Clubul "babelor" FIV-oase 48
Raspunsuri - Pagina 8
Brigit spune:
Lara, de asta am scris si eu la unguroaice, ca m-a enervat rau atitudinea asta din ultimul timp, toata lumea vine si pune minusuri pe tapet, insa nu zice nimeni ca : programarile se respecta la minut, dr este oricand dispus si disponibil sa te clarifice via email, cu un timp de raspuns f bun, ca gasesti oricand deschidere in discutia de solutii alternative, ca serviciile medicale nu se compara cu ce au in tara ca alternativa si nu in ultimul rand costurile rezonabile. Am considerat ca pot emite o parere obiectiva, mai ales ca reusita mea nu e made in budapest, si am si precizat asta. Eu fac parte dinacele cupluri care la BP nu au gasit o rezilvare, insa s-au intors acasa cu o solutie. Constat insa ca asta e trendul in ultuma vreme, sa se gaseasca vinovati cu orice chip, sunt curioasa daca rezultatul as fi fost unul pozitiv daca ar mai fi contat cantitatea de limo si prezenta sotului.
Parerea mea este ca nu merita agitatia...chiar daca asta e un forum pe care oamenii se aduna sa schimbe impresii, de cele mai multe ori constati ca fiecare e in stare sa isi sustina parerea pana in panzele albe, comunicarea devine total ineficienta.
Asta se intampla nu doar la unguroaice, ci pe multe alte topicuri, lumea este ffffvocala cand trebuie sa combata, iar cand primesc informatii valoroase moka si rapid nici macar unsimplu multumesc nu pot sa articuleze din tastatura.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
aristica spune:
aaa, deci cam asta s-a discutat...pai e o.k., ca, are dreptate brigit, suntem pe forum public, ne exprimam parerile si totu-i ok daca nu se "ataca" userul/persoana.
ana deci vei avea albine
qiao, ady noi nu ne mai vedem?
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
smaick spune:
ari, qio ady si atat?
lara ai o memorie fantastica; ma uimeste de fiecare data "cantitatea" de detalii pe care o retii ; balaceala placuta!
QiaoBing spune:
ari ne vedem, dar intre 2 plantatii ale mele Eu de la servici fug acasa si tup direct in pat cu utro la bord. propuneri/sugestii/reclamatii ?!?
adrianaady spune:
Aristico eu as putea si saptamina viitoare, dar o astept si pe Samira sa vedem cand poate si ea. Vorbim si cu Elenus, stabilim si cu ea .
Lara27 spune:
..eu citeam din urma, de locatiile idilice ale fetelor..(in curand, ma voi autoinvita si la Ari in curte, poate ma alearga pe urma pe forum)..
Brigit, sis', ai punctat excelent my dear, as always (couldn't said it better)
da mai, de cate ori am intervenit acolo (n.r. la unguroaice, ca doar si eu sunt "unguroaica") cu info (atat cat am putut si atat cat am stiut, normal) a fost in regula; daca m-am opus trend-ului de injurat clinica/dr pe criterii non-medicale, fie ca au reusit fie nu (dap, au fost si care au reusit din prima, dar tot au carcotit despre nimicuri, asa ca sa fie trendy, imi inchipui) mi-am luat-o in freza (asta-i a doua oara cand mi-a sarit una, direct la jugulara)
sis', eu sunt curioasa cu ce impresii vine de la Sibiu astept cu nerabdare maxima comments-urile: nu tu limo, nu tu comunicare/mail/alea, nervi intinsi, pana sa incepi macar procedura..de aglomeratie si asteptatul cu orele pe la usi, nici nu mai vorbesc..dar, am rabdare nu vreau acum sa-i stric eu surpriza..
to be continued..
ioana3110 spune:
Brigit, sunt in 32+ saptamani si vreau sa iti zic ca mi-a priit tare bine marea. Bine....cu mici aventuri ca sunt mama nebuna si Duminica dupa ce nu l-am mai simtit pe BB de ceva timp si am tras o criza de plans, m-a luat consoarta de toarta si m-a dus la urgenta la Spitalul Judetean din Constanta unde am constatat ca bebelina mea era puturoasa doar, si dormea, nici vorba de alte probleme. Si in plus, am dat si de un doctor bestial, Cezar Tomescu, il recomand constantzencelor. Asa ca daca e sa ma apuce pe-acolo, mi-am gasit si doctor :-).
Spitalul e interesant. La parter totul super SF si frumos.
La et 7 parca nu a mai trecut nimeni pe-acolo de 50 de ani si in tot acest ambient, mai vezi ici colo cate un aparat superperformant
A fost foarte tare experienta. In schimb personalul foarte dragutz!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Brigit spune:
Lara, daaa, vreau si eu niste comparatii obiective. Oricum, daca ar fi sa urez ceva ar fi sa reuseasca la sibiu, fara limo, cu aglomeratie si mers ca pe banda, sa isi dea seama ca nu astea sunt esentiale. Of!
Ioana, e, pai daca ti-ai gasit si medic pe acolo trebuie sa bagi si tura 2, musai! F interesant ce povestesti de spital. Pe puturosica ta cat de des o controlezi acum?
Ari, esti o adevarata daca te bagi la constructia casei no 2. Io sunt genul ala care crede ca unele chestii se fac o data in viata...acum inteleg ca au fost motive obiective...
Bradutul mutati-l prin octombrie la sf de luna, sa fiti siguri ca nu ii perturbati ciclul vegetativ. Noi am mutat 3, insa la sf de martie, nu am avut pb cu ei. Dar erau micuti, cel mai mare 1,5m.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Lara27 spune:
smaickule, fata frumoasa si gravidoasa..ooff, de le-as uita odata si sa ma-ncarc cu alte detalii, gen odisee
Ari, deci inteleg ca te duci cu 3 pregnante la limo?? sigur se ia asa ca apoi, intinde soro mana peste tara sa se ia si la altii
Brigit...he, he, app de ce ziceam mai sus, se-ntampla lucrurile (made in Ro) mai repede decat as fi sperat..si dap, acelasi lucru urez si eu..
to be continued..
ioana3110 spune:
Da Brigit! A fost o experienta!
Pe pitica incerc sa o controlez o data la 2 saptamani dar imi iese tot saptamanal...nu stiu cum fac...ti-am zis ca sunt mama nebuna
Pe 10 am morfofetala de trim 3 si sa vedem cum mai stam atunci ca aveam inca tensiune crescuta pe artera uterina dreapta si placenta e deja de grad 2 ceea ce ma cam streseaza, dar mai vedem....
Lara, ....Mamaia? Nu e too crowded pentru starea de zen pe care o cauti?
Cat despre unguroaice, asculta sfatul Balantei, desi vezi ca si noi tot acolo ne-am cunoscut :-).
Ti-am zis ca mama lucreaza la neonato in CJ? si se stie cu toti ginecologii pe-acolo? Dupa ce m-a nenorocit o data marele Stami, a inceput si ea cu indrumarea spre unguri pentru toate aspirantele
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto