Clubul "babelor" FIV-oase 48
Raspunsuri - Pagina 5
Brigit spune:
Ari, multumim frumos!
Stii cum e, cuvantul din poveste inainte mult mai este! Sau cel putin asa imi pare, ca mai e destul. Insa nu e problema, ca imi mai fac de lucru pe aici cu voi pana in toamna cand predau stafeta, stiu eu cateva doritoare de twinsi ;) , dupa aia sa nu ma luati la alergat ca smaick
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
anaasta spune:
Brigit, pentru twinsi! Stii ce veti avea sau nu ai vrut sa iti spuna doctorul?
Fetelor, am sunat-o pe d-na dr. Avram, a fost foarte draguta. A spus ca a fost plecata la o conferinta, iar volumul ei de munca s-a triplat. A spus ca nu a apucat sa raspunda la mailuri si ca daca e urgenta incearca sa ma ajute, daca nu, sa o sun saptamana viitoare. A spus ca mailul e valabil, nu a mentionat cum ca ar pleca de acolo sau ceva de genul.
olimp spune:
ana ma bucur ca ai dat de d-na Avram si totodata ca nu mai pleaca se pare ca s-a razgandit , foarte bine , eu ma bucur si cred ca si alte fete de prin Cluj
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
ioana3110 spune:
fetele!
Lara, a fost tare fain la mare. Pacat ca ai renuntat la idee. Ma bate gandul sa mai merg o tura...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Brigit spune:
Ana, da, stiiiim, o fetita delicata si un baietel nazdravan. Ceea ce doresc tuturor aspirantelor cat de curand.
Ma bucur ca ai stabilit legatura cu dna dr, e un punct fff bun de plecare.
Apropo, uite un link de pe medcenter apropo de explorarea trombofiliilor, e f posibil ca chiar dna dr avram sa il fi conceput.
http://www.medcenter.ro/pentru-tine/ghidul-sanatatii-tale/prezentari-medicale/ghidul-de-explorare-a-trombofiliilor/
I
Ioana, cate saptamani ai de umbli libera la mare? daca iti prieste go for round no 2! !!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Lara27 spune:
hello. Ioana, welcome!
n-am renuntat, merg chiar de maine (noapte), doar ca la mamaia..
de abia astept..simt nevoia sa las mizeriile (inclusiv cele umane) in urma: ce vad la tv, ce citesc pe (unele) topicuri, etc. (btw, azi iar am reusit sa ma enervez pe la unguroaice..) sa citesc, sa fac baie in mare, sa ma plimb, sa..zen..
o seara faina sa aveti
to be continued..
Brigit spune:
Lara, relax maxim la mare si fa o baie si pt mine! Promit ca iti intorc favorul la vara!
In rest, zen cat cuprinde si nu pune tot la suflet ca nu are sens!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Lara27 spune:
Brigit, prima baie e all for you
in rest zen, no net, no forum, no nothing..asta mi-am propus (cel putin pana marti)
la sufletel nu (mai) pun, de cand mi-a dat balanta cel mai tare sfat ever, cu ia mai pune-le tu si la fund..incerc s-o ascult cu sfintenie
p.s.: m-am gandit ca, de ziua mea, poate sarbatorim impreuna: eu o aniversare, tu direct doua..cheers
to be continued..
Brigit spune:
Lara, asa sa te auda Dumnezeu!
Si cred ca f frumos ar fi ca anul asta sa fie dubla aniversare si la tine, ca atunci ar trebui sa iasa betele alea multe, ca doar iei omuletii de zapada acasa!
F bun sfat de la balanta, go for it!!!!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
amaradia spune:
Lara, sa ai o vreme frumoasa la mare.
special pentru tine ca sa nu mai fi suparata, nu se merita.
fata desteapta!
"Pluteste drept inainte si, daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala."
--------------------------------------