Bobocei de sept-oct 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
lalu85 spune:
Kytana, nu mai fi tristuta si nu mai plange ca ii faci rau si lui bb....eu stau in bucuresti dar satu pe basarabiei adik undeva in zona piata muncii si ziua nu ies din casa din cauza caldurii pt ca simt ca ma sufoc si de ieri ma doare capul si stranut din cauza AC-ului si a ventilatorului
lalu85 34+ cu
stella87 spune:
Kytana, foarte induiosator sotul tau cum a vb cu bebele. Ai sa vezi ca o sa treaca repede timpul. Si in plus, nu esti singura, esti cu bebele tau care-ti simte fiecare emotie si e alaturi de tine, cu o mangaiere, cu un sut mai in forta, dupa caz Hai, inveseleste-te!
Eu stau in grivita, as putea ajunge in militari, dar plec in seara asta din buc si revin abia luni, eu si sotul mergem acasica in alexandria sa pregatim camera bebelusului cu toate cele. Cand revin putem sa iesim la o limonda racoritoare cu mare drag
fericita 31+ cu
Kytana spune:
E cumplita caldura din Bucuresti Lalu, nu stiu ce vom face daca continua asa. Imi imaginez ca tie trebuie sa iti fie si mai greu, la 34s. Imi doresc asa mult o ploaie si sa se racoreasca, sa ne odihnim si noi nitel. Ai dreptate ca bebe ma simte, astazi nu a mai fost asa activ ca in alte dati. Multu' mult de incurajari! Pe de alta parte s-a obisnuit cu vocea lui tati. Ei lasa ca asa ragusita cum sunt - evident tot de la AC-ul fantastic - poate imi confunda vocea
Poti incerca o compresa cu frunze de varza pentru caput, Lalu. La mine functioneaza de fiecare data. Ma fac Rambo cu o bandana cu frunze de varza si sa vezi ce trece :)) Pt gat...un pic de miere? Si eu ma tot gandesc ce sa iau.
Stella esti o scumpa. M-a bufnit rasul cand am citit mesajul de la tine. Ar fi sympa o limonada rece Pana atunci, drum bun spre Alexandria, spor la aranjat camera pentru buburuz,dar hei, sa nu te obosesti daaa? Lasa-l pe sotior, tu doar cu privitul si gestionatul situatiei
28+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]
Olivette spune:
Mie nu-mi curge nici un san sper sa am laptic pt bebe.
Si eu de cateva zile imi suflu nasul, stranut si azi m-a durut putin si gatul. Tot de la AC, dar nu pot fara el! Ma rog si eu sa ploua si sa putem respira si noi!
Stela, tu esti din Alexandria? Acolo o sa stai dupa nastere? Ca stiam ca esti din Bucurrsti.
30+
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, bulinici !
Cand m-am trezit si-am butonat telecomanda, am dat peste o emisiune in reluare, care mi s-a parut interesanta. E vorba de Traieste sanatos, de pe Antena 2 aici, incepand cu minutul 20. E vorba despre alimentatia gravidei, lauzei, apoi a bebelusului.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
lalu85 spune:
Neata burtici
Azi cred ca ma duc prin Afi Palace Cotroceni pt ca de cateva zile nu am iesit din casa faza este ca nu pot iesi nici seara pt k este ff cald si simt ca ma sufoc. Am zis sa merg in mall pt ca este AC si macar mai ies si eu din casa. Voi puteti iesi afara? Cum va descurcati?
lalu85 34+ cu
lulutza_1980 spune:
neata burticutze !!!
dupa o dupa-amiaza de relax trebuie sa-mi adun "fortele" si sa lucrez ultima zi pe anul asta !!!
in cateva minute ies pe usa ... am vrut sa va salut si sa va urez o zi senina si racoroasa tuturor ce suferiti de canicula ... eu fac schimb de frig / pe caldura ... cine se incumeta ? am un frig in oase ca nu mai pot !!!
gata fug !!!
pup !!!
30 + Teodora
sandy_2008 spune:
stella87, eu sunt din turnu magurele :) spor la aranjat!
va rog sa imi spuenti daca stiti ceva de fiolele celestone...daca ati avut nevoie de ele / sau ati auzit pe cineva folosindu-le...sau de unde se cumpara...
ieri mi-a spus dr ca tre sa fac rost de ele si ca se gasesc doar in franta la un pret rezonabil, pe la noi cica nu ar fi in farmacii iar pe net, la specula costa destul de mult...acum tre sa googalesc dupa ele...
va pup
o zi racoroasa va doresc!
