Bobocei de sept-oct 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

fetili multumim mult de urari! nu stiu cum vom sarbatori, dani se pare c-a uitat ce zi e azi :(...doar parintii mei si-au amintit...
lulutza spor la cumparaturi!
stella bravo pentru cate lucruri utile ai luat! dar totusi 6 ore e mult... eu n-am inceput sa cumpar consumabile, sunt cam aeriana...prosoapele de fata pentru bebe sunt din alea obisnuite? saltea cica e recomandata cea de cocos..o prietena de-a mea a gasit la auchan la pret bun..si lista e luuuunga tare..

_
27+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Prosoapele pt fata sunt 30 cm x 30 cm, din bumbac, si au fost 15 lei, 10 bucati. Noi incercam sa prindem oferte de genul asta. Mi-a mai zis o prietena ca pentru scutece o varianta mai ieftina decat pampers ar fi scutece de la magazinele DM, 60 de lei, 100 bucati, calitatea fiind asemanatoare. Baveticile la fel, au fost 12 lei 5 bucati, din bumbac. Am luat un singur set. Noi luam strictul necesar acum si dupa nastere vedem de ce avem nevoie cu adevarat si in ce merita sa investim. Fiind la prima experienta mi-e greu sa ma prind ce e bine sa iau in cantitate mai mare si ce ar fi bine sa nu iau. Dar o sa ne dam noi seama pe parcurs

fericita 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

buna fetelor!
corina - multi ani inainte, fericiti si plini de iubire , nu te intrista daca a uitat sotzul tau, la barbati e ceva normal, dar asta nu inseamna k nu apreciaza casatoria voastra
plimbare placuta lulutza
stella felicitari pt achizitii si sa le folositi cu placere si fara griji
bob pixel cred ca asta e sapt sotiilor care dau cu bata in balta caci si eu m-am ciondanit cu al meu pe o tema asemanatoare numa k al meu a baut de suparare acasa, el lucreaza in tura de noapte acum si pe zi ar trebui sa doarma, dar d-nul meu de suparare ieri a baut pana la ora13 in loc sa doarma si m-am suparat si eu pe el, dar i-am explicat f scurt ca nu e bine ce a facut si restul explicatiilor si discutiilor pe tema asta le vom avea in timp k sa nu ne stresam prea mult dintr-o data nici eu nu is prea fericita din cauza asta, dar buni rai is ai nostri si taticii bebelusilor nostri
iuli (kytana) poti sa bei cate o gura de bere chiar si cu alcool cand ti-e pofta, e ok eu mai beau uneori knd mi-e pofta dar maxim un pahar de 300 ml k nu pot mai mult si nici nu vreau sa exagerez si dr de aici iti dau voie cum a spus si lulutza dar cu masura si de pofta nu zilnic

mami ilinca sunt mai binisor, nu excelez cu fericirea, dar macar m-am mai linistit si sper sa ma linistesc de tot in zilele urmatoare pana acum nu m-am suparat asa acum nu stiu nici eu ce am ca sunt cam plouata si super zensibila, cum spunea lulutza da-mi doar un mic impuls si plang de nu ma mai opresc
week-end placut fetelor si liniste

28+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

am uitat
stela felicitari sotului tau
nu-mai-stiu multa sanatate, fericire si multi ani impreuna parintilor tai
cu kg eu am pus nu gluma, 10 pana in sapt 28, azi am trecut si noi in ceea de a 28-a sapt
si aveti grija de voi

