Bv Andrrreea,Danett&Alina! Hai Carmina&Anaoi! (49)
Raspunsuri - Pagina 19
ARUBA spune:
Un link util pentru mamicile care se confrunta cu primul puseu de crestere al bebelusului:
http://www.whattoexpect.com/first-year/ask-heidi/baby-growth-spurts.aspx
36+ Ana Grace
r_ocsy spune:
Salut !
Am avut musafiri zilele astea de mi-au ajuns pentru tot anul, i-am zis sotului ca de astazi nu suntem acasa pentru cei care suna ... ma dispera curiozitatea unora .
Ali : tot cam o ora ramane treaza si pitica mea, in mare parte sta cuminte in patut/landou , o mai iau in brate cand incepe sa planga, stam putin in povesti si o asez din nou in pat. In schimb daca ar fi dupa ea ar adormi la tziti non stpo, o mai pacalesc cu suzeta .
freedelia spune:
Salut! Am avut o zi plina si azi, am mers la biserica, bebe a dormit super bine desi era galagie mare (biserica protestanta, cantat tare, cu instrumente) apoi s-a trezit, apapat si iar somnic.
Apoi am mers iar sa vedem un apartament, ne-am oprit cu copiii la locul de joaca si acum suntem in drum spre casa...
Sunt obosita dar ma simt excelent, cred ca secretul sunt calmantele luate cu sfintenie in primele zile. Pentru ca am luat calmante puternice, nu am simtit durerea, asa ca m-am miscat repede si mult si asta cred ca a grabit vindecarea. Deja dupa 48 de ore de la operatie nu am mai luat decal ibuprofen, iar azi nu am mai luat nimic de dimineata... Asta cred ca e secretul...
Va pup xa am ajuns acasa
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali24 buna dimi multumim de ceai. of of laura.imi imaginez ce greu iti e pana va intrati in ritm.spune mi te rog cum il tii o ora la lumina?fara body?si nu e oare prea cald ptr ei la orele astea afara?si al meu mai are icter si l as scoate dar mi se pare prea cald.aseara l am scos pe la 8 jumate noua.dar atunci nu stiu iara daca are efect ca nu mai e soare.tie cum ti a recomandat?sau nu conteaza? denis leon(28.06.2012) rafael albert(25.05.2007) sunt o mamica fericita |
L-a scos sotul pe la 10.30 si au venit la 11.20 si o sa mai iasa pe la 5.30 si sa vina pe la 6 si un pic ca asteptam niste musafiri , ca altfel iesea mai pe la 6 . Ii dau o salopetica care se desface pe burtica cu sosete in picioare si manusi in maini si mai jongleaza sotul cu el , il mai desface , il mai inbraca in ora ... sa nu stea nici in continuu cu burta goala , asa cate putin .
Vaiii ce plange
Revin ...
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Porumbita pt fetele care au nascut deja: - ce produse vi s-au recomandat pt ingrijirea buricului lui bb - ce produse vi s-au recomandat pt ingrijirea taieturii de la cezariana 36+ |
Pentru bebe : alcool sanitar si baneocin pudra.
Pentru cicatrice : nimic
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Carmen_80 Fares la pliculet. Chimen, anason si fenicul. Mami de brotac Patrick Andrei nascut la 38 sapt, pelviana |
Pe mine nu ma constipa .
MITITICA82 spune:
AMR 19 ZILE si nu mai am rabdare
abia astept ziua de marti sa merg la control sa vedem daca bebe e pregatit sa iasa sau nu
noi am fost la Braila la Lacul Sarat si am tras o balaceala buna ca nu mai puteam de cald prin casa, sper ca nu i-am facut rau cu apa sarata domnisorului
fetele care nasteti natural cum va simtiti?
parca am uitat cum incep durerile, cum se rupe apa...
va pup si nasteri usoare in continuare
suntem pe final deacum incet incet se coc toate piersicutele
37+ Denis Gabriel
SI MARIA TEODORA 14.03.2009
maria0408 spune:
R_ocsy poate ar trebui sa treci peste etapa de politete daca ei nu constientizeaza ca aveti doi copii mici in casa si sa le spune-tii direct ca nu putetii primi vizite.
Pe mine ma termina fizic si psihic valul asta de caldura, in plus cea mica este si ea nervoasa si reusesc sa ma enervez si eu desii īncerc sa m#259; abtin, ca atare se agita si bebe din burtica , īncepe sa m#259; doara burta,, feti#539;a vrea aten#539;ie ... Si ast#259;zi tot asa am tinut-o
MITITICA82 spune:
ma doare burta si spatele ca la ciclu oare vrea bebe sa iasa???????
sau pt ca oi fi stat eu la pc toata ziua?????
37+ Denis Gabriel
SI MARIA TEODORA 14.03.2009