Clubul "babelor" FIV-oase 48
Raspunsuri - Pagina 7
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaasta Super, Ari! Si noi avem granita cu padurea. Iti dai seama ce fain va fi cand vei avea musafiri la tine in curte de prin padure?! Na', acum am eu emotii pentru voi... |
Am avut si aici un harciog, o bufnita, un uliu, albinele, soparle si gusteri (inca avem din astia) si niste sobolani care s-au ingrasat frumos tare.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
anaasta spune:
Nu, mai, am emotii pentru ca ziceai ca tu ai emotii pentru achizitionarea terenului... Acum am si eu pentru chestia asta pentru ca pare fain terenul.
Da, suntem chiar in gramita cu padurea, care mai e si rezervatie naturala . Vom avea albine clar. Mai ales daca facem livada, atunci e musai sa avem.
QiaoBing spune:
fetelor, ma faceti sa oftez si eu dupa o curticica cu verdeata unde sa aburde liber un omulet razand ca un clopotel. numai ca la noi perspectiva mutarii in acele conditii e un vis.
ana pe tine te admir maxim ca esti in stare sa te rupi de ce ai acum si sa schimbi totul. sa fie si cu schimbarea norocului !
ioana wow, ai dus piersicuta la mare ! o sa fie gata bronzata
veve cu emotiile embrionasului cel vitez am uitat sa le fac poze la zburatori. mi-am adus aminte aseara, dar nu aveam aparatul incarcat. promit azi solemn ca iti trimit. poate reusesc sa ii fac lui Cipi o poza in care sa se vada ciocul murdar. mi-a adus o colega niste frunze de papadie eco si le-am dat aseara, iar rozatoarea sefa am crezut ca o sa fac poc cat a putut sa indoape. acum e murdar pe marginea ciocului cu negru si vad ca nu iese i-am zis sotului ca trebuie sa il prindem sa il curatam ... ca mai are si niste caisa uscata aproape de nari.
cucuietele
Lara27 spune:
Ari, sa iasa cum vrei tu si sa te bucuri maxim!
p.s.: pls, nu te obosi sa cetesti, n-are rost..in naivitatea mea, mi-am permis sa observ ca minusurile aduse unei nereusite la BP, de natura pur administrativa, frizau ridicolul, e.g.: cantitatea de limo primita dupa punctie (un pahar vs mai multe oferite vorbitoarelor de lb maghiara), lb maghiara in sine, sotul care n-a putut s-o tina de manuta pe d-na respectiva pe parcursul sederii ei in sala de recuperare, timpul (de 30 min) prea scurt alocat perioadei dupa ET si in mod deosebit, nemultumirea de a nu fi beneficiat de un tratament preferential, d-na fiind medic..(acum, nu ca as fi ghicit..cu 3 capitole in urma, scria pe forum ca are protocol scurt, in schema doar menopur si lipseste agonistul..ca asa citise pe la fete, ca mai aveau una alta..motivul pt care imi amintesc, este ca si atunci, am sarit repede, plina de entuziasm, sa-i explic protocol, s-o linistesc ca e ok, doar ca atunci, interventia a fost apreciata..a inteles pana la urma, ca va primi cetrotide/orgalutran la final, meds pe care le numea cu nonsalanta agonisti..acum, n-am zis nimc atunci, ca, repet nu mi-am inchipuit ca e medic..ah, si in Cluj, vb aia, nu in Bobohalma)
in fine, mi-am primit cu varf si indesat portia de venin, pt ca mi-am permis sa evidentiez calitatea observatiilor (indoielnica, cu atat mai mult cu cat era vb de cineva din breasla, nu de pe strada), mi s-a spus ca nu e nevoie sa emit pareri atata timp cat nu coincid cu ale d-nei in cauza, ca "ma simt cam superioara, desi nu prea sunt" (sic) (aici, m-am abtinut iar sa observ ca 'superior' n-are grad de comparatie, ca deh, m-am gandit, asta e, cand scrii retete, poate gramatica e mai lipsita de importanta, apoi ca nu dau si eu "un sfat de intelegere" (sic) (??) (la asta scrisesem sa just chill, dar m-am razgandit, in ideea ca nu e cazul sa dau sfaturi, daca nu sunt apreciate..) etc., etc..
ce nu pot sa-nteleg eu, de ce astfel de oameni, nu stau in Ro si se bucura de expertiza si tratamentul "preferential" de la noi..as putea sa va pove, pe lungimea unui capitol, horror storys de la sectia de fiv din Cluj, din cadrul clinicii universitare Gine I, de care toata lumea fuge ca dreaq de tamaie..am fost internata de nenumarate ori la clinica respectiva, si am vazut cu ochii mei, am stat in acelasi salon cu d-ne care facusera ET, nu mai spun amice cu care am povestit acasa sau in HU, sunt storys de nepovestit si mai ales, de necrezut..
ah, si nu e mocca, no way, decat poate 1 data (cu dosar) plus taxe extra..
la Cj, gineco (mie vreo 3) iti spun in fata, mergeti in HU direct, doar nu vreti sa fiti cobai aici..astea sunt conditiile de acasa (si d-na le stie prea bine, pt ca e din sistem) dar, odata ajunsi la vecini, in loc sa te bucuri ca exista o alternativa viabila aproape, comparativa ca si cost care iti ofera solutii reale la probleme ta (ca nu face nimeni fiv de sanchi, asa, just for fun) atunci tot ce esti in stare sa constati/observi este faptul ca nu ti s-a turnat decat 1 data limo in pahar..ah, si ca e aglomerat (in conditiile in care, sunt 5 medici acolo care fac fiv/punctii/ET..) in fine, nici nu mai vreau sa-mi amintesc..am observat in ultimul timp un trend la unguroaice (bine cu cateva exceptii, desigur) anume ca trebuie de regula sa injuri un medic/clinica, altfel iei ban..
sorry, regret ca mi-am varsat naduful la voi, desi m-am mai racorit..doar ca, inainte de plecare, incerc sa-mi elimin toata supararea/nervisorii din sistem si sa plec zen ..
va multumesc ca existati
to be continued..
anaasta spune:
Ady, nu fi, mai... Asa vei avea unde veni cu tot batalionul in vizita la aer curat, verdeata, liniste etc...
Qiao, pai, era ori asta, ori luatul razna... Da, asa de mult le place canarilor papadia, mama, mama... si limba-mielului si ruccola...
QiaoBing spune:
ana le=o place, dar sa mai se opreasca sa respire macar am crezut ca i se face rau, nici nu stiu unde poate sa bage atat ca e un suplu. ca sa ii mai distrag atentia le-am pus si biscuite (sunt niste rasfatati, stiu) si a rontait si din ala mai mult de un sfert, pe urma s-a intors la papadie. si asta dupa 18.30 pana s-a culcat ! Zburli e f ponderat, a gustat, a incercat sa aterizeze pe frunze care normal ca nu l-au tinur, a mai ciugulit de 2-3 ori pe urma si-a vazut de treaba ... si-a facut pedichiura
adrianaady spune:
Ana ai dreptate domnita, bine ca am unde sa ma duc in vizita
Si perusului meu ii place papadia f tare, la fel si dupa castravete e innebunit
anaasta spune:
Nu, Qiao, nu se opresc! Zici ca ar fi ultima frunza din lume... Da, da, si castravetii... Si eu citisem ca e bine sa le dai castraveti in perioada de naparlire. Contin sulf si ajuta la refacerea frumoassa a penajului.