28+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

gata am recuperat si eu...ufff fac cum fac si tot raman in urma
Stella felicitari pt diploma sotului...vba Lulutsei sunteti pusi pe fapte mari anul asta :)
Corinuk "La multi ani!" sa fiti sanatosi si fericiti si sa va iubiti din ce in ce mai mult!
Nu-mai-stiu sa-ti traiasca parintii!si eu ma tot intreb si rog sa ajungem la performantele lor si ai mei sunt casatoriti de 35 de ani...sanatosi sa fie cu totii!
Kytana stii asta ma nedumerea si pe mine ...cum de cresc in greutate dc mananc cat mancam inainte...inca e o nebuloasa...nici dulciuri nu prea pot manca de cand cu rezultatul de la curba glicemica(aproape de lim superioara si m-a sfatuit medicul 1-2 ori pe sapt sau deloc)...la mine nu se vad adica arat cum aratam doar ca am burtica care e adevarat acum creste vazand cu ochii...si eu sunt micuta am 1.60...ce sa zic cum imi zicea cineva cred ca o sa ma prind c-am pus kile cand n-o sa mai fie burta si-o sa-mi vad picioarele :))
Elfica si eu ma intrebam care-i chestia cu bazinul mic...chiar ma intreba la un moment dat mama dc m-a masurat doctorul...nu stiu ce masuratoare legata de bazin...si apropo tot zic ca tre sa deschid subiectul nasterii cu el...stiu ca opteaza pt naturala(evident cu epidurala:D) dar vreau sa-i zic de situatia bazinului meu intr-o dunga si a coloanei suie...nu cred sa fie o problema...dar na vreau sa ma linisteasca...mai am de asteptat ...pe 19 mergem...
In alta ordine de idei am incercat si eu marea cu degetul :)) la propriu am tot vrut sa merg la o baitsa si am fost dar...mai lung drumul decat baitsa...s-a nimerit ca acolo unde am fost sa fie un vant mama-mama...si am intrat un pic dar ma chinuiam sa ma tin pe loc nici de inotat nu prea puteam mi-era greu si m-am lasat pagubasa....ce sa zic nu cred ca mai repet figura ca mai mult am obosit...plus ca dp baie tre sa schimbi costumul ca sa nu se usuce pe tine si m-am chinuit cu sotul care tinea prosopul...mare prosopu dar tot f incomod...deci ma vad plecand spre munte cateva zile prin august poate-o fi mai bine
Si la noi e cald raaau si cica sapt viit se ajunge pe la 41...si eu sunt cu A/c e umiditate mare si nu poti respira...tot ce am de facut inghsui dimineata sa ma intorc pana in 12 si tot pe la umbra si neaparat cu apa in mana ca na mai am si tensiunea mica...
De dormit si eu ma cam chinui si pe mine ma loveste si pe stanga si pe dreapta si in sus mi-e greata mie:))) dorm mai mult pe dreapta si in ultima sapt am mai adaugat o perna cand simt ca-mi vine aciditatea gastrica bag perna
Ahhh am vazut ca vbeati de dulceata de zmeure mamaaa imi ploua in gura nu cred c-am mancat vreodata ...eu sapt asta am facut un tort de inghetata ca sarbatorea bunica...am mancat si eu o feliuta anemica buuuun si apreciat de ceilalti...macar ei sa se bucure :)))Ahh si mi s-a facut pofta de o mamaligutsa cu branza si cred c-o sa prestez acum oricum numai eu o apreciez pe aici
Aaaa si inca ceva frumos sapt asta l-am dus pe bbik la teatru...in aer liber...la gradina...a fost super piesa am ras non-stop...cam incomode bancutsele dar a meritat din plin...n-a dat prea multe semne prin burta...nu stiu dc i-o fi placut
Sapt asta incep reducerile si la noi..d-abia astept
Puuup mandrele si weekend placut in continuare!

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata burtici

Am uitat sa va postez lista cu bagajul mamei pt spital, pe care am aflat-o de la primul curs prenatal. Cica acest bagaj ar fi bine sa fie pregatit de la 30 de saptamani.

El trebuie sa contina:
dosarul cu analize (in care sa aveti si buletinul sau macar o copie dupa buletin),
adeverinta de salariat sau asigurat cas,
camasa de noapte (pt alaptat, gen rochie, incheiata in fata),
halat subtire (pt eventualitatea in care in timpul travaliului ne plimbam pe holuri, cica e indicat),
prosop,
periuta de dinti,
pasta de dinti,
papuci,
sosete (daca sunteti friguroase),
servetele umede (eu mi-am luat servetele de bebe, fara alcool, parfum sau coloranti),
absorbante (aici n-am stiut daca trebuie cu sau fara gel, mi-am luat ceva ultra sensitive, 100% cotton de la allways),
vata,
chilotei bumbac.

Noua despre asta ni s-a spus ca e important sa avem la noi. Nu e asa lunga lista, cam asta ar fi strictul necesar. Nu stiu daca doamna asistenta o fi omis ceva sau nu. Data viitoare voi intreba ce trebuie sa contina bagajul bebelusului si va anunt

Pana una alta, eu mi-am facut bagajul de mai sus in cazul in care se intampla sa nasc mai repede la stat (deci nu la medlife) si ma simt muuult mai linistita.

