Bobocei de sept-oct 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
veroboroda spune:
Neata, fetelor!.Eu nu am sommn, ma trezesc in fiecare zi la 5,30-6, nici azi nu am facut o exceptie. Mai rau e ca ma simte fii'mea si de 2 zile, ma trezesc cu ea la ora 7 la mine in camera. Azi am luat-o in pat la mine, ne-am iubit un pic si a adormit la loc.Profit si eu de faptul ca e liniste si mai racoare si ma apuc sa fac o saramura de peste, cu ardei copti pentru noi si un somotel rasol pentru pitica.
In alta ordine de idei....
Mami.ilinca,Anidaz, multumim de felicitari.
Anidaz , sa stii ca si eu am ceva greturi de cateva zile, de vomat nu vomit ca n-am vomat decat o dat in totata viata mea. Eu am zis ca poate e din cauza caldurii.
Kytana si mie imi place Antonia si Bianca prefera tot Antonia, in locul Alessiei, deci tati e in minoritate.
Kytana,Bob, pupam fetele singure....nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa stati singurele, pe caldurile astea si mai ales ca se apropie vertiginos, momentul mult asteptat.Sa aveti grija de voi, sa nu faceti efort si bebelusii sa stea la copt pana la termen.
Eu nu stiu ce as face daca tati ar trebui sa plece, sa ne lase singure , cred ca as intra in panica. Noi de 11 ani de cand suntem impreuna nu am stat despartiti nici macar o zi.
Pup, fug la treaba, o zi racoroasa va doresc.
stella87 spune:
Neata burtici
Am calculatorul in sufragerie, deci pot sa mai intru pe net. Dormitorul e in constructie, abia astept sa fie gata
V-ati pregatit pt cele 41 de gradee? Kytana, e la fel de cald in Alexandria Eu n-am AC deci o data la 5 min trebuie sa le precizez celor de langa mine ca n-am aer, m-am saturat sa ma plang, dar chiar e greu. Azi-noapte la 3 jumate nu mai puteam sa dorm de caldura
Am obserat ca miscarile lui bebe au inceput sa devina dureroase. Va ziceam ca ma impinge, nu mai are loc sa loveasca, iar cand o face simt un junghi puternic. M-am trezit tot in toiul noptii indoita de durere. Eu cred ca va fi un bebe tare voinic daca de la 32 de sapt simt asa un disconfort. Si loveste peste tot. Sus il simt sub coaste, in laterale pana in zona rinichilor, jos la osul pubian, e peste tot bebele. Ma simt un pic depasita de situatie, ca si cum nu mai am cum sa ma extind pt el. Nu stiu daca e normala senzatia. Ma gandeam ca senzatia asta o sa apara tarziu, aproape de termen, nu de acum. Ieri mi se intarea burtica cand misca bebe, o simteam grea de tot si ma durea asa in exterior, o durere constanta, m-a durut cateva ore pana am adormit. Am luat un no-spa, dar n-a avut mare efect. Va confruntati si voi cu asa ceva? Eu clar intru in panica pt ca stiu ca tre sa merg la doctor si normal ca tre sa am ce intrebari sa-i pun :))
Va si sper sa depasim cu bine weekendul asta de foc, iar de luni chiar sa se raceasca, sa respiram si sa linistite.
fericita 31+ cu
Kytana spune:
Cand ma gandesc la noi pe caldurile astea, parca vad o serie de pui pieptosi la rotisor.
Sa imi fie cu iertare comparatia
Venii cu greu pe strazi de la doctor. M-a chemat destul de tarziu, cand soarele deja isi arunca sagetile
de foc inspre pamant. In spital m-a luat cu ameteli. Nu, nu mi s-a facut rau. Ci mi s-a zbarlit pielea pe mine
vazand conditiile de acolo. La sectia de Gineco erau niste batranele, operate, carora li se schimbau pansamentele.
Toate erau cu banutii in mana, miscandu-se anevoios, cu pungutele cu sange dupa ele. Mi s-a facut mila instant.
O doctorita blonda, boita la ochi, le chema pe un ton taios si ne irita cand acestea nu se miscau suficient de repede.
M-am uitat la programul de vizite, am luat o gura de aer si i-am spus puiului de pinguin, "Moatza mica, tu sa vii in weekend,
sa vina tati tau sa ne viziteze cat mai mult!" Programul de vizite dupa cum vi-l puteti imagina: L-Vintre 15.00 - 19.00.
La sfarsitul de saptamana, ceva mai ademenitor, 12.00 - 19.00. Nr. de vizitatori acceptati este 1.
In drum spre casa meditam. In doctorita am incredere. In corpul meu, am incredere. Dar mai departe? Dupa expulsie? Teama mea irationala
este ca imi vor schimba pinguinul mititel in maternitate sau pentru ca nu voi sti pe cine sa ung, se pomeneste sarmanul rotofei
cu vreo frumusete de infectie, iritatie, sau orice s-ar putea gasi intr-un spital cu pereti crapati, usi coscovite, praf si var cazut peste tot
si o aparatura din 1900, mai pe toamna asa.
