Clubul "babelor" FIV-oase 48
Raspunsuri - Pagina 14
QiaoBing spune:
Ok, deci am confirmarea, z12 de la ET beta 1.2 Ma asteptam la rez asta, senzorii mei nu au dat nici un semn ca ar putea sa fie altfel.
Progesteron 10,2 ng/ml. Nu stiu ce e cu analiza asta. Cand am facut-o la synevo in z21 era in echivalet cam 26 si am continuat in acelasi ritm cu plantatiile. ma bate gandul sa fac si o eco repede sa vad cum e endo. nu de alta, dar sa stiu daca merita sa merg la cehi sau s-a defectat de tot instalatia la mine.
si sa ma treceti si pe mine pe listuta de la suc !
olimp spune:
qiao imi pare nespus de rau
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
QiaoBing spune:
samira era de asteptat ... embri nu a fost prea grozav din start, endo cu fitze. gaina batrana, de
Am fost in w-e asta in casa 2 closti imaginare - eu si Pippo !
QiaoBing spune:
stau si eu ca aristica si ma gandesc ... daca acum e 1.2 (abia tarziu am realizat ca nu e < 1.2) si eu pana vineri am simtit "ceva" sa deduc ca iar s-a prins mititelul cu un degetel, dar nu a fost suficient de puternic. vad ca Albu nu a zis inca nimic, asa ca am facut si plantatia de pranz, sa fie acolo in caz ca m-o pocni paranoia mai tarziu sa nu ma apuce si regretele.
edit: cred ca deja sunt in sevraj. hmmm ... ce raspuns visez eu oare de la Albu la valoarea asta ?!? ma duc sa imi plimb neuronul ca e pacat sa o ia razna tocmai acum.
anaasta spune:
Qiao, eu nu stiu ce sa zic. Eu la betele mele am avut cand sub o valoare, cand 1,2... Deci, cred ca e chestie de cum hotaraste laboratorlul intervalul de citire. Desi, mi-as dori sa fie cum zici tu.