Bobocei de sept-oct 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stella87 Bob, sarbatorim impreuna! Nu pot sa cred ca s-au facut deja 30 de saptamani. Foarte simpatic catelusul tau Bob, scuze ca am pierdut in vedere, dar tu pentru ce iei no-spa? [purple] Iar femibionul pt ce e? Intreb pt ca eu iau doar natalvit. |
Eee, serbam &
Pai eu mi-am facut la inceput de sarcina analizele la Fundeni si de acolo am primit ca "tratament" Femibion1 (sarcina trecuta am luat Elevit), Aspenter, magne, cetebe (era bun, mai ales ca era iarna)...asta e tratamentul standard pentru "mutante" plus clexane, dar eu n-am fost asa nasol incat sa am nevoie de injectii.
Cand am schimbat trimestrul, am trecut pe Femibion2 plus Aspenter. Iar acum, pentru ca am analizele bune, morfologia a fost super si aspenterul trebuie scos, a fost inlocuit cu MagneB6 si mult no-spa.
Medicatia asta mi-e necesara sa imi mentina flux ok si continuu de papa bun de la mine la bebe (ceea ce facea aspenterul inainte, adica imbunatateste circulatia pe cordon, nu se fac trombi si iriga placenta).
Elfica, nu eu crosetez, nu prea ma pricep si nici cu rabdarea nu stau grozav.
Pai cu eco facem asa, cand ma urc pe masa, amandoi ii spunem foaaarte clar si raspicat doctorului ca sexul lui bb va ramana surpriza si niciodata nu s-a dat de gol, apoi glumim pe tema asta toata ecografia si asa trece fara probleme. Ne mai intarata uneori si zice : "ee, eu am vazut cevaaa" sau "eu stiu cevaaaa" si zambeste asa, miseleste, stie ca ma necajeste
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
Mirabelac spune:
Fetelor, voi ce fel de fier luati? Stiti care ar fi mai bun, sa se absoarba mai bine?
Eu iau de 2 luni, am avut HB 10.8, prima luna am luat 1 Tardyferon/zi, apoi am ajuns la 9.8, a doua luna cate 2/zi si am inca Hb 9.8. Am incercat si cu Tot'hema si nu l-am tolerat si acum nu stiu ce sa fac, dr zice sa iau tot 2/zi in continuare.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 29
bya_me spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirabelac Fetelor, voi ce fel de fier luati? Stiti care ar fi mai bun, sa se absoarba mai bine? Eu iau de 2 luni, am avut HB 10.8, prima luna am luat 1 Tardyferon/zi, apoi am ajuns la 9.8, a doua luna cate 2/zi si am inca Hb 9.8. Am incercat si cu Tot'hema si nu l-am tolerat si acum nu stiu ce sa fac, dr zice sa iau tot 2/zi in continuare. *****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) Povestea nasterii lui David sapt. 29 |
Mirabela si eu am luat fier o luna ca mi-a iesit un pic de anemie, dar eu l-am luat in combinatie cu Captofer (cred ca asa se numeste). Acesta ajuta la o mai buna absorbtie a fierului in organism. Si doctorul mi-a zis sa iau mai intai captoferul si apoi fierul propriu-zis. Si intr-o luna mi-am repetat analizele si se rezolvase cu anemia.
Kytana spune:
Lulutza, un pic de ploaie nu ne trimiti si noua? Te rugam frumos
Stella Of ce bine de tine ca ai intrat in concediu. Un no-spa mai iau si eu, pana cum nu am ajuns sa iau 3 pe zi. In weekend e asa de bine, nu ma doare nimic si am atat de multa energie!
Prietenei mele i-au spus ca mai mult de marti (saptamana viitoare) nu o lasa sa stea cu burtica. Eu i-am zis sa ma sune la orice ora din zi/noapte. Abia astept sa ma duc la ea sa ii vad grasunica
27+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]
stella87 spune:
Elfica, ai fost tare amuzanta cu doctorii care se scapa si dezvaluie sexul copilului :))
Legat de casatorie, noi am zis sa nu facem asa doi un unu, civil si religios, plus petrecere, cum se intampla de regula pt ca ar fi fost prea obositor pt mine. Cand imbrac rochia de mireasa as vrea sa fiu fericita si odihnita. Sa separ totusi cununia religioasa de petrecere mi se pare trist, ca si cum n-ar mai fi nunta, ci doua evenimente separate. Nici n-as mai face dupa petrecerea, daca o separ de cununia religioasa. Nu stiu, noua asa ni se pare ok. Recunosc ca nu sunt foarte preocupata de aspectul religios, fiind de parere ca totul e ok daca ne iubim, suntem oameni buni, am vrut sa fim parinti tineri, sa ne asumam responsabilitatea aceasta... In rest, nu-i cu suparare, stiu ca ar fi trebuit intai sa ne cununam religios, mai apoi sa vina bebele pe lume, dar noi suntem impacati. Cununia religioasa, plus petrecerea, am planuit-o la anul, prin august, atunci cand ne vor veni si cateva rude plecate in strainatate, ne vom strange foarte multi,prieteni, rude, familie, care cu siguranta vor dori sa fie prezenti si la cununie si la petrecere
Bob, multumesc pentru precizari, e bine ca acum toate aceste lucruri se pot rezolva cu ajutorul catorva medicamente si bebeii se hranesc cum trebuie
fericita 30+ cu
nu_mai_stiu spune:
Buna ziua fetelor.Eu sunt putin pe la munca,ma plictisesc acasa...
Felicitari pt saptamanile schimbate si pt prefix-ul schimbat !
Ca fier eu iau ferro-folgamma.
O zi frumoasa si racoroasa.La noi e de jale.36 grade
ANDREEA 28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
nu_mai_stiu spune:
Am uitat sa scriu,astazi am intrat si noi in saptamana 29
ANDREEA 29+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
Kytana spune:
Am vorbit cu dr de familie si am stabilit la sf lunii iulie, in jurul datei de 26. Atunci voi avea si eu 30 saptamani. Mai devreme nu a vrut si eu nu am tupeu sa fac cum a facut Vero desi ar fi trebuit sa imi caut un alt medic de familie. Vero, pentru asta, un mare thumbs up de la mine
Asa ca Stella, mai am pana sa intru in prenatal. Noroc cu cateva zile de CO pe care le-am pastrat cu sfintenie. Abia astept sa intru in prenatal sa mai odihnesc burticul si sa ma linistesc. Desi cu sotiorul plecat mi-este tare greu
Duminica ma duce sotiorul la Moeciu sa luam si noi o gura de aer curat. Si ne intoarcem marti seara. El pleaca de azi intr-o saptamana iar din tara si revine undeva prin septembrie. I-am tot zis ca daca vine dupa 15 septembrie - cum se preconizeaza-, s-ar putea sa ma gaseasca cu bebelinul in brate
27+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]
carmen spune:
Mirabela, eu iau, mai bine zis luam ca nu prea l-am suportat, MALTOFER. In ultimul timp nu l-am mai luat ca imi dadea o greata teribila.
Kytana, week end placut, sa te odihnesti la munte.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.