Bobocei de sept-oct 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna, fetele!Ieri n-am reusit sa intru. Nu stiu cum fac dar de cand am intrat in concediu in fiecare zi imi gasesc de treaba. BA la piata , ba la dr, ba la plimbare cu Biuta. Ieri am fost si noi la controlul de 28 de saptamani, suntem bine, bebe are 95o gr, e o mica diferenta(2 zile) intre lungimea femurului si circurmferinta capului, gr de maturare al placentei este 2.
Avem o mare problema cu numele bebelinei inca nu ne putem pune de acord. Eu vreau sa o cheme Antonia Maria, tati Alessia Amria si Bianca vrea sa-i spunem Sara.
Fug la bucatarie ca fiimea s-a apucat de spalat vase
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Am revenit!
Zilele trecute vorbeam despre anestezia la cezariana. Am facut rahi+epidurala, la fel ca Mami.ilinca. Si eu am avut dureri de cap de fapt ceafa ma durea ingrozitor, dar la mine a fost din cauza ca mi-a crescut tensiunea. Eu am in general 10,5 max 11, iar dupa cezariana o aveam 14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Anidaz:spor la amenajari si ma bucur ca bb creste precum un cozonacel ! E minunat ca placenta are gradul 0 . wow 31 sapt!
Veroboroda:bravo pt bebelusa de aproape 1kg!
- la noi Ilinca a hotarat primul nume al bebelusei Ana si nu putem sa o refuzam, dar batalia e pt prenumele 2: eu zic Nectaria, tati Daria,nasii Mihaela . Clar o vom striga Ana
Bob: am retinut linkul , incerc sa intru diseara
Stella:[b]:ai grija cu drumurile!
[b]Olivette:
o sa ai laptic , stai fara grija, suntem ''construite '' sa ne hranim !

Mai vroiam sa zic de AC: sa orientati manual clapeta aparatului spre perete sa nu vina direct spre voi/mijlocul camerei jetul de aer rece. Asta ne-a invatat un prieten si e tare bine acum , stateam cu teama sa nu se joace mandra in dreptul aerului etc

toate burticile
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Cum ati ajuns in Alexandria Stella? Este un pic mai racoare decat in Bucuresti? Stiu ca este greu sa privesti, dar eu zic ca ar trebui sa ne si bucuram un pic de perioada asta, oricat de greu ne-ar fi Te si aveti "amantrei" grija cu toropeala asta.

Elfica, am rezistat si cand s-a indepartat mi s-a umplut fata de lacrimi si am stat 10 minute facand ture in jurul sediului incercand sa ma linistesc. Fetele m-au intrebat daca sunt racita, asa de rau ce aratam. In afara de mine, nu prea am pe cine sa ma bazez daca bebe va fi grabit; eu am DNP 04 oct insa eu cred ca va veni mai devreme. Sotiorul se intoarce in jurul datei de 15 sept. Daca el nu ajunge, ar fi mama mea, (tatal meu nu mai e pe lumea aceasta de cand aveam 6 ani, frati sau surori nu am) dar ea sarmana la cei 64 de ani ai ei, nu ma poate ajuta prea tare - ma refer cu carat, greutati. Altfel este un sprijin moral genial si face o mancare dementiala :)) Planul mi-este si frica sa mi-l fac; cred ca voi lua un taxi si asta este. Ce va urma, nici eu nu stiu. Am incredere in dna dr si in Doamne-Doamne ca va fi bine. Nu prea am de ales, nu?

Super ca plecati la mare! Dar am te rog sa ai grija, mai ales cu caldura si apa rece. Sa nu se rascoale bebelinda. Banuiesc ca mergeti cu masina, nu? Nu mai stiu cum este drumul pana la mare, dar sper sa nu fie cu gropi sa o zguduie pe buburuza din burtic. Bafta cu renovatul, sa nu aduca impedimente!

Vero, ma bucur ca bebe e bine si ca totul este in regula! Despre nume, mie imi plac Antonia si Sara. Poate reusiti o combinatie astfel incat sa fie toata lumea fericita.

Multumesc de sfatul pentru AC mami.ilinca, foarte util

Sandy, voi incerca sa caut si eu aceste fiole si sper sa te pot ajuta cu informatii. Doamne ajuta sa fie bine bebe scump si drag!

Adina, sigur va sta bebe in cuptoras pana pe 7 sept! Ma bucur asa tare cand ne dai vesti bune despre tine si despre buburuz! E un grasunel adorabil <3 Spor cu bucatarie, inca un pic si te linistesti!
Sunt pro listuta cu nr de telefon, cum sa procedam?

Am fost mai adineauri afara, inca nu arde soarele si mai adie un pic vantul. Nu am mers decat putin pe jos si a fost in regula. Nu m-a deranjat aerul la respirat. De maine, vai de noi... Mai ales ca eu maine ma duc la control, undeva pe la 11.00 am programare. Keep them crossed girls!

