Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!!

Ploaie doreste cineva? este cat vreti aici, haideti de luati-o ca mie mi-a ajuns cica azi si maine va ploua cat pentru o luna intreaga

Deci la asa vreme si oboseala ce am merge numai bine o cafea ba imi mai fac una acusi ca una nu mi-a ajuns, la cat de obosita sunt, mai ca as bea o galeata

Ce imi place de piscoata, merge din ce in ce mai bine si mai mult acum a venit sa ma necajeasca la laptop nu stiu de unde a aparut , deodata era la picioarele mele

Multumesc de urarile pentru nepotica ce dor de bb mic mi s-a facut dar mai astept, imi ajunge cat nu dorm acum... si precum eu-s rea de somn, tre` sa am o pauza de un an sau chiar 2 macar, sa imi incarc bateriile pana la un nou mic urlacios

Yasmi vazut pozici multe si frumoase, v-ati distrat pe cinste esti o slabatura sa nu te mai aud ca te plangi de kile, ai voie sa faci si sa mananci cate placinte vrei, da ?

Cami am vazut-o pe Petra in pozici, cat e de dulce si ce frumos rade iar tu ai slabit, ai grija de tine da ?

Simona super frumos unde ati stat, am tras si eu cu ochiul desi nu cred ca prea devreme o sa ajungem la Greci

Ina cand plecati in concediu? curand nu ? piscinuta i-ai mai luat sau nu o mai cari ?

Mada vrem poze, de la nunta si de la piscina hai ca tot ai in ce te balaci...

Mary to cand pleci la mare la soare ? chiscoasa ta ce mai face/spune nou ?

Ioana de la Ploiesti, uitasi zilele astea ca ai reaparut ia vino si ne zi de voi si arata-ne pozici cu fluturasa ta , cred ca a crescut mult de cand nu am mai vazut-o!!!

Irinuca in weekend pleci cu sotul la mare ?

Miki voi mai mergeti la mare anul asta ?Multa sanatate lui Vlad, sa se faca bine repede!

Ally pozici de la ziua ta nu ne arati ? sa vedem si noi mamica tanara si frumoasa

Ma duc sa imi mai fac un espresso ca mi se inchid ochii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-sergiu merge si el singurel.am reluat kneto,apoi i-am pus hamul-2 zile l-am tinut,mergea singur dar cu hamul pus-eu il fraieram-te tine mami,si miscam din ham,apoi il lasam sa zburde,in 2 zile la mare,intai in casa apoi in curte,si-a dat drumul,iar luni nu-l mai puteam opri din mers in parc.din pacate am racolat de la locul de joaca o faringo-amigdalita,cu febra care nu acedat sub antitermice,l-am bagat pe augmentin in final-de,mai marait,molesit..soniei ii ies dintii,care nu-mi dau seama,oricum e codasa,are doar 3,5-4musca din suzeta,o arunca,o ia,roade lateralele,musca din rochita,din barile carutului,pe frasu-era asta cu vreo 4 muscaturi pe brat,dc nu vrea sa0i dea carutul de papusi-acum am cumparat 2..se plimba in sir indian cu ele prin curte,se intercaleaza si tipa ca nu stiu sa si le descurce..
-nu am intrat ca am stat cu ei pe afara,iar cand dorm ei cad si eu ca musca langa,ne trezim-o luam de la capat.
-le-am aratat olitele,ieri eu cautam cazare pe net,sonia a facut pis pe parchet-dc ii arat apoi olita,pe care o aduc langa baltoaca-zicandu-i ca facem pis la olita,nu acolo,arata apoi,scanceste si se lipeste de gatul meu.eu cred ca sunt prea mici,si nu stiu cum o sa reusesc sa-i invat asa ceva.sergiu a facut caca in pat,in timp ce sonia opera pe parchet,pana sa-l pun la olita-terminase operatiunea.mi se pare prea greu,parca mai greu ca statul in fund si mersul..nu stiu cand si cum o sa reusesc sa-i invat.apoi vine iarna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-am vazut poze frumoase cu mamici superbe si copilasi dragalasi,de la mare.mi-ati facut pofta mare de mare-eu acum n-am intrat ca mi-am uitat slipii acasanoroc ca plecam poimaine,de-abea astept si eu niste zile doar in 4.mai ales cu tati la pachet
-delia-am citit candva,ca te-ai gandit la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

salut.

colega voastra alina06st a castigat un premiu la concursul Bucovina aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172611&whichpage=7

daca puteti s-o contactati, sa-si lase datele, altfel va pierde premiul!

multumesc!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

yasmi, f frumos povestesti de la mare. Cat despre taiteii de casa...la voi in zona nu se fac? Eu fac f des in casa, mai ales iarna...nu stiu de ce probabil pt ca atunci stau mai mult in casa si implicit in bucatarie

viss, f frumoase planuri de vacanta aveti. va invidez ca aveti atatea rude vizitat

am scris mesajul asta pe la ora 9 si abia acum reusesc sa-l trimnit...

Mergi la inceput

am pus cateva poze de azi de la "piscina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf eu nu ma plang de kg....ci de burtica, vergeturi, etc

cami, alina felicitari pt premiu.

mada, ba da se fac!! si mama mea mai facea uneori, are si masina de taitei, doar ca nu eram eu curioasa cum se fac...si este atat de simplu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, eu imi imagina o "ditamai" piscina.. 2 m are si a noastra diametru....ce grasunica pare cata, cate kg mai are?? hai cu pozele de la nuntaaa!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Buna mamici si pitici frumosi.
In primul rand imi cer scuze ca nu am mai putut intra in ultimul timp. |Serviciul imi ocupa f mult timp si sunt solicitata la maxim, apoi cand ajung acasa sunt cu Teea , sotul etc.

De o sapt Teea e la suceava la ai mei si noi ne facem terasa. Azi sper sa termine sa ne linistim si noi. MI-e un dor nebun de ea si ma simt goala si neimplinita fara prezenta ei in casa
Va citesc de vreo 2 zile pe sarite
Vad ca v-ati intlnit la mare...ce frumos

Teea creste pe zi ce trece, i-a crescut parul blond blond si cret ..ii fac codite si ii pun clamite. II place apa ceva de groaza. Are o personalitate f puternica...stie ce vrea si face ce vrea :)
Incet incet isis da drumul la cuvinte.Acum vb ceva la limba ei...ne si cearta cateodata. danseaza pe muzica nono stop...e o veselie.

AM SI EU SA VA DAU O VESTE : O sa mai avem si noi un bebe :) Am aflat luni si azi s-a confirmat. Sapt viitoare merg la doctor. Nu ma asteptam asa repede ..este o minune. Ma bucur nespus de mult dar imi e si frica putin.

Cam atat de la mine.
Va pup pe toate si va imbratisez cu mare drag

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, eu imi imagina o "ditamai" piscina.. 2 m are si a noastra diametru....ce grasunica pare cata, cate kg mai are?? hai cu pozele de la nuntaaa!!!!!!!!!!!!

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

ha-ha, pai in 2 m incapem cu totii, i-am facut ieri proba. Am pus si pozele promise de la nunta
Cata are 11.5 kg, inaltime nu stiu ca n-am mai masurat-o...

Mergi la inceput