Bobocei de sept-oct 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, bulinici !
Noi suntem tristutzi, tati a plecat in delegatie si ne-am trezit toti la 5...abia pe la 6 am adormit la loc, plangand, oooffff. Cred ca il musc de obraji cand se intoarce de dor ce-o sa-mi fie de el Am masurat burtica sa stie la cat ne-a lasat (ca fapt, divers, in partea cea mai bombata am 95cm, seara, dupa toate mesele posibile si imposibile )
Ma bag sa lucrez, azi ar fi ultima zi de lucru oficial Maine ma duc dupa prenatal.
Pup, o saptamana usoara sa aveti !
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
lulutza_1980 spune:
buna dimineata !!!
Bob nici nu-mi imaginez prin ce treci ... cred ca e crunt , dar incearca sa te imbarbatezi singura ... doar tu stii cum functioneaza si ce efect poate avea asupra ta o amintire frumoasa , o vorba buna - nu stiu - ceva sa te faca sa stai mai bine ...sper macar sa va puteti auzi la telefon !!! daca ai nevoie de noi , suntem aici !!!
30 + Teodora
lulutza_1980 spune:
vorbeati de perne de insarcinacici ... eu fara , nici nu pot dormi ... o invart dupa mine in functie de pozitie - iar faptul ca am burtica sustinuta si picioarele relaxate , rezist ore in aceeasi pozitie ( si nici la baie nu mai cobor noaptea !!!
am spalat si calcat mai bine de jumatate din lucrusoarele de spital !!! le-am lasat o noapte la aerist ( adica sa iasa aburul de la fier , ca sa nu risc de la umezeala sa ia miros de ranced ) ...le-am spalat cu detergent lichid special (gen sapun de casa ) ...
am cumparat niste cutii f mari si transparente - cu capac - de la Ikea - si am pus totul acolo ... pe la sfarsitul lunii le transfer in geanta de spital ...imi este teama sa nu schimbe mirosul daca stau mult timp in geanta ... iar sapun nu stiu daca pot folosi ...imi este teama sa nu se faca vreo alergie de piele dupa nastere ... ufff nu stiu cum sa procedez ...
am spalat toate body-urile de piele si pijamalutzele din bumbac , caciulite , manusele , prosoape pentru Teodora si pentru mine , costumase ( pantalon + bluzita )... vreo doua masini de spalat ticsite ...
mi-au ramas camasile mele de noapte ( le primesc de acasa la sfarsitul lunii ) si pijamalutzele Teodorei dintr-un material plusat , mai ciudat ( nici nu stiu daca se calca ? )...
inca mai sunt de facut o multime , dar pentru ca le iau pe rand ,pare mai usor si neobositor ...
acu fug sa fac o baie ... azi e prima intalnire cu Kinetoterapeuta ...asa de curioasa sunt ce se va intampla ...
am sa va povestesc disera totul ...
pup !!!
30 + Teodora
danielabejan spune:
salutare fetelor!
lulutza te asteptam cu vesti
bob imi imaginez ca iti este greu pt ca sotul meu de o sapt lucreaza noaptea si desi nu e un lucru f mare mie mi-e greu sa dorm fara, mereu simt k imi lipseste ceva k nu am chef de nimic si o sa mai lucr asa vreo 3 sapt dar sa ne gandim la partea buna, peste 3 sapt pe langa faptul k vom fi din nou linistite si bebelusii nostri vor fi mai mari si vom fi mai aproape de termen
kytana (iuli) distractie placuta si aveti grija de voi
adina, corina sunteti bine?
restul fetelor cum va mai simtiti?
lalu cum te simti la mare?
eu una de vreo sapt pe langa faptul k am fost cam morcovita m-am simtit foarte slabita, ametesc din senin si am senzatia k nu ma mai pot tine pe picioare, mi-e si frica sa plec singura de acasa, nu prea mai am pofta de mancare, dorm foarte nasol, respir super greu, parca s-au strans toate
dar maine merg sa ma intalnesc cu moasa si am sa ii spun cum ma simt sper totusi sa nu fie nimic deosebit doar efectele sarcinii
si o sapt cat mai frumoasa si linistita pt toata lumea
28+ Emma
lalu85 spune:
Hello burticute
Tocmai ne-am intors de la mare...a fost frumos si apa calda si numai buna de balaceala as mai fi stat
Am avut intr-adevar laptopul dar sa defectet...nu stiu de ce si functioneaza numai daca ii dau pumni si palme si m-am enervat si nu am mai insistat.