Kytana spune:
Buna dimineata! Haideti la un lapte rece-rece cu un praf de ness (pt aroma)
Lalu si eu voi pranzi astazi in Afi, lucrez la 200m de Afi si astazi ma scot colegele la pranz. Spor la cumparaturi si ai grija cu canicula de afara
Sandy, nu te supara de intrebare, dar pentru ce ti-au fost recomandate? Am gasit un articol interesant despre ele aici.
Azi noapte m-am tot gandit la cum va decurge nasterea Eu tot pentru natural optez, fara epidurala si fara episiotomie (sa speram). Am emotii dar si un sentiment foarte puternic (ceea ce este cam ciudat la mine) la totul va fi bine, cu ajutorului lui Doamne-Doamne
28+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]
Elfica spune:
Kytana: Dulce sotul tau. Te-ai abtinut sa plangi de fata cu el pana in ultima clipa? Esti tare! Cand ai tu DPN-ul si cand ar trebui sa revina el? Ai parintii aproape sau, daca nu va fi el prin preajma, cu cine organizezi totul legat de nastere (drum spre spital, de la spital acasa etc)? Esti o adevarata! Eu sunt o bocitoare, ma emotionez mereu si si la mine de vreo saptamana - doua au inceput sa se vada hormonii. Zicea sotul ca "iar a inceput"? Ce sa facem, trebuie sa fim si noi altfel, ca doar suntem cu supliment, nu?
De ceai de zmeur am auzit ca ar fi bun, stiu o tipa din fosta odisee care a luat si care a reusit sa nasc natural, desi prima data nascuse prin cezariana.
Pernuta pentru copil nu recomand, cat puiul e mic, mic. Bine, eu nici acum la 1 an si opt luni nu i-am pus pernutza, ca ma gandesc ca nu are nevoie, oasele copiilor sunt mai moi si de ce sa risc sa ii deformez coloana? La maternitate o tineau cu un scutec impachetat sub cap, deci unghiul de ridicare era infim. Acasa am facut la fel, ii puneam un prosopel impaturit. Cand bebe e mic in niciun caz nu ii puneti nimic, doar inclinati salteaua patului sau patul cu totul. (cum a spus cineva , pui o carte groasa sub saltea, in zona capului, sau sub picioarele patului, asta ca sa nu regurgiteze bebe din cauza pozitiei). Eu am fost obsedata cu pozitia, astfel incat pana tarziu de tot o lasam numai la orizontala, nu am ridicat-o pe perne, intre perne etc, de teama de a nu deforma ceva, oricat de putin. Si oasele capului sunt foarte moi si bebe va trebui culcat cand pe o parte, cand pe alta, sa nu i se teseasca o laterala mai mult decat alta. Oricum, verificati si voi, dar va spune si pediatra / asistenta, ca verifica asa ceva in primele luni.
Ieri am fost si mi-a luat sange pentru analize, acum abia astept rezultatul si apoi trebuie sa ma programez la o ecografie la medic. Si pe 29 plecam la mare pentru o saptamana. Abia astept!!! Sper sa poata veni si sotul, ca are o perioada mai grea la serviciu, el si-a luat concediu, dar vede atunci daca depune cererea sau nu. Oricum, el ne duce, ne ia, dar una e sa il avem cu noi doar doua zile si alta toata perioada. Plus ca eu voi avea ditamai burta, imi va fi greu sa am grija de zgatie pe plaja singurica (va fi si mama, dar ea merge la un curs si nu stiu cat din zi il va aloca studiului). In fine, ma rog sa se aranjeze lucrurile cum trebuie. Eh, mai avem un of, ca ne reabiliteaza blocul, cum v-am spus si ne e cam frica sa plecam de acasa o saptamana, ca schelele sunt la geam si muncitorii au scanat casa si stiu ca noi in mod normal suntem acasa non stop. Sigur lipsa ar fi observata si ne e teama sa plecam toti. Sper totusi sa isi ia schelele si sa plece, ca de lucrat au lucrat cu spor, dar ma nelinisteste ca pe partea cealalta a blocului desi au terminat cu renovatul de vreo 3 saptamani, nu au luat schelele si am auzit de la vecini ca nu toti au termopanele schimbate, glafurile facute. Of! Sper sa nu avem impedimente, ca asa imi doresc o vacanta cu toata familia, seara o putem lasa pe Iulia cu mama si sa fim si eu cu sotiorul singurei, ca de muuult nu am mai avut timp doar pentru noi doi.
Carmen, tu ce ai mai facut cu nunta fratelui sau a cumnatului, nu mai retin, ai fost sau ai trimis macar fetele? Ai mai facut analizele sa vezi daca ai imunitate?
Va pe toate si va urez rezistenta la caldura si va rog sa nu exagerati cu aerul conditionat, ca mai rau faceti, dati dintr-o belea in alta! Pupici la burtici!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
26 +