Clubul "babelor" FIV-oase 48
Raspunsuri - Pagina 16
QiaoBing spune:
samite bag eu in seama esti o curajoasa, eu nu as face nici platita in aur tatuaj la pleoapa !
am ajuns si eu acasa, am plecat mai tarziu de la servici pt ca nu ma-m simtit bine si mi-a fost frica sa conduc. de vreo 2-3 zile am o stare de ameteala, cu usoara greata. azi la birou m-am ridicat sa merg undeva si am ametit, asa ca am luat unica gura de apa si m-am asezat la loc. a ras colegul de mine ca ma ridic ca sa beau apa. cand m-am dus sa-mi mai iau de la bidon, le-am zis ca daca nu ma intorc in 5 min sa ma caute pe jos pe hol. nu a avut nimeni tensiometru, dar mi se infundasera urechile si simteam ca le am legate prin frunte pe unde circula ceva. eu am tensiune mica, sa-mi fi crescut ? prea cunosc simptomele astea. cand am luat-o acasa era ok. la caldura nu am stat, ca nu am iesit din casa de vineri si acasa si la birou avem aer. azi dim am crezut ca o fi pt ca nu am mancat ca sa fac analizele. hmmm. maine iau cu tensiometrul dupa mine.
amaradia spune:
Samira, imi spui si mie, te rog, unde faci masaj si electro ca as vrea si eu.Chiar asa, ce mama ma-sii
Orice lucru ar fi, sau l-ai visa, poti sa-l faci, incepe-l numai.Indrazneala are geniu, magie si putere in ea!Incepe-l acum!"Goethe
--------------------------------------
smaick spune:
qiao daca ti se face de cehia ma bag si eu langa ari si trimit tot ce am pe mail+impresii
apropos de "oferta" sotului, acum 2 luni eram in vizita la socrii si imi zice socrul meu asa tam nesam: nu luati una de 19 ani o lasi cu sotul in bucatarie si tu te duci linistita in sufragerie? m-a lasat masca si nu stiam ce sa raspund.....diferenta este ca al tau glumea
sami eu astept sa-ti vad opera live
va pup
samira33 spune:
qiao,nici mie nu-mi vine sa cred despre mine ca m-am dus sa ma tatuez.
amaradia,mi-am cumparat un voucher la un salon vis-a-vis de casa mea...am platit fabuloasa suma de 65 de lei pentru 5 masaje de 45 de minute si 5 sedinte de elctro tot de 45 de minute.
salonul il are un prieten de-al nostru...cred ca o sa ma injure si o sa spuna ca-s chitroasa daca o sa ma vad ca ma duc pe vouchere la el la salon...da daca are neste preturi cam nesimtite...doar n-o sa-i platesc atat cat cere el
si voucherul la epilat a fost super bun:27 de lei pentru epilat lung,brate,axila,mustata,inghinal total si interfesier.
smaick,tocmai mi-a soptit o pasarica la telefon ca esti gravi ...cu gemenasi ...uuuuaaaaauuuu!!!
felicitari!!!nu stiam.
este foarte frumos ce vi se intampla.
samira33 spune:
eeee....bun si saculetzul ala singur.
super
deci e musai sa ne vedem cu tine si cu adriana sa va "frecam" pe burti sa se ia si la noi.
samira33 spune:
nah ca vorbeam de lup
adriana,ce faci domnita???
abia astept sa te vad ...sa te controlez la burtica.
aristica zicea sa te lasam pe tine sa alegi locatia unde iti e bine sa ne vedem.
adrianaady spune:
Samira pai undeva la racoare,nu am preferinte; ca acolo ajung eu cu un taxi repede . Cand a ramas stabilit ?
Eu sunt binisor, ma lupt cu caldurile si cu fobia de a face eco saptaminal si nu prea reusesc....