Bv Andrrreea,Danett&Alina! Hai Carmina&Anaoi! (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu de vineri dupa amiaza zac in pat :(
balanta ai toata admiratia mea pt cum ai rezistat.eu dupa 2 zile sunt cu nervii, nu mai pot

dar de vineri hemoroidul meu e tare mare, nu pot sta in fund, nu pot merge, ma ustura/doare groazniv :(

dau cu creme, pun supozitoare, fac bai de sezut dar nu vad nici o ameliorare

biribu,dianami altrernez cremele recomandate de voi + dim supozitor cu carpicon si seara cu ultraproct. in cate zile ar trebui sa vad o minima ameliorare ?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

a, si ieri am avut vreo 4-5 contractii dureroase plus nspe intariri de burta nedureroase desi am stat numai in pat

in timpul unei contractii ma gandeam cu groaza cat de naspa ar fi sa doara cezariana in fata si hemoroidul pe partea ailalta

freedelia cum reusesti la 4 zile de la cezariana sa iesi la plimbare cu bb in wrap? care e secretul?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Multumesc fetelor pentru sfaturi , aseara am ajuns la camera de garda , nu a vrut sa manance si pace , i-a recoltat sange pt analize , a urlat micutul de ti se rupe inima ... analizele sunt destul de nesatisfacatoare , icterul a avansat iar celelalte val sunt la limite inferioara , mi s-a recomandat sa stea afara o ora pe zi la lumina si sa-i dau sa manance non-stop ca este deshidratat la greu si sa nu ajungem pe perfuzii . Azi noapte a fost mai bine , a mancat destul de mult dar cred ca s-au instalat colicii cu succes , de la 10 seara si pana noaptea de 2 si jumatate s-a strans si a urlat ca din gura de sarpe , se chinuia sa elimine gazele si il durea burtica rau . Da ft grea acomodarea cu BB sper sa reusim cat mai repede sa depasim momentele astea grele . O sa incep sa ma mulg sa vedem concret cat mananca , luni o sa vina pediatra sa-l vada , poate ma mai invata ceva .Acum este cu tati la plimbare , la soare
Va pup pe toate

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi
multumim de ceai.

porumbita imi pare rau ca nu te simti ok.nu stiu sa te sfatuiesc ce sa faci cu hemoroidul

of of laura.imi imaginez ce greu iti e pana va intrati in ritm.spune mi te rog cum il tii o ora la lumina?fara body?si nu e oare prea cald ptr ei la orele astea afara?si al meu mai are icter si l as scoate dar mi se pare prea cald.aseara l am scos pe la 8 jumate noua.dar atunci nu stiu iara daca are efect ca nu mai e soare.tie cum ti a recomandat?sau nu conteaza?

noi cred ca inversam ziua cu noaptea sau nu stiu ce sa zic ptr ca ziua doarme neintors ,ne rugam de el sa mai stea treaz sa ii vedem ochisorii(rafi in mod special)iar noapte se pare(deja a 2 noapte)sta cate 3 ore treaz.nu plange,dar e destul de agitat.se intoerce,se foieste...cauta disperat dupa tzitzi iar cand io dau isi face greata si o arunca afara.dar nici nu apuca sa traga sau ceva.azi noapte m am dus si le am spalat de 2 ori ca nu m ai stiam cu ce dus gel m am saplat si ma gandeam ca nu ii place mirosul...dar tot asa a facut...am incercat sa ii dau si lp dar l a scuipat cat colo...nu stiu ce o fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Deci ma omoara asta cu mancatul. Am inceput prin a manca normal. A fost bine la inceput. Acum aud pareri pro si contra inclusiv prin carti. Nu mi-e clar daca pot sa mananc cartofi, rosii, mere. Ba face kk des si ff moale, ba nu face cate 12 ore. Nu mai inteleg nimic. Ca sa nu mai zic, ca eu nu mai stiu ce sa fac de constipatie. Nu merg nici supozitoarele si e pe cale sa apara o fisura/ hemoroid. Apropos eu folosesc hemorzon pt asta si e ok.

Laura, imi pare rau sa aud ca bebe are probleme. Da-i la biberon/seringa ca sa vezi cat papa. Eu am inceput sa-i dau completare lp dimineata ca se pare ca laptele de la 7 nu e satios si desi papa 90-100 ml, tot cauta cu gurita. Pt colici eu ii dau infacol de uk. E mult mai bine cu el.

