Forumeala
Raspunsuri - Pagina 5
eumada spune:
De ce am impresia ca unii pur si simplu se scuza?Da` ce faptul ca suntem pe un forum despre copii nu inseamna ca suntem copii....iaca stau ca asa vreau eu....
daniela_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Initial m-am gandit si eu sa articulez username-ul, apoi m-am razgandit brusc si dintr-o data ca sa las loc (observational discutand) unor reflexii personale ce nu pot sa fie interpretate ca si impresii, ele bazandu-se desigur pe cunostinte lingvistice temeinice ce pot fi asimilate (doar) intr-o perioada cumulata a unor perioade de timp petrecute pe DC si rezolvand probleme stringente profesionale, desigur simultan altfel ce sens ar (mai) avea acest subiect? www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Crede-ma, este inefabila constientizarea unui fapt inavuabil
si pregnant luctuoasa proximitatea unui caracter exuviabil
si chiar patetica entropia discursului pregatit in prealabil.
szivarvany spune:
Eu nu am de declarat nimic :-)
Ma tot gandeam sa-l rog pe Admin sa aduca la zero numarul mesajelor mele :-)))
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
alinuk spune:
mai va iubesc!!
cat de 'talentosi' sunteti voi
scoateti filosofie din piatra seaca
pai da, marturisesc ca sunt dependenta de forumul asta
si in funcite de aceasta adictie a mea... mi-am ales jobul de zi cu zi (sau m-a ales el pe mine... inca mai cujet la aspectul asta)
sa am timp sa ma dau pe forum
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
marius spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
parca postarile tale erau mai scurte si la obiect..acum o dai pe monologuri literare?
|
Nah vreau sa(-mi) demonstrez ce cucos mare si falos mi's.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Marina Nope, sunt una din imposibilele alea care are sofer
Marina |
mamaaaaaaaaa o sa platesti pentru asta
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Eu nu am de declarat nimic :-) Ma tot gandeam sa-l rog pe Admin sa aduca la zero numarul mesajelor mele :-))) _ Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. |
sincera sa fiu si eu ma gandeam la asta sau sa ma "chinui " putin si sa ajung pe locul 1
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Marina Nope, sunt una din imposibilele alea care are sofer
Marina |
Ma lasi? Stiu eu ca ti-ai luat un I' care are si functia "voice" implementata.
Auzi tu are sofer.... din ce partid ziceai ca faci parte?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
desprecopii spune:
...m-a amuzat acest topic :)
Sefu ca sefu, zica el ce o vrea, dar ce spune sotu cand vede ca nevasta isi pune ideile pe bigudiuri online si acapareaza computerul seara?
va pup!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
eumada spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui marius
Nah vreau sa(-mi) demonstrez ce cucos mare si falos mi's. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Pot sa scot paranteza???