Clubul "babelor" FIV-oase 48

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ana iti dai seama ca eu am vazut 1.2, m-am linistit ca asta e. la un mom dat am avut revelatia ca parca inainte vedeam (la acelasi laborator) < 1.2 si a patinat putin neuronul, dar acum si-a revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Draga de tine...

In alta ordine de idei, inaripatele tale sunt dementiale... Povestile cu Pippo si Gugulush sunt atat de dragute incat mai ca as veni la tine sa ii vad pe toti!

Mergi la inceput

pai hai ! ca noi nu putem pleca de acasa ... avand copii in tabara la noi in w-e 21-22 vine iar Pippo si ramane toata saptamana (cred), nu stie "mama" lui cand se intoarce exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Qiao imi pare rau
Aristica petrecareato,iti dai seama ca atunci cind aud de orasul meu drag nu ma pot abtine
o saptamina buna sa avem

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao ai un rezultat oribil. Cel mai urat ever! E ca un cosmar. Dar, nu, draga mea, nu lasa loc de interpretari, iar tu sti foarte bine lucrul asta. Il sti azi, il vei sti si maine, il vei sti si peste 40 de ani. Dar, peste 40 de ani vei avea nepotii la tine si vor crede ca 1,2 inseamna cati centimetrii zbura Gugulush (ca tu le vei povesti din tineretile tale, iar ei vor crede ca esti senila) Draga mea inalta, frumoasa, bruneta, nu, nu ovocite donate. Nu cand ai un sot cu OATS. E devreme sa te gandesti acum, mai stai putin, mai respira. E bine c-ai mai facut un fiv. Ultimul. Pentru ca acum sti ca e momentul sa pui punct. O iei pe un drum nou. E grea trecerea asta. Dar cand vei analiza posibilitatile, vei renaste. Ai 2 variante: o Mariuca si embrioni tineri, puternici, care te asteapta in Cehia. Pentru prima varianta, nu te pot ajuta, decat psihic - caci sunt langa tine. Pentru cea de-a doua, iti trimit tabelul, mail-urile, preturile.

daniela

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

ari pup fata draga care face alergie la 1,2
am si varianta 3 cu oua donate. sotul nu are "decat" terato severa. suntem niste norocosi cu atatea variante, nu-i asa ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

o-ho-ho cat'a cardul de variante - aici tre' sa recunosc, ca m-ai depasit.

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

unde mai pui la socoteala ca aseara sotu' imi promitea ca imi face el unu mic ... nu a specificat cu care din amante I-a trecut prin cap inclusiv varianta sa ii propuna unei exe, in amintirea vremurilor bune, sa imi doneze cateva oo ca e tot bruneta si inalta ca mine si de familie buna . totul e sa nu cauti chiar toate variantele, ca ele precum vezi sunt mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

am ajuns acasaaaaaa!!!!
Dumnezeule...n-am mai ajuns acasa la ora asta de ...nici nu mai stiu de cand.

si vaz' ca nu ma mai baga nimeni in seama

p.s. se uitau la mine fix partenerii de intalnire....ma studiau...asa ca le-am zis eu direct:nu,n-am plans...mi-am tatuat pleoapa superioara...si uite asa a deviat discutia de la oile noastre la ....lucruri de fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Qiao, imi pare tare rau.

Orice lucru ar fi, sau l-ai visa, poti sa-l faci, incepe-l numai.Indrazneala are geniu, magie si putere in ea!Incepe-l acum!"Goethe

--------------------------------------

Mergi la inceput