Va si va doresc o zi minunata si racoroasa!

fericita 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, bulinici !
Am rasfoit rapid ultimele pagini, raspund tot pe fuga, stau bot in bot cu sotiorul. N-am rabdat sa-l tin in suturi cum merita si cum am planuit. Maine pleaca si ma tin foarte tare, nu-i arat ca ma sperie sa raman singurica, si asa e el stresat ca raman de capul meu, are impresia ca o sa incep sa umblu de nebuna pe strazi in canicula. Am facut cumparaturi cu tona, am frigi/congelatorul burdusit numai ca sa nu mai ies eu din casa. E putin paranoic, da !

Stela, mie inainte imi batea beib cu piciorusele undeva mai sus de linia buricului, acum bate exclusiv sub ea si, cum ziceam, e cu capsorul sus. Nu stiu cum sa-l fac sa se intoarca, daca nu o face de bunavoie, habar nu am daca il pot forta. O sa gugalesc treaba asta, ca deocamdata injuraturile si amenintarile nu functioneaza

Am fugit, pup, o dupa-amiaza frumoasa !

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Hello, vin si eu cu o placinta de 2 zile stransa,

Corinuka: multi si fericiti ani inainte !
Virginia: multumesc pt raspuns!
Nu mai stiu: la multi ani parintilor tai? cum te mai simti azi?
si eu am avut aseara ac problema cu burtica, nu stiu de la ce , ma cam speriasem.
Lulutza:cum a fost la cumparaturi?ai gasit ce ti-ai propus?
18 grade la pranz?aici sunt 36, deci trimite , rogu-te niste racoare ca suntem la limita prajelii
Stella: wow ce spor ai avut la cumparaturi! sa va fie de mare folos toate!
-o sa-ti fie foarte utila salteluta de infasat, o sa vezi, spatele tau o sa-ti fie recunoscator. Noi am avut masuta de infasat, a fost super desi eram tare indoita dc sa investesc in asa ceva. Acum 1 an am imprumutat-o finei mele si nu vrea sa mi-o mai dea inapoi, inca o foloseste. Ma gandesc sa luam din ikea , e una in jur de 100 ron plus salteluta ca a ta separat
-cadita de baie tot ca tine o sa luam pare f ok
-bavetele am vazut dar nu iau inca, nu am folosit pana la diversificare
-cearceafurile de patut de la ik. sunt ok, cele cu elastic si prosoapele cu gluga
-scutece de la DM am incercat si noi , nu m-au multumitdesi am auzit in jur pareri bune despre ele. ideea e ca orice incerci sa luati mai intai in cantitatile c ma mici disponibile ca sa vedeti cum va impacati cu ele
Nu in ultimul rand pt bagajul de spital cu urarea sa nu ai nevoie de nimic dinel si bb sa fie cuminte si la termen (medlife)!
Parca intreba cineva de perna pt bb(scuze nu am retinut cine), nu e indicat sa doarma pe perna, fie ea si de grosime f mica. La sfatul pediatrei, la Ilinca am pus ceva voluminos(parca o carte mai groasa) sub salteluta patului ca sa fie un pic mai ridicat in dreptul trunchiului si capului , in ca ca are tendinta de regurgitare.
Oricum e de intrebat neonatologul/pediatrul despre treaba asta.

Va pup pe toate,
burtica 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna seara burtici dragi!
Am intrat doar sa va salut si sa va doresc o saptamana cat mai usoara. Noi abia am ajuns in Moeciu. Cu trenul a fost ok dar din Brasov la Moeciu am fost cu un micro care a luat toate gropile posibile. Am zis ca nasc :(( m-a luat ameteala si am crezut ca nu mai ajung. Odata ajunsi a fost okay. A inceput sa ploua torential si am dormit neintorsi. E racoare si placut. Trimit si la voi o portie de racoare.
Ma dor toti muschii de parca m-ar paste o raceala.
Va pup si promit sa recuperez cand revenim in Bucuresti.

27+ cu

-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

sa va simtiti bine la Moeciu, Kitana!

Mergi la inceput