As fi vrut sa am cum sa fac sa nasc la o clinica privata, unde sa ma poate asista doctorita mea. Acum dansam cum ni s-a pus muzica, inapoi
nu pot da. Pinguinul dansator e bine, cu caputul in jos, se balangane in burtica si raspunde clar la sucul rece de portocale.Vrea mereu tot
mai mult! Dl. col e lung si pe pozitii, dna placenta are gradul de maturare corespunzator, iar puiu' d'om are unde inota in lichidul existent
din abundenta. Este cam cu 1 saptamana mai maricel, de, vrea sa fie galant si sa ajunga mai devreme la intalnirea cu dl si dna pinguin.
Saptamana viitoare ma inteapa, facem un HLGsi o uro-cultura.
Destul am palavragit despre mine.
Vero, ce norocoasa esti tu, sa te iubesti cu piticuta ta. Cred ca te unge pe suflet cand o vezi cum vine la tine.
Am salivat nitel la felurile pe care probabil pana acum le-ati si devorat, noroc cu servetele am stres repede tastatura, altfel nu mai aveam la ce sa va scriu. :p O imbratisare mare-mare Iti doresc sa fii mereu cu sotiorul langa tine,
sa va rasfete si sa va simtit impliniti!
Esti uber-norocoasa ca nu stii ce este sa dai la bobocei.Raul de masina, de miscare si de mirosuri puternice nu m-a ocolit, asa ca pt mine orice excusie
ma sperie :)) In sarcina insa nu am avut mai mult de niste greturi finute si fite la unele condimente.
Anidaz, sper sa fie pe fondul caldurii care ne tampeste si la propriu si la figurat.
Stellaaa!! Cum merge, cum merge? Mie mi-a placut in Alexandria, am fost de cateva ori. Mama mea este din Teleorman, dintr-o comuna pe langa Videle si am avut de cateva
ori ocazia sa ajung si in Alexandria. Imi imaginez cat de greu poate sa iti fie fara AC. Dusurile nu te ajuta? Unul dusulet rapid, doar cu apa potrivit de calda, poate
reuseste sa mai racoreasca brotacelul din burtic. Voinic ca bradul va fi. Daca nu s-ar fi miscat, tot ingrijorata ai fi fost, stii nu? Poate cand s-a intarit burtica
au fost contractii BH? Si mie mi se intareste cand se misca. Mai ales cand baga un piciorus in coaste. Il cert duios si i se face mila de mine si-l mai retrage:))
Cand mergi la doctor? Saptamana asta?
Aveti grija de voi burtici, feriti-va de caldura, nu ca nu ati sti si voi deja asta. Va pup cu drag!
28+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]
lalu85 spune:
Salutare burtici
Noi ne-am trezit pe la 10 azi si ne-am apucat de curatenie acum am obosit am facut repede un dush si acum ne odihnim....si maine trecem la tura a doua de curatenie
Si mie imi este cam rau, sunt putin ingretosata
Va pupi
lalu85 34+ cu
stella87 spune:
Kytana, te-ai gandit sa-ti faci un blog, ceva? M-a amuzat stilul in care ai povestit ce se intampla in spital. (Ps. Despre ce spital e vb?) Chiar ai talent la scris, ti-o zice cineva care lucreaza in domeniu Desi subiectul abordat este extrem de trist, ce se intampla la noi in spitale. De batrani mi-e cel mai mila. Eu am renuntat la doctorul de la stat din cauza atitudinii sale delasatoare si pe alocuri mistocare si mi-am zis sa nasc la medlife. Crede-ma ca banii nu ne dau afara din casa si o sa facem niste sacrificii din care sper sa ne revenim. Dar ma ia cu groaza cand aud, vad scene din cele cum ai povestit tu. Si am asa o boala pe asistentele astea scarboase care te trateaza infect doar ca sa le vari in buzunar cateva bancnote de 1 leu.
Da, cred ca am acele contractii BH nedureroase, ceea ce pana la urma e un lucru bun. Corpul se pregateste. Ah si da, daca nu ar misca, as intra in panica, deci e mai bine asa :)))
Felicitari pt bebicul tau care si-a luat deja pozitia de iesit din burtica si ma bucur ca toate masuratorile sunt bune. Eu marti ajung la medic.
Si eu ma consider norocoasa, in sarcina n-am varsat decat o data. Greuturi am avut insa de dimineata pana seara si mofturi la mancare, heh, parca a trecut un secol de atunci.
In schimb, acuma am si eu reflexul sa vars de la aciditatea din stomac plus caldura, dar ma calmez daca beau apa.
fericita 31+ cu
Bob_Pixel spune:
Hello, bulinici!
