Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
mandreeac spune:
Multumim tuturor pentru gandurile frumoase.Rares e mai bine, incepe sa si inghita,de exemplu azi a papat si taitei de casa si niste pufuleti,ceea ce nu face decat sa ma bucure.Miercuri mi- a facut temp 39,7 si poate si mai mult,f greu am reusit sa i- o scad,dar am reusit.Am dat si peste o doamna dr f draguta in Constanta si se pare ca tratamentul ii prieste.Bine ca a cunoscut sotul meu pe cineva,daca nu apelam la Cami.
STRUMPHY sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii.Felicitari surorii!
ALEXINA felicitari mami,ati fost f rapizi
Lavi,ne e dor de voi, ne gandim mereu la voi si imi doresc tare mult sa ne vedem.Sa ii spui lui Lucas ca il saluta AIES.Vb fetelor Lucas ceva de sperist si daca nu il striga pe Rares si pe sotul meu Adi,Adi.
MIKI,SOMLEAC multa sanatate puiutilor
ROXY felicitari pentru intarcare
ALLY pup mamica frumoasa si pe sarbatorita noastra
Simo nu stiu daca pot vedea pozele de aici,dar sunt sigura ca arati minunat
Azi am fost pe plaja de la 8 si ceva pana la 11 si putin.Rares e innebunit dupa apa si de la cat a baut din mare cred ca a facut amigdalita
CAMI sper ca ai primit mesajul meu.Pup fetele frumoase
Va pup pe toate si pe Catank si Mary si Maduta,multa sanatate Catalinei
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
madutza_bra spune:
Alexina, FELICITARI!!! Sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatoas, frumos, nascut la termen si o nastere usoara, usoara!!!
Wow, ce frumos, se umple lista de pe prima pagina cu burtici
mandreeac spune:
ALLY mi- ar placea tare mult sa ne vedem.Nu cred ca mai ajungem la mare,dar poste ajungeti voi in Bucuresti.Te pup cu mare drag si pe cretul meu preferat
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
bb_yasmi spune:
andreea poop mami!!! sa stii ca si noi ne-am simtit tare bine in compania voastra!! si al meu sot cand vb cu tine la tel tot imi spunea ca ii transmite salutari la "domnul adrian" hai sa ne vedem acolo une ati spus voi, la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie, ce zici??? eventual luam si cate o bunica din dotare sa punem sta si noi seara la un vin ma bucur ca este mai bine "aies" sa stii ca si acum inca mai striga Lucas dupa aies si adi
alexina, felicitari!!!!
mada, fug sa vad pozele!!! pare mai grasuta cata!
strumf, acelasi sfat il am si eu pt tine in legatura cu bb2. mai asteapta 1 an doi sa iti incarci bateriile, mai ales daca simti acum ca esti epuizATA!
alina06st spune:
Buna fetelor!
Recunosc ca nu am citit deloc din urma, dar de pe pagina asta aflu ca Alexina asteapta bebe 2: Felicitari!!!!
Si mai aflu cu Rares a fost bolnavior, dar e pe drumul cel bun . Sanatate multa!
Strumphy, multam mult pt sms
Noi suntem bine, ne luptam cu caldura, mai ales eu, desi in casa e chiar bine... Avem 37 de saptamani si 3 zile de sarcina si marti la 38 implinite mai mergem la un control sa vedem daca ramane pe 17 cum am stabilit, adica la 39. Daca mai sta pitica acolo pana pe 17.
In rest,Luca e bine, creste, alearga,se catara, mananca precum spartul, deschide guralaorice, a experimentat toate fructele existente pe piata si in curti... Din pacate, incamai are nopti in care se trezeste.Fie de la dinti/masele, fie de caldura... Si mai avem de tras, ca masele n-are decat 2 sus, canini niciunul... Dar sunt bucuroasa ca alte probleme nu avem si nici nu am avut, in afara de enterocolita de la 10 luni. Nici raceli, nici altceva
Ma uit si eu putin in urma si ma bag la somn. Va tin la curent cu nasterea piticei. Poate cineva care in zona in jur de 17 iulie imi da si mie nr de tel. ca sa va dau sms cand sepetrece evenimentul
Va pup pe toate si recunosc, mi-e tare dor sa stau la taclale cu voi... Poate mai spre toamna imi reintru in ritm. Se termina si cu concediile, ne facem si noi un program cu cei 2 prichindei...
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 34+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina06st spune:
Yasmi, gand la gand
Mai am o sapt si cateva zile. Sper sa stam cuminti pana atunci...
Citeam despre concediile voastre. Cu oarecare invidie, trebuie sa recunosc. Sper ca la anul samergem si noi
O sa pun si eu poze cu noi in week-end. Va anunt.
Pupici!
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 34+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
ALINAAAA!!! de abia astept poze cu voi!! sper ca de data asta sa ne arati si burtik ce putin mai ai....
mada, sunteti superbi amandoi!! ce bine ti-a stat!! si machiata asa arati atat de diferit....
miki1979 spune:
salutari
ALEXINA, felicitari asa ma bucura fiecare samburel mic de parca ar fi ai mei toti bravo, felicitari si sarcina usoara
strumph, felicitari pt nepotica sa va traiasca si sa fie sanatoasa
simo, multumesc pt detalii..pozele nu pot sa le vad decat de acasa dar sa nu le stergi prea repede ca sa apuc sa le vad..m-ar interesa ca ma gandesc ca in septembrie cand terminam cu tratamentul si are voie si andra la plaja in grecia sunt sanse mai mari sa fie vremea buna si apa calda..nu ? si mi se apre si convenabil sincera sa fiu..
bbyasmi, multumim pt detalii..daca e departe de plaja eu nu m-as baga, mi-as dori sa fie cat mai aproape de palja, eventual sa cobor direct pe nisip asa ca cine mai merge si are experiente placute sa ni le impartaseasca si noua..
madutza ah ce boala urata..andra mea a avut o viroza, insa cu febra si bube doar in gat..am fost si cu vlad aseara la spital si cica e tot viral, tot cu febra si bube in gat..sunt ca niste vezicule cu lichid in tot gatul lui..si rosuuuuu....saracutul plange si cand ia o gura de apa ca nu poate inghiti si-l doare
sper sa scapam doar cu antitermice si mai ales sa nu ia si andra iar..parca ne invartim in cerc
cam atat despre noi..va pup
bb_yasmi spune:
miki stii ca la fel cautam si eu..sa fie direct pe plaja cazarea... noua ne-a placutca am facut si plimbare si a fost in padurice la umbra.
mary merg sa incarc cateva poze de la pensiune.