28+ cu

-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Distractie placuta celor care pleaca la mare...mi-e un dor nebun de aruncat in valuri...poate la anul
Kytana ,eu te imbratisez si pe tine si pe Bob si p toate care ati ramas singurele ,nu e usor stiu din proprie experienta,dar aveti bebicii din burtica cu si pentru care sa va ocupati timpul ,
Vero felicitari pentru domnita grasunica,nu-ti fa griji pentru diferenta ,la mine a fost de 1 saptamana jumate si a recuperat ,acum diferenta este de doar 2 zile ca la tine,

Se mai confrunta cineva cu varsaturi acum?Eu vomit zilnic mai rau ca la inceputul sarcinii,in niste jeturi de ma sperii singura ,sa nu va spun cum face bebe cand vomit.Mi-a zis doctorul azi ca este din cauza deshidratarii fiindca pierd saruri esentiale si desi beau lichide chiar in exces ,tot nu e suficient,mi-a spus sa mananc putin mai sarat fiindca tensiunea imi permite.

31+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Ce-ar fi sa trimitem numerele de telefon prin PM pe userul comun sa le avem acolo,apoi facuta o listuta care sa o gasim tot acolo,sau un fisier pe contul de google?Eu mi l-am scris si pe fb in lista cu mamici.

31+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Eu nu am parola de la contul comun mi-o trimiteti si mie...va rooog

lalu85 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor sa va spun ceva...mi-au aparut cam acum 3 saptamanipe manma dreapta pe o portiune cam de 5cm un fel de prurit, era ca o pata rosie cu bubite si ma manca, dar mi-am dat cu o crema facuta de noi in casa si mi-a trecut...azi mi-a aparut aceeasi chestie pe piciorul drept mai jos de genunchi si ma manca si iar mi-am dat cu crema respectiva dupa care an disparut rosata si mancarimea la fel....ma intrebam daca nu cumva o fi prurit de sarcina?! desi am citit ca fetele care patesc asta se chinuie mult si dureaza ceva pana trece, in unele cazuri nu trece pana nu nasti....o sa intreb dr. luni sa vedem ce zice....sper sa nu fie ceva grav....

lalu85 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Fetele, ati plecat in weekend? Eu nu prea am somn. Mi-e dor de sotiorul meu si nu am deloc stare.

Am vorbit cu prietena mea la telefon. Spunea ca aseara au apucat-o niste dureri,nu contractii, bebelina se tot misca si o simtea cum se impinge in jos. Zicea ca si astazi o simte tot jos. Probabil ca s-a coborat grasunica. Dupa vreo 2h de dureri si presiuni ciudate, a cedat durerea fara sa ia no-spa sau alte cele. Tot spera sa nasca pana luni.

Va mai spun ce si cum. Maine ma duc la Elias la control si vreau sa intreb (mai mult pentru greierasul ce asteapta sa nasca) daca trebuie sa aduca ceva special pentru bubulina.

Voi ce mai faceti? Va

28+ cu

-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Sandy2008: De care fiole, ca vad ca sunt diverse concentratii 4mg/ml, 6mg/2ml. Da-ne toate detaliile si de cate bucati ai nevoie, incat sa intrebam si noi pe unde putem. Eu as putea primi in foarte scurt timp din Anglia, stiu pe cineva care vine in aproximativ o saptamana de acolo, mai stiu pe cineva in Germania, dau si eu cererea in stanga-dreapta si cine stie de unde sare iepurele.

Kytana: Esti super tare, mica si cu inima mare! O sa fie bine, de regula baietii stau pana la termen sau si dupa in burtica, sigur va fi sotiorul langa tine. Roaga-te sa fie bine si o sa fie. Si eu aveam frica de a ma apuca atunci cand sunt singura acasa si el la serviciu, dar nu a fost cazul, si-a luat concediu cu o saptamana inainte sa nasc, vineri a fost ultima zi de serviciu si pe mine m-a apucat in seara/noaptea de sambata spre duminica. O alta prietena la fel, se gandea ca ce face ea daca o apuca in timpul saptamanii si a avut noroc si a apucat-o in week-end! Asa ca fii increzatoare, are Doamne Doamne grija si de tine!

Va pup, noapte buna. Merg sa ma racoresc cu o felie de pepene rosu si apoi la nani cu mine.

AnneMary: De ce nu ne mai povestesti nimic? Te-ai suparat ca nu ti-am dat sfaturi in ceea ce priveste scoicile de masina sau ti-e mai comod pe FB? Ne e dor de tine, sa stii... Iarta-ne lipsa de reactie, eu una nu stiam ce sa te sfatuiesc, eu am avut o scoica, dar desi scria pe ea ca e de la 0 luni, bebe statea tare aiurea cu coloana si nu am pus-o decat pe la 4-5 luni. Dar nici nu am avut multe drumuri, doar o data pe luna la pediatra.

Pup pe toata lumea! Weekend frumos!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

26 +

Mergi la inceput