** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (81)
Raspunsuri - Pagina 17
bumblebee spune:
LA multi ani, cavaler Victor!
Multi ani, cu sanatate, noroc, iubire si impliniri!
Te pup cu mare drag, mami scumpa, Ilinca! Sa iti dea DD putere si sanatate si armonie pt a va bucura de puiul mic!
Victo spune:
LA MULTI ANI FERICITI VICTOR! FELICITARI ILINCA PENTRU MANDRETEA DE BAIAT! SA VA TRAIASCA SI SA FITI O FAMILIE MODEL PENTRU EL.
Eu seara ma retrag cu laptopul pe balcon :)..ma mai apar de tantari..
Duminica voi face acasa miniparty pt piticot de-un cot.
Mamicile din Cluj-imprejurimi ( Ilinca, Andreea, Cristina) sunteti asteptate cu drag daca sunteti prin zona, dupa-amiaza. Invitatia v-am pus-o pe FB.:) am lucrat azi cu copiii la ele, sa nu radeti ca sunt antitalent la din astea, dar lor le-a placut activitatea noastra.
gabrielaene spune:
La multi ani Victor!
Adriana superbe piticele
Nu va stresati cu pishu la olitza, copilul va arata singur cand e pregatit
Oana, sa va fie de bine concediul. Ne pregatim si noi pt mare, vineri cand ajunge tati de la serviciu o luam din loc abia astept
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rubia LA MULTI ANI MATEI! LA MULTI ANI YANIS! LA MULTI ANI, VICTOR! |
La multi ani si de la noi!!
EU nu am somn, imi fac tot felul de griji - legate de nastere si de cum o sa ma descurc eu singura cu 2 copii
Cristi e super incantat, vrea la spectacole in fiecare seara (dans cu copii - organizate de hotel). de apa s-a cam speriat - eram la piscina la copii si l-a vazut pe unu mai mare cand s-a aruncat cu capu in apa si a facut si el la fel, desi era langa ta-su.
Primele doua zile nu stiam ce are de era cam prea agitat si la masa am vazut ditai rana la gingie - iese o masea din aia mare si are rana nasoala - cu sangerare.azi am vazut ca nu mai era asa rau, a si mancat mai bine.ma duc sa mai citesc.va pup cu drag
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 19+
puiutz_mic spune:
Dupa ce l-am "parat" pe forum ca nu facem deloc progrese cu olita, azi Raducu cand s-a trezit dupa-amiaza si-a luat singur olita si l-am intrebat daca vrea la olita. A dat din cap ca da. I-am scos pampersul (care era uscat ), s-a asezat pe olita, si-a luat langa el camionul si o carticica si a stat cuminte acolo dar tot nu e facut nimic .
Oricum eu l-am laudat pt. intentie!
Ochidut multumim pentru idei! Mi se pare buna strategia cu bebelul. Mai ramane sa fac rost de un bebe (adica papusa, of course )
Va pup de noapte buna!
p.s. cica tin caldurile astea pana pe 10 septembrie
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
rodyka spune:
eu una nu ma grabesc cu olita, Isa nu se grabeste nici atat . doar ca la mine timpul e mereu mai... scurt si trebuie luate toate pe indelete, adica eu tre sa-mi aloc timp dublu pentru a duce la capat un obiectiv...
la noi nu cred ca merge chestia cu bb , ca Isa isi pune singura bb sa faca, asa cum v-am zis mai devreme. clar stie ca acolo se face, doar ca nu vrea ea! iar cu uscat si ud mi-e si teama sa incerc, si cand ies de la dus isi pune mainile si obrazul pe capul meu, fericita ca sunt uda . dar nu zice "ud", zice "apaa", dupa cum i-am explicat eu cum m-am udat. tot ce e ud pentru ea e bun . cred ca solutia e s-o las sa-si aleaga singura momentul. Maria cam pe la varsta asta a renuntat la pampi, direct la wc mare vroia, asta dupa ce-i cumparasem unul in miniatura, cu muzica, butoane, luminite si nu l-a inaugurat niciodata
nu mai stiu ce vroiam sa zic, ma ia somnul! nb delfinariu
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
carla_2008 spune:
LA MULTI ANI MATEI!!!!!!SA FII IUBIT,SA IUBESTI SI SA AI PARTE DE FERICIRE TOATA VIATA!CU SANATATEA IN FRUNTE!
LA MULTI ANI YANNIS!PUPAM MAMICA CURAJOASA CU 3 PUI!!!!!
PS>scuze de intarziere cu urarile,dar am avut weekiend plin de musafiri de ziua picilor,nunta,si inca nu s-au terminat musafirii,azi am avut si zilele astea mai avem .........
crispro spune:
Ma simt tare in urma cu scrisul.
Gabriela, cum a fost petrecerea cu turta? Eu nu prea stiu cum e obiceiul si ce semnifica, pt ca la noi nu se practica delocz
Ce mi-a placut cum ati povestit de copilasi! E intr-adevar o perioada minunata.
Vazut pozele lui Cris, superbe! SN e o dulceata, atat e de frumoasa!
Laurika, nu iti fa griji, va fi f bine cu 2 copii, ai sa vezi. Mai ales ca esti asa hotarata si puternica de felul tau, nu te smiorcai atat ca mine. Asa ca te pup si ai incredere ca te vei descurca.
Victo, is foarte faine invitatiile, ai avut o idee grozava. Si eu de obicei fac invitatii manuale ( am facut si pt cateva nunti), dar anul asta am luat cateva gata facute. Mai ramane sa le impart.
Noi cred ca sambata ii vom tine ziua lui v, acasa. Iar duminica sarbatorim 6 ani de casnicie, vom manca o felie de pizza in plus.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Ochidut, bravo pt Larisa cu olita! Si multumim de toate sfaturile! Ar trrebui sa incep si eu operatiunea olita. Am fost o lenesa, nici macar nu am incercat mare lucru cu v la aspectul asta. Dupa ziua lui incep.
Sa-l ajutam pe Alex