Clubul "babelor" FIV-oase 48

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ioana, my dearest si btw, tu esti unique
cand sunt cu hubby, totul in jurul meu dispare si nu-l vad decat pe el ..e mamaia nord, plaja misto (n-am mai fost demult, dar imi inchipui ca-i tot acolo) si seara, plimbarica pe pflaster pt 4 nopti e suficient si, la intoarcere, poate imi bag nasucul prin baneasa shopping city, macar de-o cafea la Starbucks, de ceva cosmeticale la mac, poate prind si reduceri la massimo dutti, alea
ma bucur ca puturosica ta (fff tare nick-ul) e ok si gasesti inca pretexte sa te expui in toata splendoarea pe la medici gorgious din Constanta..
girlz, eu ma retrag pt un WE prelungit de soare si amore la black sea-ul autohton, motiv pt care va pupez maximus si sper sa va regasesc vesele, frumoase, gravidite (qiao-bao, da?) si in rest, neschimbate

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

smaik, surioara mea creola cu pui balai, pai am intrebat si eu fetele care scrisesera inainte c-o pagina. Tie iti zic de-o luna ca ne vedem bortoase
qiao pai saptamana viitoare ai beta facut si iti mai ramane doar utro de plantat. Nu?
adriana cred ca mai bine urmarim meteo, vedem cand e mai racoare, stabilim data si locul, apoi ii dam sms-uri samirei zilnic, pe rand, ca sa nu uite.
Brigid cel mai mare brad are peste 4m. Da, ai dreptate cu mutatul, dar nu prea se poate, ca-n octombrie, in locul gradinii va fi deja santier. Bradul asta si unul cu aproape 1m mai micut, au fost "salvati" de sot. Anul trecut, in vara, s-a daramat o hala prin imprejurimi si vegetatia ar fi fost distrusa. Iar sotul, indragostit de tot ce-i verde, a venit cu camionul de marfa, cu 2 angajati si-a cumparat brazii. Apoi, pana-n toamna, a stat cu tratamente pe ei si cu furtunul, zi de zi. La casa asta stiu cam ce-mi doresc (am baile in cap, mobilierul, bucataria), la prima, n-am prea stiut.
Lara ete d'aia nu te alergam eu pe forum!

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Lara, distractie si relaxare maxima iti doresc! Sa iti iasa toate planurile exact cum le-ai gandit!!!

Ioana, stai linistita ca placenta gr 2 nu e mult pt 32 s. Clexane cat mai faci acum?

Ari pai daca bradutii au fost deja salvati o data se cheama ca aveti experienta, a doua oara va fi f bine, stiti exact cum sa faceti sa le fie adaptarea usoara.

Oricum, mutatul e quite an adventure...

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Smaick si tu fata draga esti mai mult decit binevenita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

clexane de 0,6.
Uschi mi-a zis ca sa stau pe 0,4 alternat cu 0,6 dar nu am ascultat-o
...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara concediu placut ; o baie si pt noi te rogggg.
Ioana te invidiez ca ai dus burtica la mare , as merge si eu , dar imi e cam frica ...
Aristica caldura va fi multaaa vreme cred eu, asa ca nu cred ca ne putem ghida dupa vreme . Gasim noi un locusor la racoare, undeva
Brigit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lara, distractie si relaxare placuta! Sper sa ajung peste 2 saptamani in vama...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

gata am si rezultatele de la trombo; se pare ca nu sunt mutanta ; sora mea are A homozigot si m-am cam speriat
qiao nu ai nici o pofta de beta?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

smaick ntz ! sunt cuminte pana luni-marti.
sambata vine iar Gugulush in gazda, de data asta sta mai mult asa ca am cu ce sa imi ocup si w-e.
in alta ordine de idei, canarul meu cred ca o sa inceapa sa dea lapte, a mancat cat o vaca - 15 frunze de papadie !!!!! nu imi vine sa cred ca mancat tot snopul ! or sa ii creasca in loc de pene frunze, ca tot naparleste acum. la celalalt nici nu se vede, abia daca a gustat. nici nu mai stiu cat si ce sa ii pun ca asta roade tot ... si eu care vroiam sa-l las liber prin balconul meu plin de plante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao, daca il lasi, va ciuguli din plante. Nu le mananca, dar vei gasi pe jos bucatele din frunzulita. Sa ai grija sa nu fie specii otravitoare. Daca nu ai perdele la balcon, nu il lasa pentru ca se va izbi de geamuri. Daca il vei lasa insa, va fi foarte fericit.

Mergi la inceput