Forumeala
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
Deci eu cu Daria meritam un premiu,ne riscam job-ul sa scriem pe DC
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
violetan spune:
Chiar e dragut subiectul, usor, asa, de vara.
Eu ma aflu in situatia de a fi extrem de ocupata la birou, sunt saptamani in care mi-e practic imposibil sa intru pe DC, nu ca mi-ar interzice cineva. Sunt zile in care e mai lejer si-mi permit luxul. Dar asta nu ma opreste ABSOLUT deloc sa recuperez acasa, seara.
Recunosc: sunt dependenta, asta e. Primul pas spre vindecare- constientizarea. (Oare? )
Ma incearca un sentiment de frustrare maxima in perioadele aglomerate, cand ajung seara sa ma "ocup" de DC si simt pregnant nevoia unui rezumat. In momentele alea mi-ar placea sa existe un panou pe homepage unde sa stea scris:
Topicuri care merita citite:
.......
Certuri & paruieli::
.......
Maxima zilei:
.......
....desi, daca stau bine sa ma gandesc, parca e mai incintant sa descopar eu ce s-a intamplat peste zi, fara ghionturi.
O vara frumoasa va urez. Nu, n-are legatura: intru si diseara si maine si in fiecare zi pana la toamna si tot asa....
Ramonika spune:
ba eu vreau sa le multumesc celor care isi "pierd" timpul pretios pe forumul DC. daca nu ar fi facut asta de cativa ani buni incoace, nu as fi beneficiat de atatea informatii pretioase. doar un exemplu: sunt sigura ca daca nu citeam forumul, nu as fi reusit sa-mi alaptez fetita pana la 2 ani jumate (si mai continuam ).
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Nah vreau sa(-mi) demonstrez ce cucos mare si falos mi's. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
uneori ar trebui introduse diacriticile pe acest forum.astfel nu ar mai intelege lumea prostii (eu, in speta)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
desprecopii spune:
faina ideea cu Maxima zilei - poate tine cineva un topic fluviu :))
DCul e ca un stup. Noi-voi, albinele, vin pleaca, aduc ceva, construiesc ceva, se paruiesc, se impaca, se ataseaza, se iubesc si se urasc. Avem nevoie si de discutii grele, si de discutii usoare de vara, si de paruiala politica, si de barfite, de sfaturi, de incrajari, de exemple si de prietenii.
Viata adevarata si intensa, presupune emotii si sentimente din toata gama... e semn ca suntem oameni normali.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
marius spune:
Hai degajati-va.
Am pregatit un testament.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173353
E la moda, nu?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Marius,da` tu ziceai ca bei limonada.....e fermentata cumva?Ca popusoii sunt inca micuti.....te zaresti de departe......
Iar butelca aia contine tuica?
Off..nu degeaba pe la voi sunt apele alea termale.....
alinuk spune:
Marius acum o dai cotita
si vrei sa dregi reputatia de 'cucos'!?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui alinuk Marius acum o dai cotita si vrei sa dregi reputatia de 'cucos'!? Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) clip party 1 iunie ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
daniela_b spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui marius
Absolut bestial. Entropic discutand zace in mine nativ totul, colcaie ca si lava ce da sa dea pe'afara, doar un click si gata, limonada. In rest vorba ceea - sunt zgarcit la vorba (uneori) www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
O fi vara, limonada sau entropia, nu stiu, dar salut revenirea ta la anumit soi de umor :emoticon cu give me five, man!:. Si completez: citatul meu e din Taxi-Pacat ca nu esti normala ...