Clubul "babelor" FIV-oase 48

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Of, fetelor: mare, soare, concedii, weekend...hmmm, ce dor imi e. In seara asta plec de la munca direct spre mare si mi-a venit ciclosul cu surle si trambite. Sunt deja la prima pastila de piafen, zici ca-s drogy si mi-am mai cumparat si-un costum de baie minuscul. Sa vedeti cum o sa lipesc maine pe el un absorbant zilnic, infig ob-ul si-mi pun prietena sa se holbeze la dansa sa nu tasneasca ceva. Asa i-as pune maine un fermoar sau un dop, ceva, sa ma pot balaci in voie.
A mai intrat cineva in mare, cu flux abundent, cu o.b-uri? Are ceva? se scurge?...stiu ca-s intrebari cam ciudate...dar, totusi, a mai patit-o cineva?

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ari am incercat eu o data ca tot asa, muream de ciuda. eram pe coasta de azur si ma uitam de pe mal numai ca nu aveam flux abundent. ideea e ca asa de stresata eram ca doar am intrat, am stat max 5 min si gata cu piticul pe creier ca s-a imbibat apa de mare pe fir in sus pana la ob si acum il am pe ala plin de apa de mare in mine. am fugit sa ma schimb si asta a foast toata balaceala mea in mediterana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Of, fetelor: mare, soare, concedii, weekend...hmmm, ce dor imi e. In seara asta plec de la munca direct spre mare si mi-a venit ciclosul cu surle si trambite. Sunt deja la prima pastila de piafen, zici ca-s drogy si mi-am mai cumparat si-un costum de baie minuscul. Sa vedeti cum o sa lipesc maine pe el un absorbant zilnic, infig ob-ul si-mi pun prietena sa se holbeze la dansa sa nu tasneasca ceva. Asa i-as pune maine un fermoar sau un dop, ceva, sa ma pot balaci in voie.
A mai intrat cineva in mare, cu flux abundent, cu o.b-uri? Are ceva? se scurge?...stiu ca-s intrebari cam ciudate...dar, totusi, a mai patit-o cineva?

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Ari iti doresc un concediu minunat! eu anul trecut am fost la mare chiar cand eram la menstruatie si am folosit ob-uri, nu s-a intamplat absolut nimic, asa ca stai fara grija , si la mine vine flux mare in primele 2 zile.
Am uitat sa iti spun ca am stat mai mult prin apa dar il schimbam cam la 2-3 ore sau mai des ca sa fiu eu sigura ca nu colorez apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ari, eu am mai folosit OB pentru baitza si eu chiar am avut flux super abundent. Ideea e sa il schimbi cand iesi din apa cu unul uscat si totul va fi ok. Altfel risti sa te patezi.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ahaaa, deci numai eu am pitici in gradina de vara :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Multumesc fetelor

Lara relaxare si incarcare max de baterii.
Ari drum bun si relaxare max. Da si eu am intrat in mare in a-2a zi de cm, cu ob. M-am balacit mult si la iesire m-am dus direct la schimbat, a fost ok, dar pe plaja am fost tare stresata sa nu se intample ceva, sa nu dau in penibil, de piticii..

Mergi la inceput

sar'naaaa fetelor. Deci merge! Mi-am luat o cutie cu o.b-uri la mine si cred ca asa am sa fac si eu: intru in apa, stau muuult, ca inot pe toate partile, apoi fug la baie sa schimb ob-ul. Ma gandeam sa pun si backup-ul, adica, dupa ce ies din mare, sa lipesc si unul zilnic pe slip, sa fiu sigura ca nu curge nimic. Acum ma bucur ca am durerile alea mari azi, ca asta inseamna ca maine nu ma mai doare nimic, sau ma doare suportabil. Desigur, acum am impresia, ca si many (concediu placut, mami de Vlad), ca nu mai trece ziua asta.
miky nu e, soro, concediu: e o evadare din capitala. Duminica suntem inapoi. Voi cand/pe unde plecati?
ioana daca te duceai la Tanti Maria weekend-ul asta, stateam la taclale pe malul marii. Dar, daca va mai duceti pana la marea intalnire cu puicuta, sa zici, ca noua de saptamana viitoare ne vin prietenii de prin afara tarii si mai fugim pe la mare, asa ca ne putem intalni la o apa plata (tu) si-o bericica (eu)
qiao tu in vara viitoare o sa-ti faci griji despre ciclos si mare, cand il vei baga pe Superman cu picioarele in apa

Mergi la inceput

Ari intelesesem ca este doar o evadare m-am exprimat eu gresit , adevarul este ca mi-e gandul numai la concediu pe care nu stiu daca o sa il am, anul asta am avut ceva evenimente si o sa mai am, sper ca macar in august sa fac o escapada mai lunga.

Mergi la inceput

miky sper ca "evenimentele" nu-s tocmai rele, ci din alea, placute sau, macar usor de depasit. E bine si-n august, e bine oricand, doar evadare, concediu, plimbarica - sa fie

Mergi la inceput

Ari da, da...sunt din acelea placute nunti, botezuri, cumetrii , cel mai mult astept o nunta la Medias, pe 21 iulie.....mai este putin, unde am prilejul sa imi vad si eu rudele din afara granitei, ca doar asa ne mai vedem si noi, o sa fie super frumoas mai ales ca ardelenii stiu sa se distreze la maxim, asa de mult imi plac nuntile la ei (inclusiv orice petrecere este imposibil sa nu te simti bine).

Mergi la inceput