Clubul "babelor" FIV-oase 48

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

fetelor, in w-e o sa am 5 barbati in casa ! sotul, zburatoarele mele, Gugulush si ... Pippo, prietenul lui, ca nu are cu cine sa il lase deocamdata. sper sa nu ma fugareasca sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao puteam sa-ti las si eu un motan si-un caine - sa aveti lant trofic (masculin) hai ca acusica vine Superboy

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ari tocmai ce am vb cu hopefull si ea zicea ca e musai sa vina si barza, la cate zburatoare am in casa. asa ca poate mai echilibram putin fortele, 5 masculi ei 3 fete: eu barza si ... aia mica (asa au prezis consateanca ta si veve)
restul lantului trofic ar trebui cazat in dormitor, ca nu mai are loc pe balcon. deja ma gandesc cum compartimentez balconul, ca un porumbel zboara, unul nu. ei se mai incaiera si eu nu stau toata ziua acasa sa ii despart, plus ca trebuie sa am grija sa nu se duca pe colvii sa ii sperie pe aia mici. eheee ... distractie, antren. cine mai are timp sa se gandeasca la teste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

hello girls,
miroase tare a vacanta aici,mare,soare
am fost si eu la ocean in week-endul trecut intr-o minivacanta de 4 zile,a fost super frumos,am profitat din plin e incredibil,dar exista viata si e frumoasa
Smaik felicitari pt.sarcina si iti doresc sa fie asa cum vrei tu,abia astept vesti de la eco
Ana bafta multa saptamina viitoare la ungurasi
Aadina la fel iti doresc si tie,intilnirea cu Tayfun-ul sa fie fructuoasa,dar sa puneti planul in aplicare doar peste citiva anisori pt.bb nr.2
Qiao tie iti tin pumnii pt.cel mai frumos beta care s-a vazut pe aici ...am inceput sa ma gindesc serios sa-mi cumpar si eu ceva pasaret
Miky,vreau si eu cu tine la Medias ma intreb,poate sintem rude?

fetelor,va doresc concedii/escapade frumoase pe unde vreti voi si profitati la maxim

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Multumesc Daniela
Maine dimineata plec la turci, consultatia o am luni.
Va tin la curent.
Distractie placuta tuturor pe la mare sau munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Aadina, drum bun si sa vii cu vesti bune si optimista de la turci.

Daniela, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Aadina, pleci cu avionul? Imi spui, te rog, cat te-au costat biletele?

"Pluteste drept inainte si, daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala."

--------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Aadina, multumesc mult pentru PM. Acum l-am citit.

"Pluteste drept inainte si, daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala."

--------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Cu avionul ma duc. Pe bilete am dat 220 euro pt. 2 persoane. Ma duc cu Pegasus, era mai ieftin. Biletele le-am luat acum vreo luna in urma, daca le luam si mai repede erau 200 euro.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls.

si eu va doresc we minunat pe unde sunteti.

Mergi la inceput