Clubul "babelor" FIV-oase 48
Raspunsuri - Pagina 13
QiaoBing spune:
aadina muuulta bafta ! iti tin pumnii.
anaasta si tie la fel pt marti. atunci pleci sau atunci ai programarea ? sa stiu cum stau cu pumnii
eu am facut curatenie si acum sunt gata sa primesc musafirii cu pene. Nu stiu daca v-am zis, dar Pippo a cazut CLOSC ! cica cloceste de zor niste oua imaginare intr-o tavita de la papusi. am inteles ca la porumbei clocesc ambii parteneri (ce dragut !). si cum nu sunt cu toate tiglele pe casa, i-am facut rost de 2 oua de bibilica, macar sa aiba un scop in viata baiatul. cred ca lesin daca scoate si pui, il bagam in cartea recodurilor ! asa ca din seara asta inca 2 zile cel putin or sa fie 2 closti in casa
Week-end placut la toata lumea !
anaasta spune:
Doamne, Qiao, cat de dragut!!!! Sa faci poze daca sta closcul pe oua...
Marti am si programarea. O sa va scriu probabil a doua zi, miercuri. Ne intoarcem in aceeasi zi sau a doua zi, nu ne hotaram pana nu vedem cum decurg lucrurile pe acolo.
amaradia spune:
Aadina, zbor usor maine.Iti tin pumnii pentru luni, sa vii cu vesti bune.
Orice lucru ar fi, sau l-ai visa, poti sa-l faci, incepe-l numai.Indrazneala are geniu, magie si putere in ea!Incepe-l acum!"Goethe
--------------------------------------
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 hello girls, miroase tare a vacanta aici,mare,soare am fost si eu la ocean in week-endul trecut intr-o minivacanta de 4 zile,a fost super frumos,am profitat din plin e incredibil,dar exista viata si e frumoasa Smaik felicitari pt.sarcina si iti doresc sa fie asa cum vrei tu,abia astept vesti de la eco Ana bafta multa saptamina viitoare la ungurasi Aadina la fel iti doresc si tie,intilnirea cu Tayfun-ul sa fie fructuoasa,dar sa puneti planul in aplicare doar peste citiva anisori pt.bb nr.2 Qiao tie iti tin pumnii pt.cel mai frumos beta care s-a vazut pe aici ...am inceput sa ma gindesc serios sa-mi cumpar si eu ceva pasaret Miky,vreau si eu cu tine la Medias ma intreb,poate sintem rude? fetelor,va doresc concedii/escapade frumoase pe unde vreti voi si profitati la maxim c`est la vie,pas le paradis |
Daniela,doar ce am aflat ca rudele din Canada nu au cum sa vina la Medias .... hai la nunta ca mai este loc .... iti zice ceva Doru Dumbreanu?
Aadina, Ana bafta multa si sa veniti cu vesti bune!
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Daniela,doar ce am aflat ca rudele din Canada nu au cum sa vina la Medias .... hai la nunta ca mai este loc .... iti zice ceva Doru Dumbreanu? |
daa,cred ca am fost vecini de cartier in tinerete,el era ceva mai mare decit mine,in jur de 40 de ani si cred ca a plecat prin strainataturi Anyway,nu cred ca sintem neamuri ,distractie placuta la nunta si salutari mediesenilor
c`est la vie,pas le paradis
MeAlex spune:
Qiao, daca sta cat trebuie closcul, s-ar putea sa mai ai doua mici inaripate! Imi plac foarte mult povestile tale despre inaripate.
In rest, cum te simti?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
aristica spune:
buna dimineata, babute dragi! Am avut 2 zile si 2 nopti ca-n facultate cu dezmat, soare, apa, dezmat si tot asa N-am avut probleme cu ciclosul, ob-urile au facut fata cu brio. Sar'na pentru sfaturi.
qiao maine sau poimaine vi cu beta?
aadina bafta maxima cu Dr. Tayfun!
miky, daniela ce faina e discutia voastra, ar fi si mai fain chiar sa fiti rude de gradul3, 4...cine stie?
ana succes maine!
alex tu cum esti cu planul bebe?
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
QiaoBing spune:
Neata !
ufff, ce w-e am avut ! duminica am stat numai dupa coada "musafirilor" inaripati. Pippo a primti 2 oua, dar nu de bibilica ci de gainusa. bineinteles ca s-a speriat de ele si le-a evitat. Pana la urma i le-am luat. Mi-a cantat aproape toata ziua de am crezut ca o sa vina vecinii sa vada ce se intampla. E intr-o perioada f ciudata, indragostit lulea de niste ghemotoace de hartie colorata si zboara peste tot dupa ele. cum balconul meu nu e cat casa poporului a trebuit sa zboare mai mult ca un colibri Gugulush a fost un cuminte. A stat pe dulapiorul lui si l-a lasat pe zapacit sa se iubeasca cu gonflabilele lui. cand l-am dat jos sa nu se fiarba de la atata soare s-a dus si l-a sustinut moral pe Pippo care clocea de zor ouale lui imaginare. F cuminti baietii, nu s-au batut, atata doar ca atunci cand Pippo dadea din aripi ii dadea jos de pe bara pe inaripatii mei - ii lua curentul
Azi noapte Pippo s-a mutat, saracutul, s-a culcat intr-un loc si s-a trezit in altul. Dar parca tot mai rau imi pare de Gugulush care l-a cautat disperat dimineata si cand am plecat inca facea curse si incerca sa iasa prin geam convins fiind probabil ca Pippo a zburat afara.
Aaaa, sa va zic cea mai tare faza ! deci Pippo toata ziua a curtat tot ce a vazut in fara ochilor si a facut sex cu iubitele lui. Seara m-am dus sa il mangai la un mom dat si pe Gugulush care s-a repezit la mine si a facut sex salbatic cu mana mea Asa ca dupa a 2-a tura, i-am zis cu nonsalanta "100 eur, aici in cartier e 50 scurta " Sa il vad cum plateste acum !
Sotul a suferit cel mai tare fiind pe locul 5.
Si-am incalecat pe o sa si v-am spus povestea mea de porumbita gonflabila
Pupici
samira33 spune:
hello fete cucuiete.
ce faceti???
va doresc o saptamana minunata.
din amintirile mele....qiao se testeaza saptamana asta...si o alta prietena draga sufletului meu se testeaza saptamana asta...asa ca eu tin pumnii fetelor.
despre altcineva nu mai stiu daca s-a mai gravidit.
mi-am facut corectia la pleoapa...a durut ca naiba...nu-mi vine sa cred ca m-am dus de buna-voie la chinuniala.
si nu numai ca m-am dus de buna-voie dar m-am si programat Joi pentru buze ...ca apoi pleaca tipa 2 saptamani in vacanta si abia dupa 1 August mai putea sa ma faca si nu mai aveam timp sa facem corectia pana plec in Turcia.
maine mi-am facut timp de mani-pedi si epilat...Miercuri sunt la masaj si la electro...pai ce mama ma-sii!!!
acum am toate datele problemei si am inceput sa-mi ordonez programul cat mai eficient posibil si mi-am strecurat si 2 ore pentru sufletul meu pe zi.
asa ca.....girls...de saptamana viitoare sunt disponibila pentru suculetz.
va pup....aveti grija de voi.
samira33 spune:
la ora 14,00 am o intalnire si am neshte pleoape umflate si rosii...MI-NU-NA-TE!!!!!!!!
zici ca am plans toata noaptea ...