Bobocei de sept-oct 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_29629/Ministrul-muncii-Indemnizatia-pentru-mame-singura-care-nu-a-fost-reintregita-dar-o-vom-rezolva.html

Doamne, ajuta-ne!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor am vazut la meteo c vor fi pana la 41 de grade azi cred ca o sa o luam razna in curand. Fetele care aveti de iesit astazi aveti grija mare sa nu mergeti mult pe afara ca spuneau ca au fost si niste explozii solare si ca e periculos. Daaarr....si o veste mai buna de duminica se mai raceste

lalu85 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata burtici

Am intrat sa va salut Kytana, multumesc de incurajari Privitul e o povara, dar asta e...

Olivia, eu sunt nascuta in buc, sotul in alexandria si ne stabilim la el cat sunt eu in concediu de crestere. Pana acum am stat amandoi in bucuresti, dar cred ca o sa-mi priasca linistea dintr-un oras mic cat e bebele mic.

Da Sandy, suntem pe aproape acum

Fetelor, mie nu mi-a fost bine dupa drumul cu masina de o ora jumate. Cand m-am intins in pat m-au trecut niste junghiuri pe la baza burtii, am luat un no-spa. N-au fost crampe, ca la mentruatie, ci o durere asa foarte localizata. Dar azi a disparut din fericire

Va s-aveti o zi minunata!

fericita 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

pai nu stiu daca va mai amintiti, eu sunt cea care a facut un cvs in urma rezultatului de la dublu test. un marker de la analiza de sange facuta atunci a indicat un risc de retard de crestere in sarcina.
in urma monitorizarii se pare ca o artera uterina nu alimenteaza placenta si de aici se poate vedea o restrictie de crestere. ieri la eco mi-a spus ca desi a mai crescut fata de luna trecuta, nu a crecut in ritmul in care ar fi trebuit si probabil ca acest decalaj va creste in perioada urmatoare. de aceea se recomanda aceste injectii care se fac intre 28 s si 31 s pentru a ajuta la maturarea plamanilor in cazul in care bebe va trebui scos inainte de termen...
din pacate nu pot sa deschid linkul...
bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui sandy_2008

pai nu stiu daca va mai amintiti, eu sunt cea care a facut un cvs in urma rezultatului de la dublu test. un marker de la analiza de sange facuta atunci a indicat un risc de retard de crestere in sarcina.
in urma monitorizarii se pare ca o artera uterina nu alimenteaza placenta si de aici se poate vedea o restrictie de crestere. ieri la eco mi-a spus ca desi a mai crescut fata de luna trecuta, nu a crecut in ritmul in care ar fi trebuit si probabil ca acest decalaj va creste in perioada urmatoare. de aceea se recomanda aceste injectii care se fac intre 28 s si 31 s pentru a ajuta la maturarea plamanilor in cazul in care bebe va trebui scos inainte de termen...
din pacate nu pot sa deschid linkul...
bye

Salut , eu imi amintesc si sunt sigura ca si celelalte burtici .
Nu stiu nimic despre medicamentul despre care ai cerut informatii , imi pare rau. Cate saptamani de sarcina ai? si cat a ramas in urma bb conform ultimei eco?
Te intreb pt ca am avut la prima sarcina , un usor retard de crestere dar a aparut tarziu, prin sapt 31-32 parca, probabil din cauza placentei imbatranite. Ilinca mea a avut 2670 la nastere la 37 sapt , cam putin dar a recuperat extraordinar de bine. Asta va doresc si voua, indiferent ce va fi , sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa fie sanatos si sa ia in greutate repede!

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Salut, am fost la doctor si bebe e bine,la fel de jos ,dar de coborat nu a mai coborat,il pacalim cu gynipral pana in 7 septembrie daca e ascultator.A recuperat diferenta dintre cap si femur ,este simetric acum,are testicolele coborate in scrot deci e 100 % baietel si mie mi-a venit inima la loc,aaa si inimioara bate in standarde ,este ok .Are lichid suficient si placenta are tot grad de maturare zero,deci doar sa creasca puiul meu.Aaaa acum are 1600 grame am apreciat eu gresit atunci cand am fost la controlul cu contractiile.Inca e mai grasut cu 400 grame decat varsta dupa amenoree.Este tot in aceeasi pozitie capul jos ,spatele la dreapta si piciorusele in stanga.

29+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Maine mai zugravim bucataria si apoi gata ,doar sa pot sta cat timp oi avea la dispozitie.
Corinuka e una dintre marile absente,sper sa fie bine.Apoi Mirela...
De Madaiulia nu stim nimic de cand s-a internat cu iminenta de nastere prematura,sper sa nu se fi intamplat asta.
Fetelor ne apropiem de finish ar trebui sa facem o lista cu numerele de telefon ca sa ne putem da de veste una despre alta in caz de ceva.

29+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Actualizare semnatura

31+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Bob, e foarte interesanta emisiunea!

fericita 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Anidaz, ma buur pt bb-le tau, si este un grasunel
Daa...sunt de acord cu listuta cu nr de tel. dar unde le scriem?

lalu85 34+ cu

Mergi la inceput