Clubul "babelor" FIV-oase 48

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ana nu intelegi ca al meu roade tot !!!! am mai avut zburatoare, dar nu erau asa. asta iarna rodea la barele de plastic, acum s-a reprofilat pe inelul de metal unde ii pun cadita. in 2 zile aproape ca a papat un biscuite, o crenguta de mei de aia lunga a terminat-o cam in 3 zile, sepia lui e ciur, nisip i-am umplut la loc de 2 ori din decembrie pana acum cand pe punga scrie ca e pt un an; a intrat o crenguta de feriga la el in colivie si a facut-o franjuri, a scos si fire din prosopul pe care il are pe un colt sa il protejeze de soare. ce ma mir si ma bucur e ca nu se ingrasa. daca a mancat el si pe autostrada cand il aduceam de la Calarasi - colivie noua, coleg de camera strain, drum lung - de stres am crezut noi atunci ihii, sigur ca daaaa ! cred ca faptul ca e pofticios si mancacios l-a salvat cand a facut diareea aia severa de la antibiotic. daca ar fi liber ar veni in mod sigur la cine ii da mancare. Zburli e un delicat pe langa el, parca e o domnisoara de pension rusinosa care abia gusta mancarea din varful buzelor.
i-as lasa liberi pe amandoi, dar trebuie sa fac niste transformari in balcon. am geamurile de la balcon, plus cele de la sufragerie si bucatarie - 12 in total ! nu am cum sa pun perdele peste tot, mai ales ca lui Cipi ii place sa se uite pe geam si nici nu e o asigurare prea buna pt ca Zburli e mai iute si mai sperios. ar trebui sa pun plasa pe interior (nu chiar ca cea de tantari, ceva mai rara), sa se poata si agata de ea, numai ca iti dai seama cum ar arata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Dragii de ei...

Mergi la inceput

ana ti-am trimis niste poze cu dragalasii

Mergi la inceput

Am vazut, Qiao, niste scumpi...

Sa aveti o zi frumoasa si sper sa treaca cat mai repede caldurile astea infernale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Buna dimineata,

Va doresc o zi racoroasa si va ofer

"Pluteste drept inainte si, daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala."

--------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Ptr. mine azi este ultima zi la birou, plecam in vacanta si mi se pare ca trece tare greu . Luni dimineata cu noaptea in cap decolam
O sa fiu cu un ochi pe aici sa ma bucur si eu cu voi, da Qiao?
Va imbratisez si va apasat, fara exceptii

Mergi la inceput

many concediu placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineata!
Lara concediu placut multa relaxare si distractie la maxim!
Smaick ma bucur ca nu esti mutanta!
Ari, Ana ce imi place cand vb de casutele de la curte, asa de mult imi doresc si eu sa stau la curte dar na... mai e drum lung pana acolo, eu am crescut la curte si de cand sunt cu sotu stam la bloc si pot spune ca nu m-am obisnuit, ma bucura faptul ca si el isi doreste sa ne mutam la curte, am avut o perioada cand eram disperati si umblam dupa terenuri acum ne-am mai linistit ca trebuie sa facem fiv-ul.

pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Many concediu placut!!!!

Mergi la inceput

Many, concediu placut si distractie maxima!

Miky

Mergi la inceput