Ma bucur ca sunteti bine, de maine ma apuc si eu de spalat hainute si de facut gentuta
Bob imi pare rau ca ai ramas singurica....sper sa nu mai fi supi
lalu85 33+ cu
Virginia_86 spune:
Daniela, si eu ma simt "lesinata", am momente cand simt ca voi cadea din picioare. Probabil va trebui sa reiau Elevitul, o sa vb miercuri cu doctora cand ma duc la ecografie.
De cateva zile incoace plang si ma supar din orice, trec prin niste stari foarte urate...
Adina, ce mai faci? Asteptam vesti de la tine.
Lalu, tot la mare esti?
Lulutza, ce harnica esti !! Eu nu am cumparat nimic pentru bebelina mea, astept sa ma mut in casa noua ca sa incep sa cumpar, cu toate ca m-am certat un pic cu tati ca el spune sa nu cumparam nimic si ca va cumpara el tot in alea 3 zile cat stau eu in maternitate. Deh, superstitii, dar m-am suparat destul de tare pentru ca stiu sigur ca va cumpara primele lucruri care ii vor cadea in mana.
Vroiam sa va intreb unde credeti ca este mai bine sa pun patutul? In camera am asa: geamuri pe 2 pereti, e ok sa il pun langa geam?
30
Olivette spune:
Salutare burticute,
Noi suntem bine, lesinate de caldura ca si voi, stam numai in aer conditionat sa ne "revergoram"
Luluza draga, ce albinuta harnicuta ai fost tu! Abia astept si eu din august sa stau acasa si sa ma ocup de aranjamentele pt bebe.
Bob, fii tare ca uite acum trece timpul si vine iubi repede acasa!
Azi bubulina mea nu mi s-a parut prea activa. De fapt parca de cateva zile nu mai simt miscarile asa puternice ca inainte. Sper ca nu s-a intors cu capul in sus, sa-mi faca vreo surpriza de cezariana. Oricum mai e timp de rasuciri! Chiar, stiu ca atunci cand creste nu prea mai are loc asa mult si nu mai simtim miscarile asa puternice. Cam de la cate saptamani se intampla asta?
Pup toate fetele si bebeii si sa auzim numai de bine!
Chiar, Adina si Corina parca (scuze daca confund), stati dragutele linistite si nu va inghesuiti sa fiti voi primele. Asteptati-va randul, ce inseamna asta? sa mai stea bebeii acolo la caldurica. Stiu ca si afara e caldura mare, dar le e mai bine acolo unde sunt.
Pupicei!
29+
loryd spune:
Salutare dragelor
Am ajuns din nou la parinti dupa un week-end la C-ta. Lory a fost in culmea fericirii la mare cu sora mea si nepotelul si eu am rezolvat cu concediul medical de la dr. pana la sfarsitul lunii iulie cand voi putea intra in prenatal.
Am fost si la control si m-am cam speriat ca bebitza e asezata cam jos si a inceput sa ma doara asa zona inghinala. Parca am citit ca ati mai patit asa. Dr. a zis ca nu e cazul sa ne facem probleme ca era colul inchis, lung, necontractil dar sa nu stau in picioare prea mult, sa nu fac efort, sa nu ridic etc. Eu sper sa se intoarca si sa nu ramana acolo ca mai avem destul pana la final. Incerc si eu de acum, ca tot sunt la mama sa stau cat mai mult in pat, sa nu ma obosesc.
In rest toate sunt bune, analizele au iesit ok, bebe are 952 grame la 27 sapt.
Bob, mami.ilinca multumesc pentru informatiile legate de hainutele de gravide. Din pacate in C-ta la H&M n-am gasit nimic, la Debenhams n-am ajuns inca dar o voi face curand. De pen t nu vreau sa command de imbracar pentru ca nu stiu cum se aseaza (piticii mei ) asa ca nu-mi ramane decat sa mai caut.
Mami.ilinca pe fetita o va chema Teodora.
Stela, felcitari sotului tau. Si eu am mai scapat la cutia cu bere si am luat de cateva ori din aceea cu lamaie. Imi era pofta rau … Multumesc pentru ca ai pus lista cu ce trebuie pentru spital. Cam astea le-am avut si la prima nastere dar e mai bine cand le vad scrise ca sa stiu ce sa pun in geanta. La un spital privat voi naste asa ca nu voi avea nevoie de altceva decat ce ai pus in lista.
Kytana, distractie placuta la munte. Sa ne trimiti si noua o portie de racoare ca la noi azi sunt 38 grade.
Bob, sunt alaturi de tine ca stiu cum e sa fii singura acasa. Eu am destula experienta, sa zic, aici si tot imi vine greu cand pleaca si simt ca se prabuseste lumea dar o sa vezi ca 3 sapt trec repede. Astept si eu cu nerabdare sa vina sotul acasa - mai avem fix 1 luna si deja simt ca nu mai am rabdare .
