Bv Andrrreea,Danett&Alina! Hai Carmina&Anaoi! (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Urcat si coborat scari
Sex


Ile , mami de V si A ,



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Din experienta stiu ca la eco erorile sunt mari.Apoi sA iti tai burta... Pt ce ? Plus ca ii furi copilului din zilele din burtica, pana la 42 de sapt ai timp sa nasti daca e totul ok


Ile , mami de V si A ,



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Miruna ffff emotionanta povestea nasterii iar gemenasii sunt suberrrrbiiii....Cum reusesti sa te descurci singura cu doi bebelusi? Mie mi s- a parut greu la inceput cu unul dar cu doi.


Alina faptul ca este mai mare ecografic nu inseamna automat ca ai diabet.Glicemia si celalate teste le-ai facut?

Fleur imi place optimismul tau, vad ca va acomodati din ce in ce mai bine cu Eric.

Eu sunt super obosita suntem pe ultima suta cu renovatul dar sunt o groaza de lucruri de facut, chiar si aranjatul unui sertar imi ia o ora si mi se pare obositor.
Desi la kg. am mai putine ca la Ana. burtika e mai mare asa ca unele don rochitele de gravi de la ea, ma strang peste burtik asa ca trebuie sa programez o sesiune de cumparaturi.

In rest bebe al meu e ontro pozitie ciudata de azi am impresia ca sta non stop pe rinichiul meu stang si ma doaaareee..

I curaj mami, e normal sa fie un pic gelos, lasa-i timp si spatiu sa evalueze noua dituatie .Important e sa se. simta inclus in programul vs., sa- i spui ca il iubesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Eu am baut un sirop naturist care contine fier si are avantajul ca nu constipa.





ce sirop? un link ceva? ca imi vine sapt viitoare o ruda din germania si as ruga o sa imi aduca

ms



Uite www.amazon.de/s/?ie=UTF8&keywords=kr%C3%A4uterblut floradix&tag=googhydr08-21&index=aps&hvadid=7683650502&hvpos=1t2&hvexid=&hvnetw=g&hvrand=13199352641509335204&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=b&ref=pd_sl_3z57uifriy_b" target="_blank"> asta ] l-am baut eu.


Niccostea,Ilenutza
,parca mi-ati luat vorbele din gura:
Scrisesem un mesaj si l-am sters de frica sa nu pornesc polemici.
Tocmai scriam ca nu inteleg graba asta de a scoate copilul din mediul lui asa cu forta.Parca nimeni nu e curioasa sa ajunga la 40 de saptamani si prefera sa-l shocheze pe bb scotandu-l mai repede afara.
Eu sincer imi doresc sa ajung la termen si daca trec 2-3 zile peste tot nu ma supar.Macar stiu ca e copt bine.


www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)



37+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fetelor, nu vreau sa va sperii dar daca ajungeti la 39 de saptamani, trebuie monitorizat BB f bine si des. Trebuie verificata placenta in ce stadiu e, lichidul, etc...ca treaba e cu dus si intors. Dupa 40 de saptamani trebuie stat zilnic cu ochii pe el ca am vazut si cazuri dramatice vis a vis de aspectul asta.


10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giulia_S spune:

felicitari mamici, sa va dea Domnu sanatate sa-i puteti creste pe cei mici asa cum va doriti!
eu am nascut anul trecut, dar pe 9 iulie - ma cuprinde o nostalgie, imi aduc aminte ce minune am luat pentru prima data in brate, dar si ce calduri am prins, cum nu-mi venea lapte, cum m-am apucat de bocit, cum m-a cuprins depresia (astea-s partile naspa), etc. Si acum, cand il vad cat este de simpatic, imi vine sa mai fac unul.
La indemnul unei mamici de pe forum, va povestesc despre pernele ptr gravide si pentru alaptat: pe www.pernegravide.ro sunt 2 modele de dormit & alaptat la 95 si 120 lei si un model doar ptr alaptat, la 75 lei. Tot acolo, daca inca va ganditi sa faceti achizitiile ptr camera lui, este si o varianta de set de lenjerie ptr patut, cu tot ce-i trebuie lui, cel putin un an si jumate; sfatul meu e sa va opriti la perna, puneti pe altii sa va ia cadou (pe care oricum vrea sa vi-l ia) lenjerii si chestii pt bebi.
Sarcina usoara si nastere de nota 10 pentru burtici, sanatate, noroc si lipsa colicilor + lapte ptr mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu sunt de principiu lui daconst,..
ideal sa vina bb cand e el pregatit

nu imi place absolut de loc ideea de cezariana la rece (bine,nu imi place ideea de cezariana si tare mi am dorit ca macar tura asta sa pot incerca natural, dar dc tot o faci macar sa fie la cald....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_29 spune:

Multumesc mult pt incurajare...si eu sper sa fie ok si sa nu imi iasa diabet,doctorul este de incredere cu el am nascut si baiatul si a fost ok,nu stiu acu ce i se pare asa eu am luat in greutate doar 11 kg iar bebelina la 34 s calendaristic are 2900 gr nu mi se pare mare doar k exista difereta de saptamani....m-am saturat de drumurile pe la spital speram sa fie totul ok,,,,
A...si inca ceva va spuneam de durerile de burta..din ce in ce parca sunt mai intense,am dureri k la menstruatie chiar ma duc la baie foarte des ma simt cumva uda....scz dc v-am zapacit
Of Ali te inteleg..si mie imi este frica cu baiatul nu stiu deloc cum sa procedez deoarece el este si o fire mai neastamparata...

Va multumesc pt sfaturi si multa sanatate la mamici si bebelusi...


Mami de Cristian-Andrei (19.11.2008) si +34 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mai fetelor, nu imi vine sa cred ca am iar un bebe mic, nou nascut. Mi se pare minuscul -- si chiar este,mfata de ceilalti ai me de 3.8 -- 3.5 kng, Jefferson are doar 3.2kg.... Si e un lenevel, de o ora ma chinui sa ii dau papa si nu reusesc.

Nu mai pot sa scriu, ca vad dublu de lac calmante, dar va pup!

Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Va multumesc de sfaturi .
Dupa frisonul de dupamasa m a apucat febraCeea ce m a facut sa imi dau seama. Ca nu are cum sa fe de la lipsa de calciu.am sunat Dr si mi a spus sa iau un algocalmin ,un paracetamol si o aspirina. Ca nu il afecteaz#259; pe bebe.sper sa. Fie a#537;a .oricum le am doar atunci ca am fost panicata dar nu voi mai lua.mie frica ca nu stiu de la ce poate fi ca nu m#259; deranjeaz#259; nimic.maine m#259; duc sa vad.va pup pe toate noapte buna

Mergi la inceput