uneori la olita, alteori nu, la KK mereu se cere la olita! am vazut ca uneori pampersul e gol cand se trezeste, dar nu e o regula, depinde cata apa bea...

plus ca daca e foarte incantat de ceva, face in pampers, ca sa scape mai repede

daaar, daca s-a scapat pe el incepe sa tipe "sterge, sterge" si plange si tipa pana cand l-ai schimbat, ai sters pe jos si totul e curat si uscat

deci el a inteles cum e cu pipi, dar se conformeaza cand are chef...ce nu stiu eu cum sa facem afara, pana acum afara l-am scos cu pampers, el stie sa faca la olita, cum ii zic eu sa faca la copacel? azi am rugat-o pe bona sa il duca afara fara Pampers, va zicem cum a functionat

cu kk functioneaza pentru ca el de la 7 luni face kk la oala si asa ii e mai usor...deci daca il apuca afara in general plange ca vrea acasa la olita cred ca o sa ii zic la bona sa plece cu olita dupa ea

Mergi la inceput