Clubul "babelor" FIV-oase 48

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata de la umbra!

Smaickule felicitari si pentru "beta 2". A crescut tare frumos. Si daca or fi doi, are Dumnezeu grija de voi! Te pup fata frumoasa

Sami ce mai faci? Ma gandeam ieri la tine...tot pe drumuri pe caldurile astea...

Ady ce face buburuza sefa de gasca de buburuze mici?

Ari am fost marti pe la "tara" ta . Au construit aia ca nebunii blocuri peste tot. Distractie faina la mare!

Lara balaceala si relaxare maxima zilele astea!

Anusca te pupacesc

Brigit pup

Ioana ai bronzat burtica? :)

Pup toate babutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

elenusho noi suntem in plus in zona aia. Feteleeeeeee se concretizeaza achizitioanrea unui teren de 750 mp, cu vecini construiti pe aproape toate laturile (o latura e goala, dar terenul, culmea, e al unui cunoscut care anul asta incepe constructia unei casute), cu gard din beton construit, cu toate utilitatile pe teren, cu deschidere de 24 la drum asfaltat, drum lat, de 7 m. Incercam sa ne intelegem la bani cu proprietarul...ufff, avem deja emotii

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

girls, va pup tare, in grup si pe fiecare in parte
Brigit, am adormit visand aniversari "multiple" si cumul de "bete"..asa de mult visez la ziua aia, mi se pare atat de lunga vara deja si atat de statica..nu stiu, parca-mi vine sa ma mut, sa mai treaca timpul, sa se apropie toamna si sa intru-n action
simt ca asta va fi toamna mea si ca-mi va aduce schimbarea mult dorita..la fel, ma gandesc ca va fi si pt sami, ari, ana, loretta, cris si toate fetele care au asteptat destul, sa le vina randul..
ma gandesc ca, parca nu tre' sa ne dam teza de doctorat din fiv, nu? daca m-as concentra tare, cred ca (fara sa plagiez), as putea concepe cateva pagini despre protocoale (ca tot le-am avut pe toate), efectele medicamentelor, fizic, psihic etc..

amaradia, esti o sweetheart da, stiu, asa e..si pe forum, ca si-n viata, intalnesti oameni si oameni..experienta m-a invatat ca, atunci cand, d.p.d.v. intelectual esti incorsetat de niste limite, idei, preconceptii pe care nu le poti depasi..compensarea se face prin agresari, fie ele fizice ori verbale..(mai pe romaneste, asta-i arma prostului)
in fine, chiar daca stiu ca n-are rost, ca probabil nu se schimba nimeni ever (mi-a mai zis si lyly asta), parca tot nu pot sa stau deoparte, fara sa-mi exercit un drept, acela de a avea o parere, cu atat mai mult, intr-o problema pe care o cunosc, fata verso..ma enerveaza politica "pumnului in gura" si cred ca e prea devreme sa ne inghita non-civilizatia

hm, ca veni vorba: fetele, ce mai stiti de lyly? dar de maria? (ari, n-a fost la turci in iunie?) veve, te trag de mustatile tale asigurate..ai promis ca, trece superstitia si vii cu o poveste..astept, astept

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Brigit, Elenush

Lara, drum bun si balaceala placuta la mare.

Ari, iti tin pumnii sa reusiti, pare super ok terenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ari, pai suna tare bine (acum, nu te gandi ca ma pricep eu la asa ceva, dar mi se pare de bun simt..)..cu cat se vinde in zona mp? (despre ce zona e vorba?, ma rog, asa in mare ca tot nu cunosc locatia..e in afara Buc, adica? inspre?..) cunoscutul construieste in alta parte? ramane spatiu suficient pt curte/gradina, nu?
in concluzie, pumnii stransi maxim, sa aveti motive serioase sa goliti portbagajul cu licori la mare!!

to be continued..

