Clubul "babelor" FIV-oase 48
Raspunsuri - Pagina 17
amaradia spune:
Fetelor, as vrea sa vin si eu la un suc cu voi, sa va cunosc personal nu numai virtual, caci imi sunteti foarte dragi toate.
Samira, o adevarata femeie de afaceri. Bravo, fata draga, asa da.
Smaick, felicitarile mele. Sa fie saculetul norocos si lipicios.
Si eu vreau sa mangai neste burti pline cu bebei.
Orice lucru ar fi, sau l-ai visa, poti sa-l faci, incepe-l numai.Indrazneala are geniu, magie si putere in ea!Incepe-l acum!"Goethe
--------------------------------------
samira33 spune:
amaradia,sigur ca poti veni si tu la suculetz cu noi.
o sa vezi ca suntem faine si guralive si vesele.
adriana,pai n-am stabilit inca.
am stabili doar ca mergem unde iti e tie bine.
QiaoBing spune:
hmm, uitasem si noi trebuie sa mergem sambata la tara la parastas la bunicul sotului. mie asa imi vine sa stau acasa la racoareee. la cum m-am simtit in ultimele zile parca vad ca de data asta ma insir pe acolo pe jos. anul trecut la innnormantare abia am rezistat in biserica din cauza caldurii.
adrianaady spune:
Deci nu in acest week-end, atunci ramine sa gasim unul cand putem toate E posibil spre sf de iulie sa plec din bucuresti vreo saptamina, dar gasim noi o zi convenabila pt toata lumea
Smaick asa oferta nici nu o putem refuza, nu?
Samiranu ai idee ce ma bucur ca s-au mai aranjat lucrurile si la tine, si gasesti putin timp si pt sufletelul tau
Aristico pierdui apelul, eram la bucatarie cu sotul la masa. Dar recuperam maine, promit
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing Ok, deci am confirmarea, z12 de la ET beta 1.2 Ma asteptam la rez asta, senzorii mei nu au dat nici un semn ca ar putea sa fie altfel. Progesteron 10,2 ng/ml. Nu stiu ce e cu analiza asta. Cand am facut-o la synevo in z21 era in echivalet cam 26 si am continuat in acelasi ritm cu plantatiile. ma bate gandul sa fac si o eco repede sa vad cum e endo. nu de alta, dar sa stiu daca merita sa merg la cehi sau s-a defectat de tot instalatia la mine. si sa ma treceti si pe mine pe listuta de la suc ! --------------------------------------------- TANARA SPERANTA Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
si multi , restul.....
amaradia spune:
Si eu we asta lucrez. Ma rog, eu lucrez in ture, dar as fi libera marti sau miercuri. Dar, cum vreti voi, pentru voi fac un schimb de tura.
Orice lucru ar fi, sau l-ai visa, poti sa-l faci, incepe-l numai.Indrazneala are geniu, magie si putere in ea!Incepe-l acum!"Goethe
--------------------------------------
QiaoBing spune:
eu nu mai fac plantatii la ora 18 asa ca de la servici imi pot face de cap prin oras.
ioana3110 spune:
Qiao, imi pare tare rau de rezultatul tau. offf....
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto