Clubul "babelor" FIV-oase 48
Raspunsuri - Pagina 18
MeAlex spune:
Qiao, imi pare tare rau! Iti urez sa ai putere sa analizezi si sa gasesti solutia!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
gabriela_tutuianu spune:
QiaoBing
imi pare rau de rezultat . am fost plecata la timisoara si m-am gandit tot la rezultatul tau . m-am trezit de dimi sa vad .
olimpiadobre spune:
Salu,
M-am intors din concediu si de abia acum am aflat vestile.
Smaick, felicitari!Ma bucur mult pentru tine.
Qiao, imi pare tare rau!
Samira .
Adriana, ce fac bebeii.
Ioana, te admir ca ai fost la mare..super tare,avand in vedere burtica. Mai ai putin si gata veti merge in trei la mare.
O zi buna la toata lumea!
miky82 spune:
Buna dimineatza!
Qiao imi pare rau
Smaick inca o data felicitari, sa fiti sanatosi!
Ma primiti si pe mine la intalnire ??????? Tare mult imi doresc sa va cunosc!
Hai sa va spun ceva... nasii mei si-au facut casa in comuna Gagu (aproape de Bucuresti) si mai are un lot de vanzare de 500mp, si ma tenteaza sa ma mut acolo, problema pe de o parte este ca trebuie sa o iau pe bunica cu mine (este singura solutie ca sa pot sa imi fac acolo casa,ar trebui sa ii vand apartamentul)care stiti cum sunt batrani cicalitori si nu stiu daca m-as putea acomoda, pe de alta parte daca o las in casa ei la un moment dat tot trebuie sa o iau cu mine sa am grija de ea ....asa ca feteleor sunt intr-o mare dilema.
Sotul nu este impotriva avand in vedere ca este o femeie extrem de curata si moderna , ii plac petrecerile , gateste foarte bineeeeeeee ...eeeeeee dar cand te asezi la masa cu ea si nu manaci tot e nenorocire, sta cu gura pe tine pana faci ca ea si asta e un exemplu minor
Azi merg cu sotu sa vad si eu terenul, oricum trebuie sa ma gandesc la multe pana sa fac pasul asta.
Va pe toate
QiaoBing spune:
Neata !
sunt pe baricade, neuronul e in limite normale. a mai avut o derapare in drum spre servici si am dat putin la soricei, dar a trebuit sa ma redresez repede ca se facuse verde.
fete dragi si multumesc de ganduri bune
miky82 spune:
Fetelor am si eu o intrebare la voi, analizele de trombofilie unde sa le fac la medlife sau la synevo?
As vrea sa fac antitrombina III, proteina C, proteina S, mutatia factorului V Leiden, factorul II, gena MTHFR, anticoagulant lupic, homocisteina si pai, ar mai trebui ceva?
La medlife sunt putin mai ieftine.
miky82 spune:
Acum am vazut ca au si la Matei Basarab Profil trombofilie (mutatie factor V Leiden, mutatie factor II, mutatii gena MTHFR, Antitrombina III,Anticoagulantul lupic, Proteina C, Proteina S, Anticorpi antifosfolipidici IgG) si este 800 ron si Profil complet trombofilie (mutatii factor V, factor II, MTHFR, factor XIII, PAI-1, EPCR, Antitrombina III, Anticoagulantul lupic, Proteina C, Proteina S, Anticorpi antifosfolipidici IgG) 1150 ron.
QiaoBing spune:
miky eu le-am facut la medlife. eram in 5s, dr a zis sa le fac repede si nu am mai stat sa fac comparatii.
aristica spune:
smaikule felicitari pentru saculet. Ma bucur mult, mult de tot ca e un bebe prins bine
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.