Mergi la inceput

lara, maria ne citeste si sunt convinsa ca atunci cand va fi momentul, va scrie. Iar superstitiile...am inceput sa le inteleg/simt/traiesc asa ca-s complet de acord cu ele cum sunt convinsa ca esti si tu....cu certurile...am vrut sa citesc la unguroaice, dar n-am gasit momentul, inca.
Terenul are 750mp, iar langa el e un altul, gol, al "cunoscutului", care are cam aceeasi suprafata. Omul construieste pe terenul lui, nu are legatura cu al nostru. Deci noi, dupa ce construim casa si anexa(garaj+magazie+gratar), ramanem cu cca. 600 mp de gradina. Se punea problema daca vecinul va face bloc (ca-n zona e P+4 retras), dar cum stim ca face casa, iar ceilalti 3 vecini au deja vile construite, e totul o.k. Ceilalti 3 vecini inseamna spate, fata (peste drum) si celalalt vecin lateral. Chiar vreau sa-mi cresc copiii in curte, pe iarba, in nisip, cu o groaza de lighioane de care sa traga, cu flori, cu gusteri care sa le treaca printre picioare, cu oameni de zapada, cu brad impodobit in curte (imi vine sa plang cand vad brazii taiati de Craciun)...hai ca debitez....soare din belsug!
ana sar'na. Chiar e o.k.

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Ari, draga, sa dea Dumnezeu sa fie acele momente in viata ta si sa le traiti frumos impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

lara, maria ne citeste si sunt convinsa ca atunci cand va fi momentul, va scrie. Iar superstitiile...am inceput sa le inteleg/simt/traiesc asa ca-s complet de acord cu ele cum sunt convinsa ca esti si tu....cu certurile...am vrut sa citesc la unguroaice, dar n-am gasit momentul, inca.
Terenul are 750mp, iar langa el e un altul, gol, al "cunoscutului", care are cam aceeasi suprafata. Omul construieste pe terenul lui, nu are legatura cu al nostru. Deci noi, dupa ce construim casa si anexa(garaj+magazie+gratar), ramanem cu cca. 600 mp de gradina. Se punea problema daca vecinul va face bloc (ca-n zona e P+4 retras), dar cum stim ca face casa, iar ceilalti 3 vecini au deja vile construite, e totul o.k. Ceilalti 3 vecini inseamna spate, fata (peste drum) si celalalt vecin lateral. Chiar vreau sa-mi cresc copiii in curte, pe iarba, in nisip, cu o groaza de lighioane de care sa traga, cu flori, cu gusteri care sa le treaca printre picioare, cu oameni de zapada, cu brad impodobit in curte (imi vine sa plang cand vad brazii taiati de Craciun)...hai ca debitez....soare din belsug!
ana sar'na. Chiar e o.k.

venim si noi sa colindam la bradul vostru din curte .
Avem si noi prieteni in Dudu/Chiajna, nu stau la sos. principala ci undeva pe o ulita si s-a construit si acolo un bloc

Mergi la inceput

ana sunt convinsa ca sti la ce visez
many da mai, a tot crescut pretul terenurilor in zona si acum e rentabil sa construiesti bloc...asa ca, in zona de vile, te trezesti, peste noapte, cu o fundatie ingrozitor de mare care prevesteste aparitia unor vecini - muuuulti si supraetajati, care se uita la tine-n curte cand iesi in pijamale si te tavalesti cu un caine in brate, pe gazon
Ooooo, iau si bradul in care se strang toate vietuitoarele patriei, de fapt, in septembrie incercam sa mutam gradina si speram sa nu pierdem mai mult de 20% din ea pana-n primavara.
lara, in mare, zona este aceeasi, iar preturile sunt decalalte: unde-s terenuri pentru hale, 30-60 E/mp; unde-s pentru vile: 80-120 E/mp; unde-s pentru blocuri: 250-300E/mp. Noi plecam din zona de blocuri, in cea de vile, care e si foarte aproape de padure.

Mergi la inceput

Super, Ari! Si noi avem granita cu padurea. Iti dai seama ce fain va fi cand vei avea musafiri la tine in curte de prin padure?! Na', acum am eu emotii pentru voi...

Mergi la inceput