Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss nu ai mai aparut deloc
pe unde sunteti???????
ce faceti????????

mada deci toata lumea a facut boala asta????
incredibil ce usor a trecut stomatita la toata lumea si cat de greu mi-a fost mie cu antonia
é boala pe care o urasc f tare
ca ne-a dat niste temperaturi incredibile

Mergi la inceput

roxy ce inseamna cald ziua?
cate grade ati avut?
ca nu cred ca e ca la noi
unde abia am respirat ieri si azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu fac o ciorbica de pui si vreau sa fac taitei de casa (cami ). fac acum cand e mai ok afara, ca sunt si peste 45 de grade la soare

mary iti voi trimite un Pm cu detalii si daca vrei cateva poze de la fata locului...doar sa am putin timp!

Mergi la inceput

yasmi spor la facut ciorbita
da sa o acresti cu bors da????????
si inainte de a pune taiteii sa ii dai intr-un clocot in alta olita
sa iasa faina din ei
apoi ii pui in ciorbita si ii lasi sa fiarba
si vezi ca in ciorbita cu taitei nu se pun cartofi
decat cateva legume
ca sunt inlocuite de taitei
pupppppp
eu fug la naniiiiii ca nu mai potttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

Aseara nu am mai putut sa intru pt ca mi-a fost rau...nu stiu ce am avut...m-am deranjat la stomac, am vomoitat, apoi cred ca de la deshidratate am avut si frisoane..brr..abia azi pe la pranz mi-am revenit...bine ca a trecut

cami, da pozele pe care le avem le-am facut special ca sa vedeti si voi rochia..ca altfel, cele de la fotograf nu se stie cand le vom vedea...

spiridusha, distractie placuta! Sigur iti vei incarca bateriile, iar la intoarcere vei avea mai putini nervi

Somleac, ai grija cu genunchiul

yasmi, bine ai revenit! Ma bucur ca a decurs totul ok pe drum. Am vazut si pozele...totul la superlativ Copii frumosi, mamicile superbe, se vede ca v-ati simtit super bine.
Ma bucur ca ati reusit sa va intalniti toate 3

miki, boala pe care a avut-o Cata, este o viroza care se manifesta cu bubite..parca a mai spus aici o mamica ca a patit asa, dar nu mai stiu cine . Primul simptom e febra apoi erup bubitele. Este f nasola pt ca bubitele care apar in gura sunt ff dureroase si copilasii nu mai pot manca si nici bea apa de durere...se poate ajunge in spital cu perfuzii pt deshidratare. Nu stiu de unde a luat-o...cei mai afectati sunt copii mici...
Ce a trecut timpul, a si facut nepotica 1 an? Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

roxy, eu i-am luat Catalinei niste pernute de pus pe brate, dar cred ca le va folosi doar asa de "fandoseala" . Din experienta cu Cristi nu cred ca va iubi prea tare marea, ci va prefera sa se balaceasca in piscina...vom vedea...

Strumph, sa-ti traiasca nepotica! Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!

catank, pozele sunt in tel sotului, care acum rupe patul, asa ca abia maine pot sa le pun. Cu Ioana, sa sti ca nu e musai sa accepte alt lapte cand o intarci. Cata de ex nu vrea vranza telemea dar papa cu placere mozzarella, iaurtul de baut in loc de iaurt normal, mai poti incerca si cu Sana si chefir, pana la urma tot accepta ceva, air daca nu, si nu, atunci pe mult blamatul Danonino nu am vazut nici un copil care sa-l refuze....deci variante sunt, tine de tine sa-i oferi variante

mandreeac, sanatate lui Rares! Sper ca acum este mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Ah ce bine ma simt fetelor ca am reusit sa mai scriu si eu cate ceva, si ca am citit totul din urma

In dupa-amiaza asta ne-am cuparat o "piscinuta" de 2m in care incapem toti 4 si a fost mate balaceala in curte