Va pup! Ies un pic la cateva cumparaturi si revin mai pe seara!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 25+ Teodora !
POZE LORY
lulutza_1980 spune:
buna seara gagici !!!
Virginia_86 il inteleg pe sotul tau ( ca este superstitios ) ... eu nu sunt ; dar in plus , gandul ca Florin ar trebui sa cumpere tot in cele 4-5 zile de spitalizare ma face sa ma ia cu frisoane ... nu s-ar pricepe si sigur nu ar fi in "gusturile" mele ... sa mai si ramana urme din schimbarile hormonale pe care le am acum - l-as manca cu tot cu fulgi (daca ar cumpara ceva ce nu-mi place ) !!! si cum ? ce-mi place mie cel mai mult - adica sa cheltui bani pe hainutze mititici (visul meu de o viata ) - sa nu pot face acum cand am "rabdare" sa vina printesa ??? ar fi o mica tortura pentru mine !!!
vezi poate il poti indupleca ... sa stii ca lucrusoarele urgente pentru spital le cumpara oricine si nu trebuie sa tina de superstitii ...trebuie sa fii doar pregatita ...si sigur ai sa poti recupera dupa nastere ... si sa cumperi ce-ti doreste inimioara ...
apropo de pat ...daca nu ai usa in coltul ce il formeaza cei doi pereti , acolo cred ca e ideal pentru patut ... cel putin asa am sa fac eu ...depinde si de calitatea geamurilor ( la mine mi se pare ca este curent - s-ar putea sa fie si un pic teama care-si spune cuvantul )... dar pentru orice siguranta prefer intr-un loc ferit , fara riscuri ...
Olivette eu inca merg la munca ... dar nu am rezistat week-end-ul asta sa stau cuminte ... am simtit nevoia sa fac ceva ... nu m-am obosit foarte tare , dar a fost super ok pentru psihic !!!
si nu te speria daca nu mai simti la fel de multe miscari ... e normal ... se spune ca scade cantitatea de lichid si fatul creste (practic nu mai are acelasi loc de inotat) ...in schimb asteapta-te ca atunci cand se fac simtite loviturile sa fie muuult mai puternice - scurte dar vanjoase !!!
!!!
lulutza_1980 spune:
acum sa va povestesc sedinta de o ora de la kineto !!!
intai s-a facut foaia cu datele personale ... dupa vreo doua glumite (penru destindere ) am mers in camera de lucru ...
o super mare camera plina de saltele direct pe pamant si fiecare saltea plina de perne pentru cap si picioare ... super bine gandite si culorile ...
ne-am asezat pe saltea ( tura asta am fost singura - urmatoarele vor fi in grup -de nu , ma costa un salar 10 sedinte )...
am inceput cu incordat si relaxat intai bratele (tinute impreunate in fata pe directia sanilor ) ... tot cu bratele tinute pumn dupa ceafa si facut tot felul de respiratii si impingeri ... si tot asa cu bratele de simteam ca de le mai tin radicate am sa lesin ...
s-a inteles ca nu sunt o sportiva de felul meu !!!
apoi m-am intins pe saltea ( sunt evitate culcarile bruste direct pe spate sau ridicarile in echer ) - cel mai indicat e prin asezarea cotului pe saltea si culcat prin invaluire ( sper ca sunt coerenta )...
aici s-au facut fel de fel de miscari ale gleznelor -cu picioarele intinse - cu picior peste picior ... si cel mai fain cu picioarele indoite (adica genunchii in sus si calcaile spre sezut ) am "invatat" respiratia de impins ... nu le pot face decat acolo - nu am voie sa incerc singura acasa !!!- sunt f ok si nu mi se par grele -- tin de tehnica ...
spre final mi-a masat burtica cu o crema speciala si mi-a indicat sa fac asta zilnic , mai putin cu doua zile inainte de vizitele la eco ...au si acolo o super tehinica ... nu am facut decat sa ma bucur de masaj , ca de altfel nu vedeam nimic ...
in timp ce stateam cu crema sa intre in piele , am avut o sedinta de relaxare ... adica ochii inchisi si atentia toata la tanti kineto ... trebuia sa urmaresc tot ce-mi spunea ( la modu ca mainile devin grele si uite asa toate cele din corp )... eram super concentrata si nu am crezut ca poate functiona ...mereu am spus ca sunt "trucuri" de medici ... dar va spun fetelor ca functioneaza si bine de tot !!!
am terminat sedinta ca eram usoara ca un fulg !!!
urmatoarea va fi martea viitoare ... si deabia astept !!!
!!!
30 + Teodora