Forumeala

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b

Citat:
citat din mesajul lui marius

Initial m-am gandit si eu sa articulez username-ul, apoi m-am razgandit brusc si dintr-o data ca sa las loc (observational discutand) unor reflexii personale ce nu pot sa fie interpretate ca si impresii, ele bazandu-se desigur pe cunostinte lingvistice temeinice ce pot fi asimilate (doar) intr-o perioada cumulata a unor perioade de timp petrecute pe DC si rezolvand probleme stringente profesionale, desigur simultan altfel ce sens ar (mai) avea acest subiect?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Crede-ma, este inefabila constientizarea unui fapt inavuabil
si pregnant luctuoasa proximitatea unui caracter exuviabil
si chiar patetica entropia discursului pregatit in prealabil.

Fara semnatura. Ma simt mai bine.

Absolut bestial. Entropic discutand zace in mine nativ totul, colcaie ca si lava ce da sa dea pe'afara, doar un click si gata, limonada. In rest vorba ceea - sunt zgarcit la vorba (uneori)

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

mai va iubesc!!

cat de 'talentosi' sunteti voi
scoateti filosofie din piatra seaca

pai da, marturisesc ca sunt dependenta de forumul asta
si in funcite de aceasta adictie a mea... mi-am ales jobul de zi cu zi (sau m-a ales el pe mine... inca mai cujet la aspectul asta)
sa am timp sa ma dau pe forum

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Na' asta trebuie sa intre in analele DC.

Am ajuns aa citesc ceva de genul " Mi-am ales jobul de zi cu zi ca sa am timp sa ma dau pe forum(ul DC n.r.)"

Drog nene. Cunosc sentimentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

...m-a amuzat acest topic :)
Sefu ca sefu, zica el ce o vrea, dar ce spune sotu cand vede ca nevasta isi pune ideile pe bigudiuri online si acapareaza computerul seara?

va pup!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Ei,astept sa adoarma,sau iau lap-ul si stau in cada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Sefu ca sefu, zica el ce o vrea, dar ce spune sotu cand vede ca nevasta isi pune ideile pe bigudiuri online si acapareaza computerul seara?

va pup!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

La noi e egalitate in drepturi si simtiri (preocupari): are fiecare calculatorul lui si cat timp eu forumesc, el joaca Gladiatus (deci e fericit ca eu forumesc si nu il bat la cap ca sta prea mult pe jocul ala).

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Madalina, e bine de stiut din ce decor scrii :)) Ai si spuma in cada?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Citat:

va pup!

Ei,astept sa adoarma,sau iau lap-ul si stau in cada...

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Cu apa sau fara apa?

Mergi la inceput

Laura, da, trebuie sa recunosc ca eu m-am simtit libera in momentul in care fiecare a avut computerul lui, acasa.
Prin 2000, cand ne-am apucat de DC, aveam un singur cumputer acasa si nu pot sa uit cum ne certam pe el si cum pleca unul o secunda de la el, se infiinta celalalt cu satisfactia copilareasca: CIne pleaca la plimbare, pierde locul de onoare :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Tara arde si baba se piaptana !
La munca cu voi, auzi sofisme: una are sofer si Ipad, alta-si face baie cu spuma, the Marius isi adauga the la nume, iar altcineva aproape ca isi trece in CV ca sta pe DC in timpul job-ului...

Cine sa va mai creada ?

P.S. Si mie mi-e dor de anca din Canada.

Mergi la inceput

Poate a venit timpul sa ii spunem initiatoarei topicului, ca noi suntem cu totii parlamentari si ne ingrijim de popor si de asta stam pe forum. Intr-un fel anume, noi muncim aici si mai si gandim :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b

Citat:

Initial m-am gandit si eu sa articulez username-ul, apoi m-am razgandit brusc si dintr-o data ca sa las loc (observational discutand) unor reflexii personale ce nu pot sa fie interpretate ca si impresii, ele bazandu-se desigur pe cunostinte lingvistice temeinice ce pot fi asimilate (doar) intr-o perioada cumulata a unor perioade de timp petrecute pe DC si rezolvand probleme stringente profesionale, desigur simultan altfel ce sens ar (mai) avea acest subiect?

Crede-ma, este inefabila constientizarea unui fapt inavuabil
si pregnant luctuoasa proximitatea unui caracter exuviabil
si chiar patetica entropia discursului pregatit in prealabil.

Fara semnatura. Ma simt mai bine.

Absolut bestial. Entropic discutand zace in mine nativ totul, colcaie ca si lava ce da sa dea pe'afara, doar un click si gata, limonada. In rest vorba ceea - sunt zgarcit la vorba (uneori)

Entropic discutand,lava aia a ta care se face limonada mai bine s-ar face o bere rece....

Mirela cu spuma....cu aroma de fructe de padure.....

Marius,cu apa.....tu stai in cada fara apa?

Si fiindca veni vorba,noi nu ne batem pe calculatoare....doar ne furam cablul de retea unul altuia...la unul s-a stricat mufa si mi-e lene sa chem pe cineva....deci doua desk-uri cu un cablu de retea....Lap-ul e cu stick si culmea,functioneaza in continuare....

Mergi la inceput