Ne-am plimbat si noi azi, am fost pana la Ikea sa-si comande ai mei bucatarie. Cred ca am vazut vreo 25 de gravide, FARA exagerare. Suntem muuuulte
Stela, in momentul asta, te invidiez. Vreau si eu bataie de la bebe, al meu e suuuper lenes. Tickerul ne zice ca doarme in mare parte din timp si nu are spatiu de miscare. Al meu ia ad literam ce scrie acolo si staaa si doarmeeee. Misuna de cateva ori pe zi, cu economie, sa nu slabeasca, te pomenesti. Imi raspunde dimineata si seara cand mangai burtica si-i povestesc vrute si nevrute. Dar adineauri, de exemplu, deloc nu s-a lasat trezit. Asa mi-e dor de trimestrul 2 cand misca non-stop si ma bocanea zi lumina!! Sunt dependenta de bocaniturile lui/ei
Kytana, ma cam sperii ce zici tu acolo. Am vazut ca ai scris ca mergi la control la Elias, unde o sa nasc si eu. Din cate am identificat "locatia", dupa babutele operate, cred ca te referi de culoarul de OG2, nu la zona de maternitate. Sper ca o vor igieniza pana nastem noi, in septembrie
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
Kytana spune:
Am dormit pana mai adineauri si acum ma simt atat de fresh incat as putea sa urc un munte. Sau mai bine, nu
Bob,da, intr-adevar este vorba de culoarul OGII. Mi-a sarit in ochi un scaun cu rotile pe care era varuit OG II. Tu ai vazut maternitatea? Planuiesc sa fac o vizita - vad eu cum ma strecor - Tu la ce doctor mergi acolo? Daca te-am mai intrebat, iarta-ma,nu imi amintesc nici sa ma pici cu ceara.
Am inteles ca ar urma o renovare sau ceva, acum sa vedem ce va mai fi pana la toamna. Pana atunci trebuie sa trecem de fiebintelile astea.
Asa multe gravidute la Ikea? Interesting... Faceau cumparaturi pentru bebi, a? Grauntele tau de grau a crescut asa bine incat sta linistit sa nu te loveasca cu labutele adorabile Se gandesc sa o lase pe mami, macar pana la nastere linistita iar apoi va fi cel mai vioi pisoias
Hihihi Stella, nu am mai scris de mult asa. Prin liceu ardeam niste compuneri de-mi baleau colegii ascultand. Ma bucur ca ti-a placut si multumesc de aprecieri.
Am o prietena care a nascut la Medlife si a fost extraordinar de multumita. Eu am ramas la Elias datorita dr. la care merg.Desi profeseaza si la Sanador, la intrebarea mea unde ar fi mai bine pentru bebe sa nasc, nu a ezitat sa imi raspunda Elias. Banuiesc ca stie ea ce stie!
Treaba aia cu refluxul mi se pare atat de... nepotrivita! Nu te poti bucura mai de nimic. Yuck! Dar orice sacrificiu, oricat de mare/mic merita si vom uita de toate cand ne vom vedea cu galustele acasa
Lalu, ce mamica harnicuta esti tu! Si curajoasa! Eu nu m-as fi incumetat pe caldurile astea sa fac curatenie Spor si iarasi spor! Dar nu obosi burticul ci rasfataaa-l cu di toati
28+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]
stella87 spune:
Bob, pe caldurile astea probabil ca bebele tau sta si el linistit. Oricum e normal sa nu mai simtim miscarile atat de puternic incepand cu 32 de sapt, am citit. Stai sa vezi ca peste doua zile o sa incep sa ma plang pe forum ca nu mai simt nimic Am observat si eu ca la mana mea reactioneaza cand imi mangai burtica el loveste fix in punctul acela. Dar daca ma atinge sotul sau oricine altcineva, se intimideaza si nu mai misca. E un adorabiiil, mi se pare magica legatura asta dintre noi doi. Oricum sotul n-a prea stat cu mana pe burtica, nu prea i-a vorbit si o sa-l incurajez sa o faca. In schimb, mi se misca burta asa de tare ca pot sa-i arat cum misca, fara sa mai atinga. Azi dimi chiar s-a minunat.
fericita 31+ cu
Bob_Pixel spune:
Kytana, eu sunt la dr. Parvu si unde e el, sunt si eu. In afara de Regina Maria, ca e mult peste bugetul nostru. Poate l-ai vazut prin Elias, e un barbat la vreo 50 ani, foaarte inalt, subtire, cu ochelari si cercel. E o aparitie, oricum, dar are acele "people skills", care il fac foarte popular. Daca s-ar intampla sa nu fie in zona cand nasc, i-am zis ca nu-l vreau decat pe Kais, rezidentul lui (tenul masliniu, nu foarte inalt, rotunjor si chelios ), un doctor originar din Siria, iarasi foaarte ok pe partea umana si am incredere in el ca, asa cum m-a asistat la Bob si m-a ingrijit si m-a bibilit, imi poate "livra" si dragonelul meu scump.
N-am fost sa vizitez maternitatea, am tot amanat sa fac asta. Eu am fost internata in OG2, 5 zile in 2010, cu Bob si mi s-a parut acceptabila locatia.
P.S. hmmm, interesant, cum m-am gandit la doc P, cum misuna bebe, ii place de domnul doctor
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
lalu85 spune:
Fetelor bebelinul meu este ff vioi are activitate intensa mai mereu...bine, mai putin cand doarme dar in rest...e un nazdravan
Abia astept luni sa-l vad....sper sa ne dea dr. o vestre buna, sa ne spuna ca a crescut destul...
lalu85 34+ cu