Ali, asta cu fusul orar e grea. Incearca sa nu mai speli sanul cu gel de dus inainte de masa, ci doar cu apa. Si lasa si niste lapte pe san, ca el vine dupa miros.

Mi-a venit videomonitorul...alta viata. De 2 nopti dormim fiecare in patul lui si il vad cand se trezeste sau il aud. E mult mai confortabil cu el, ca mai putem face si altceva ziua, nu sa stam numai cu ochii pe el. Cool

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Fetelor curaj dupa cateva zile/sapt. o sa va acomodati unii cu altii si nu vi se va mai parea asa greu.

Carmen bebe poate iesi mai greu dupa Lp pe care il dai in completare.

Porumbita sorry stiu ce dureros poate fi, de ce nu folos.o sg. crema si sa astepti rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Neata, fetelor,
Eu am dormit mai mult azi, dupa noaptea alba de ieri.
Imi place ca acum sunt multe mamici pe forum si mai inteleg si eu cum o sa fie dupa ce nastem.
Altfel, noi suntem bine sanatosi, cam bosumflata eu ca snt ca un balon si nu pot face nimic, dar bb se distreaza prin burtica, deci e ok.

Am vazut pe lista de pe prima pag ca ieri a fost ziua cristinei1984, stiu ca nu a mai intrat demult, dar LA MULTI ANI oricum!!!!

Sa aveti o dumnica frumoasa!

34+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Laura: pare rau de mititelul tau ca se acomodeaza mai greu...

Carmen: pai daca era bine cu mancatul normal, de ce mai apleci urechea la alte pareri? Lasa domne astea, fiecare cu ideile ei, tu daca vezi ca ce mananci nu il deranjeaza pe bebe, baga in continuare. Oricum e unul din subiectele alea in care nu exista adevarul absolut, fa tu ce simti ca e bine pt tine si puiul tau, ca nu e vreo reteta universal valabila! Cred ca mai rau faci daca incepi alaptatul mancand "de regim" pt ca se creeaza premiza ca gustul laptelui sa se schimbe cand incepi sa introduci fructe/cruditati si atunci bebe va simti. Daca le mananci de la inceput, se obisnuieste asa.

36+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Laura, Ali, imi pare rau ca bb-ii au icter si sunt ba prea somnorosi, ba prea agitati. Am trecut si noi prin etapa asta. In ziua 5 panicati ne-am intors la spital cu el ca, continua sa scada in greutate dupa venirea acasa. La spital f relaxati, nici nu i-au luat sange, mi-au zis ca, intr-adevar in ziua 5 e maximul icterului, apoi incepe sa se retraga. I-au facut doar testul ala cu lumina infrarosie sau ce o fi si mi-au zis ca icterul e totusi moderat. Eu il tin dimineata cand bate soarele la noi in fata geamurilor mari de la balcon, in carucior. Si am inceput sa il scot si in parc, dar cate un pic ca a fost f f cald.
Pe masura ce vor papa mai mult, se vor hidrata mai bine, vor face mai mult caca si vor elimina icterul. Laura, ca al tau e mai micut, a inceput sa faca kk din ala galben ca o branzica, a terminat cu meconiul? Asta e semnul ca incepe sa digere corect.
Treptat lucrurile se amelioreaza si adaptarea isi face efectul.
Noi suntem mult mai bine si mai linistiti acum. A fost ieri doar mai agitat ca l-am scos un pic la mall, nu i-a placut, a cerut papa mai devreme si asa zbiera ca ne-am intors urgent acasa. In schimb acasica in mediul lui e linistit, papa, doarme si so on. Cand plange are o cauza precisa (pampers murdar, fomica...), colici inca nu, gazele le trage cu succes .

Carmen, subscriu total la ce a spus Aruba despre alimentatie. Mananca normal, am scris si eu mai sus ce e de evitat, sunt logice cred eu recomandarile (nu ce produce gaze, aciditate, miros puternic etc) in rest nu ai de ce sa te abtii. Cartofi, mere, rosii sunt ok! totul moderat si diversificat, cam ca in sarcina. Si multe proteine, calciu, fier + vitaminele ce le luai in sarcina.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Bravo Andrrreea
Bine ai venit Andrei David

Bravo Dannet
Bine ai venit Ecaterina

Bravo alinutzac
Bine ai venit Victor

Hai Carmina !
Hai Anoi !

Mergi la inceput