Clubul "babelor" FIV-oase 48
Raspunsuri - Pagina 19
QiaoBing spune:
smaick eu te asteptam cu gemenasii din poza, dar e ok si asa unul sanatos, frumos si destept !
samira33 spune:
hello girls.
ce faceti???
mananc cel mai bun pepene verde pe care l-am mancat vreodata
simt ca pleznesc dar nu ma pot opri.
si am si unu galben,zemos,parfumat si dulce in frigi...si zmeurica dulce si pufoasa.
am ajuns acasa si pana diseara lucrez acte...hartoage,fir-ar ele de hartoage sa fie!!!
in we plec la munte
samira33 spune:
micky,sigur ca poti veni la intalnire.
orice fata doreste sa bea un suc si sa stea la o barfa cu noi este primita in gasca noastra.
aristica spune:
gata, ma duc sa-mi iau pepeni, ca nu se mai poate asa...n-am aer la munca, a picat curentul, generatorul nu duce aparatele de aer....sunt in sauna
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
samira33 spune:
nush' cum puii mei ma nimeresc eu la tv numai cand sunt prezentate stiri de genul....." un nou-nascut a fost gasit in aceasta dimineata aruncat la ghena de gunoi a unui bloc din Ploiesti"....
in alta ordine de idei...fetelor,eu sangerez de 3 saptamani.
pe 28 Mai am montat steriletul...pe 21 Iunie a venit prima menstra si de atunci tot cu razul dupa mine zilnic.
nu-mi vine sa cred ca este asa cum a spus Tayfun.
cu cea mai mare sinceritate va spun nu l-sm crezut cand mi-a spus ca dupa o luna de "purtare" o sa experimentez sangerari foarte frecvente si o perioada indelungata...dar uite ca pana acum...are dreptate.
c-o fi bine c-o fi rau...habar nu am sa spun........
presupun ca de FIV ma apuc dupa ce mi se opreste sangerarea asta rozalie,nu???
oricum am decis ca nu mai iau nici macar o bulina in afara de ce-mi da medicul....nu mai vreau.
acum in afara de Aspenter-si ala il iau pentru alte probleme ale mele...nu iau altceva.
Femibion o sa incep sa iau din ziua 1 de stimulare si Acifol o sa incep la 1 August.
de altceva nu mai vreau sa aud.
m-a plicitisit...m-am saturat si nu am nici certitudinea ca reusesti daca te indopi cu pastile peste pastile grupate frumos in scheme/tabele in Excell care mai de care mai complicate...nu mai sunt atat de naiva incat sa cred asa ceva...am trecut peste faza asta.
samira33 spune:
aristico...daca erai mai aproape de mine...iti aduceam o 'juma de pepene,rece,tras in folie...ca aia din piata sunt clociti...pana ti se raceste unu d-ala...avortezi naibilor embrionii de la frigi din Cehia de pofta.
io l-am luat din depozit cu frig...a facut bruma instantaneu cand am iesit cu el in strada.
smaick spune:
sami imi spui te rog de unde ai luat pepene bun si rece? eu am luat numai porcarii pana acum si la unul
jaguar spune:
Salutare fetelor
Qiao, imi pare tare rauuu
Samira
Smaick felicitari si sarcina usoara! ai fost la eco asa repejor?
cate sapt aveai?
pentru toate