** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

La multi ani, Victor! Sa cresti mare, sanatos, frumos si norocos si pasii sa-ti fie indrumati cum e mai frumos! Mami Ilinca, sa-ti traiasca minunea, felicitari!

Cris2010, tinem pumnii, face Doamne-Doamne ceva sa fie totul bine!

Si eu ma tot tin sa merg la endocrinolog sa ma caut si tot nu ajung!

Ma enerveaza caldura asta, ca vreau sa lucrez cat mai mult sa-mi fac portofoliu cu tricotajele mele si sa ma ocup si de cautat materiale pentru sacii de dormit, facut site, promovat, etc si n-am nici un pic de vlaga. Nici aerul nu-l pot lasa prea mult ca ma ia cu capu, asa ca am decis sa iau o pauza sa vad ce mai faceti si sa scriu si eu ceva.
Apoi merg sa pun niste aluat de gogosi in masina ca al meu sot are pofte, l-am trimis afara cu copiii si-mi mai transmite cate ceva din cand in cand.

Crispro, sper sa rezolvati cu vladut, si noi am vrut sa mergem cu albert azi dar nu era medicu de famile, el haraie de o luna, cand mai mult cand mai putin, dar nu-i trece. Altceva n-are nimic.

Laurika, n-o sa fie usor cu 2 copii, dar sigur o sa fie atat de frumos... Ai mei sunt in faza de iubire, nu se dezlipesc unul de altul, merg de mana prin casa, la baie, la somn tre sa-i pun in camere separate ca albert se da jos din patut si-l calareste pe teo, care e in culmea fericirii.

Succes tuturor cu pipi-kk! Noi suntem pe drumul cel bun.

Nu mai stiu, merg sa pun gogosile si ma intorc la tricotat plicul de care m-am apucat azi. Azi, tati e de serviciu la copii.

Ce sa va zic, decat sa gasiti mijloace sa nu simtiti asa tare caldura si sa puteti dormi! Chiar, pe ine ma doare acpul ed al caldura si copiii sunt plini de bubite cu toate dusurile facute. Pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Apoi merg sa pun niste aluat de gogosi in masina ca al meu sot are pofte, l-am trimis afara cu copiii si-mi mai transmite cate ceva din cand in cand.

reteta!! reteta!!!

noi n-avem treaba cu caldura, la noi in casa acum de ex sunt 27º, afara sunt 28º si e placut. nici la 29-30 nu se resimte caldura, pentru ca e mereu briza marii . dar imi amintesc acum 3 ani in august la etajul V, seara la 22 erau 28º si credeam ca murim sufocati, ne-am intins pe jos pe covor si tot nu puteam dormi decat de la 4 la 7 dimineata . era alta caldura, uscata, de oras: asfalt, betoane...

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

rody, aseara la 11 noaptea erau 32 grade in bucuresti, si la 2 jumate dimineata - 28..
am zis ca moooor, si mie imi place caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Seara buna fete dragi!

Aseara am scris un mesaj lung si pe cand sa-l trimit a picat net-ul! Va serveam si cu tort, dar intre timp s-a terminat

Va multumesc din suflet de urari, sunteti minunate, tare m-ati mai emotionat!
Rodi, crissy, racusor, cris2010, bamboletta, puiutz, michelle, ochidut, baby, matusa, sorina, tanti, adriana,, oana, coteasca, crispro, rubia, bumblebee, alice, victo, gabrielaene, laurika, Denisa, paula, lalala, cristeo cate o , o imbratisare si un pentru fiecare!

Noi am sarbatorit un pic aseara acasa in cerc restrans, a fost frumos, V a suflat de vreo 10 ori in lumanare Ieri a fost si prma zi de serviciu, inca mi se pare ciudat sa plec de-acasa dimineata, cred ca mai dureaza pana sa ma obisnuiesc fara puiul mic. A plans putin cand am plecat, dar i-a trecut repede ca am ascultat la usa

La multi ani Marius de ooana!

Cris2010 tare v-am admirat pozele din concediu Sper sa nu se iveasca complicatii cu tiroida, ai credinta ca Dumnezeu are grija de tine!

Crispro bine ca v-ati dus la medic, poate se rezolva sensibilitatea lui V la amigdale. Un exudat nu i-a facut?

Victo multumim mult pentru invitatia la ziua lui Mihai! Din pacate noi nu cred ca ajungem, s-au anuntat niste invitati intarziati care n-au putut ajunge ieri la ziua lui V.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

noi n-avem treaba cu caldura, la noi in casa acum de ex sunt 27º, afara sunt 28º si e placut. nici la 29-30 nu se resimte caldura, pentru ca e mereu briza marii . dar imi amintesc acum 3 ani in august la etajul V, seara la 22 erau 28º si credeam ca murim sufocati, ne-am intins pe jos pe covor si tot nu puteam dormi decat de la 4 la 7 dimineata . era alta caldura, uscata, de oras: asfalt, betoane...

am uitat sa precizez : 28º acum 3 ani, august, etaj V, dar nu aici!! ci in Ro, in centrul Bistritei

in Bucuresti stiu ca e teroare, temperatura resimtita de corp e mai mare decat cea reala din aer. si ma gandesc la nebuna de matusa-mea care, dupa ce s-a certat cu toti fratii si a purtat-o pe bunica de 86 de ani pe la fiecare, a dus-o in final in Bucuresti la etajul V, la bloc, de sta saraca inchisa in apartament toata ziua, de unde toata viata a stat la aer curat si racoare in casuta ei din Ardeal

Mergi la inceput

criSN, multa sanatate mami draga

crissteo, arata-ne si noua lucrusoarele tale

ilinca, poze...?

crispro, un mare pentru Vlad

la multi ani fericiti, Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Cris imi pare rau de vestile astea,dar consulta inca un dr daca nu ai facut-o deja. pupam sa fie bine

mai fete ma simt tare prost,noi stam dezastruos cu olita/reductor.Ei Si le pun in cap si se joaca cu ele. de facut nici poveste,Carla mai face pe reductor daca o prind ca ii vine si o pun si are chef. ce e drept nu prea m-am stresat cu asta ca luna asta ii dau la gradi si acolo sustin educatoarele ca sigur ii vor dezvata rapid,mai ales ca ei inteleg multe,comunica usor.Dar le trebuie un stimulent pe care probabil acasa nu il au. Acolo e efectul de turma etc... deci no stress....numai ca ma simt rusinata ca suntem in urma la capitolul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

noi ,pe langa problemele de cuplu,care sunt constante(faceti abstractie de poze ca alea sunt poze),avem si probl financiare un pic asa ca poate anul asta nu vedem marea,nu stiu inca cum ne organizam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput