Forumeala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

@ancadragoman:Nu am chef aziiiiiiiiiiii,nu am chef aziiiiiiiiii.....
Marius, articolul poate desemna si ceva care este articulat ca sa sublinieze unicitatea(asa stiu eu de la literatura...) e un procedeu care imi scapa cum se numeste,dar stiu sigur ca exista.....

Asa ca......las paranteza mare deschisa....[

Oare daca mi-as schimba si eu nick-ul in allien?Nu stiu daca am scris corect....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

@eumada:
Initial m-am gandit si eu sa articulez username-ul, apoi m-am razgandit brusc si dintr-o data ca sa las loc (observational discutand) unor reflexii personale ce nu pot sa fie interpretate ca si impresii, ele bazandu-se desigur pe cunostinte lingvistice temeinice ce pot fi asimilate (doar) intr-o perioada cumulata a unor perioade de timp petrecute pe DC si rezolvand probleme stringente profesionale, desigur simultan altfel ce sens ar (mai) avea acest subiect?

Cine s-a plictisit sa ridice doua degete. Eu deja le-am ridicat de la prima mea postare(valoroasa se stie).

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

parca postarile tale erau mai scurte si la obiect..acum o dai pe monologuri literare?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Atunci ne vedemmmmm joiiiiiiiii,ne vedemmmm joiiiiiiiii!!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Eu pierd mult timp in trafic. Pe zi petrec in jur de 4 ore in masina. Mai am timp mort intre intalniri, aici poti face linistit anticamera, niciodata nu se respecta orele asa ca cea mai buna investitie a fost un ipad cu 3G. De regula timpul din masina e dedicat emailurilor si DC-ului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ancadragoman..sa dam muzica mai incet,Marius munceste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Marina, tu conduci in timp ce citesti si scrii pe DC? Multi-tasking, frate! Si eu care scriind cod in paralel cu cititul pe DC ma credeam grozava. Marina roolzz!!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pacat ca nu mai este anca din Canada pe forum sa ne explice cum in general ne si hahaim cam prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

si acum sa-i raspund lui ab, nu doar sa ma "hahai" pe aici!

ab...io-s in concediu de crestere, asta nu inseamna ca nu muncesc, dar nu-s la program...asa ca, in timp ce deretic prin casa..las netu' deschis, mai trag un ochi cand mai iau o pauza de indreptat cocoasa sau cat astept sa se spele o masina de rufe sau cat imi fierbe mancarea pe aragaz ori dupa ce au adormit fetele si am privilegiul sa-mi aud gandurile.

Cand ma voi intoarce la munca nu voi mai fi asa privilegiata caci acolo am doar intranet, singurii care au internet sunt cei de la logistica

si acum...pe bune..oricat de omniprezente crezi tu ca sunt unele persoane pe aici, te asigur ca nu-i asa...multi sunt parinti, au familii..si nu-si permit luxul!Esti doar derutata, realitatea e alta.

Dupa cum spuneam, realiatea e ca pe internet intri cu un clik, dureaza cateva secunde sa postezi ceva, apoi peste o alta ora dai un alt click si tot asa...pe zi pierzi o ora ADUNATA...si asta nu iti scade randamentul in campul muncii sau iti pericliteaza mediul familial, relatia cu membrii familiei...sau mai stiu ce!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Neata! O noua zi la munca!

La noi e invers avem timp de forumeala cand suntem la munca si suntem ocupate cand suntem in vacanta

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Nope, sunt una din imposibilele alea care are sofer

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Marina, tu conduci in timp ce citesti si scrii pe DC? Multi-tasking, frate! Si eu care scriind cod in paralel cu cititul pe DC ma credeam grozava. Marina roolzz!!

Mergi la inceput