cami, stomatita nu e aceeasi cu ce a avut Cata. Ce spui tu apare numai in gura. E altceva. Apare febra, rosu in gat si apoi bubite. Noi am avut bubite langa gura, pe picioare, pe talpi, pe palme si la fundulet, pe fese, parca o ciupisera 1000 de tantari, sau parca se iritasera toti porii. La unele la care s-a scarpinat s-au umplut cu lichid, iar cele din pamnpers pt ca nu au avut aer sa faca coji...erau carne vie ..bine ca a trecut...inca mai are ceva bubite dar pe trecute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Vai Mada...cate boli cu bubitze sunt...greu sa mai stii care este. bine ca ai un dr care se pricepe..Sa stapaniti sanatosi si voiosi piscinutza si ...asteptam poze cand le ai
Miki, acolo sunt multe apartamente de genul asta. Sis a mea l-a cautat si l-a gasit, a vb direct cu ei pe mail si am platit direct in contul lor. Noi am stat la Ladikas, dar era si Niki chiar langa noi care aveau si o curte fain amenajata pentru copilasi cu topogan, leagane...Acum amenajau si cei la care am stat noi ceva in genul asta, dar noi nu ne-am mai bucurat ca am plecat chiar cand au pus 4 leagane...SI mai erau multe apartamente misto, cred ca le gasesti imediat pe net dc dai o cautare.AM sa incarc pe piccasa cateva poze si pt Roxy
Roxyte felicit pt intarcare...stiu ca e greu si-ti pare rau acum mai ales cand ai sanii plini si ai vrea sa-i dai fetei, dar o sa treaca repede si te vei simti mai ok dupa...cand nu va mai fi fata asa dependenta de tzitzi. EU n-am reusit, la noi nu merge, pur si simplu trebuie sa o fac dintr-o data si cu el nu merge ca si cu ceilalti...Asa ca o sa o fac in weekendul acesta, il las la mama o noapte-doua cat e nevoie, altfel nu am cum cu el....
Strumpfi, hai ca mai e putin pana in augusto lunisoara.Sa-ti traiasca nepotica, sa va bucurati de ea!
Ina, concediu placut si voua CAnd plecati?
Lavi, Cami, Mandreea, sa va fie de bine intalneala. Ce poze faine! !ASteptam si restul.
Lavi, tu arati super...cate kg aveai?? 53-54 banuiesc...Vergeturile nu se mai vad deloc la tine.
Iar pe Andreea deja o stiu cat de slaaaaabatura e. Scumpo, ce face Rares? CUm se simte? Scrie-ne!
Cami, esti o minunata. Te imbratisez tare.
Catank scumpo!
Someleac, ce-mi place de voi...CU Daria zici ca-i mai dificil acum?? Problemele adolescentei??? SIncera sa fie nici eu nu ma simt pregatita sa le fac fata...nici acum nici peste 10 ani...mi se pare asa delicat...OOOOf
Pun cateva pozici cu apartamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, am pus si 2 cu alta vila -Panorama, care ne-a placut cum arata, am pozat si info despre ea...site si tel...dc te intereseaza, noi am zis sa le avem pt viitor daca va fi nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna fetelor1
-cami-gand la gandhai ca -ti tragem o vizita sapt.asta, duminica la 4-5 plecam spre mare,si ne cazam in eforie sud, la o vila langa faleza.o sa ne rupa treptele, dar apoi distanta e mica pana la plaja.stam cam pana miercuri -joi.ai acelasi nr de tel?
- laur intra azi in concediu-diseara.o sapt.eram cu gandul la olanesti, asa ca week-endul trecut am dat o fuga pana la mare, la familie.la 9 eram pe plaja modern,apoi l-am vizitat pe taica-miu si a lui familie-care ne-au asteptat cu masa pusa, prajitura cu caise ptr pitici,s-au jucat cu ei, i-au plimbat printre alei,i-au dus la loc de joaca..apoi am poposit la matusimea-sora tatalui,unde a venit si varamea cu baietelul,nu-i mai vazusem de 2 ani..a 2-a zi la fel,seara am poposit la o prietena a copilariei mele din tulcea, cu 2 copii,de 2 ani si 10 luni-ce harmalaie,jucarii care cantau, copii care vorbeau,tipau, la final eram atat de zombi de atmosfera incat il imbracam pe srgiu cu rochita soniei.acum mergem mai mult pe la mare..pe rude le sarim
-piticii au fost ahtiati dupa mare.merg de mana cu noi pana mai adanc, tinuti de mana,dau din picioare, maini,se balacesc la mal,cu piciorusele in namol, se joaca langa cearceaf cu nisip, galetusa,lopatele..mananca de rup dupa ce vin din apa, cautau singuri in sacosa cu mancare..asa ca am anulat olanestiul ptr sf. august si mergem iar la mare.dc se hotara barabatul din prima,nu mai faceam calatoria de week-endul trecut,dar na,e cu nervii praf- se trezeste la 6 dim si ajunge acasa la 19,20.
-sonia plangea ca vroia pe un crocodil plutitor al unor copii,asa ca am plimbat-o cu el, n-a fost chip sa scapam,cu un colac cu craci,statea intinsa s-o trag..se spalau singuri de noroi-bine, cat puteau si ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

deci, mary, am facut cateva poze la curte/gradina, foisor. arata exact ca pe site totul. da poti face papa acolo, afara, in foisor, toata lumea de acolo facea ori gratar (sunt 2-3 gratare!) ori pe plita de aragaz. sunt frigidere mari afara (3 buc) ca si acelea in care se tin sucurile/berea in magazin. proprietarii sunt superrrrr draguti. larisa are in jur de 25 de ani. curatenia se face la cerere, schimbatul prosoapelor/lenjeriei la fel, dar te intreaba zilnic daca ai nevoie de ceva.
nu este lux dar este asa familiar.
gradina este ff frumoasa si umbroasa, cu hamac, foisor, spatiu de joaca (acesta nu este la umbra din pacate :( ), foisor, etc
prima impresie avuta nu a fost prea buna cand am mers cu masina ca este cam ascunsa pensiunea, dar, in spatele ei este o carare prin poienita care da exact in centrul statiunii.
nu stiu ce sa mai spun....
aaa ba da!! totul a fost multtttt mai bine si frumos decat de ne asteptam, plecaseram de acasa nu prea optimisti ce vom gasi: plaja, mare, drum,etc

simo, am plecat cu 55 kg si m am intors cu aproape 56 kg :p pai la cate bunatati am mancat pe acolo....fara limita iar ultima zi la cami acasa cu toate felurile de mancare.....merg sa vad si eu pozele cu apartamentul. aa si se vad bine si vergeturile (adik sparturile ) doar atunci cand ma bronzez bine de tot nu sunt asa vizibile, decat de aproape..

mada, de abia astept sa vad pozele!!!!

cami, a iesit bestialaaaaaaaaaaaa ciorbica!! doamne darce usor este sa faci o mana de taitei de casa!! si nici nu se compara....eu am pus si cartofi si zuchini (din gradina) si am acrit cu bors magic ca altul nu am (stiu ca merge si cu prune verzi)

pooop

Mergi la inceput